doktoro git de söyle böyle yaptı ilaç bana diye ona göre baska ilaç verir canım olsun insallah olur da gerek kalmaz ilaclara..:)
Gitmedim canım yaa bıktım doktora git gel asilama yaptıracagimiz ay ara verdi kendiliğinden olsun diye
inan hiç sabır kalmadı, ilaç kullanmak istemiyorum biri bi tarafı duzeltirken diğer tarafı bozuyor her ay ayrı bi sıkıntı çıktı diğer ay o sıkıntıyı tedavi etmeye çalıştık
acayip psikolojim bozuldu
doktorum tutturmuş kilo verirsen olur diye, ben zaten aldığım son 10 kiloyu bu tedavi sürecinde ilaçlarla aldım ondan önceki 15 kiloyu da salak gibi ertesi gün hapı kullandığım için aldım şimdi de gitmiyor kilolar
yeme ile olsa zaten az yiyen bi insanım
bilmiyorum ki ne yapcam
spor da yapmaya başladım zar zor 2 kilo vermisim
sanki hiç cocugum olmuyacakmis gibi geliyor bazen
o kadar arıza bi insan oldum ki bu yüzden durmadan eşime catiyorum çok sevdiğim insanların bile her dediginin altında bişey arıyorum
sanki herkes bişeyleri yüzüme vuruyormuş gibi geliyor
çocuğu olan ya da hamile olan biri bana dert etme olur dediği zaman intihar edesim geliyor içimden sen ne bilicen tabi diyorum
hele bi de nazar degdiririm diye çocuklarını benden kaciranlar yok mu daha sinir oluyorum
sanki benim gözüm onların çocuklarında onların çocukları altın olsa özenmem ben kendi evladımin hasretini çekiyorum bunu anlamiyorlar
bu arada kusura bakma bir dokun bin ah işit gibi oldu
tek derdimi anlatabildigim yer burası