- 3 Aralık 2016
- 67
- 19
- 33
Biz yeni 4 e geçtikBide yavrum 9-10 kilo 5 numara bez kullanıyoruz . Lastikleri sıkıyor 6 ya geçiş yapicaz . Siz kactaşınz ?
Yanlız o durum markadan markaya değişiyor örneğin komilinin 5 numarası molfixin 6 sıyla eşdeğerBiz yeni 4 e geçtik
Biz prima kullanıyoruz diğerlerini bilmiyorumYanlız o durum markadan markaya değişiyor örneğin komilinin 5 numarası molfixin 6 sıyla eşdeğer
Biz primanın kokusundan hoşlanmıyoruz emiciliği iyi ama o kimyasal koku çok rahatsız ediciBiz prima kullanıyoruz diğerlerini bilmiyorum
Canım bende denedim o bezi ama ıslaklık bıraktı o yüzden tekrar prima ya geçtimArkadaslar b.. Jenny willy. Bez 4 numara kullaniyorum cok memnunum.primaya verdigim paraya aciyorum aylarca . mustela 123 bar suruyorum dogumdan buyana. Hic pisik olmadi. Ayrıca jeny willy beden olarak daha buyuk . kizim 10 kilo 4 nmra kullaniyoruz . 44 tane 17, 50tl
Bem antalyada o bezi aliyorum kullaniyorum izmiregittim gecenlerde orda aldim pisik yapti . bolgeden bolgeye urunler dwgsebiliyor. Semsert deterjan lokuyordu izmirde aldigim paket. Sasirdim .Canım bende denedim o bezi ama ıslaklık bıraktı o yüzden tekrar prima ya geçtim
Bizimkinin 6 dişi var yedinci yolda emekliyoreylül bebekleri nasıllar :) burası baya sessizlesmis
Canım yok gibi ya adetin geciktiyse kan tahlili yaptır. Rabbim gönlüne göre versin inşallahçizgi giren var mi
Bizim henüz hiç dişimiz yokBizimkinin 6 dişi var yedinci yolda emekliyor
biryerlere tutunarak adımlıyor
anne baba dede mama diyor
yemek yemiyor kafasını hayır anlamında sağa sola sallıyor kaşıkla yemek verince
Eliyle tutabildiği yiyecekleri birazcık yiyor o kadar sürekli beni emiyor
Emziği 1 aydır reddediyor uyuması zorlaştı
Genel olarak iyi sayılırız