2016 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Arkadaslar b.. Jenny willy. Bez 4 numara kullaniyorum cok memnunum.primaya verdigim paraya aciyorum aylarca . mustela 123 bar suruyorum dogumdan buyana. Hic pisik olmadi. Ayrıca jeny willy beden olarak daha buyuk . kizim 10 kilo 4 nmra kullaniyoruz . 44 tane 17, 50tl

Canım bende denedim o bezi ama ıslaklık bıraktı o yüzden tekrar prima ya geçtim

Anneler ben eylul 2015 te Doğum yaptım son 2-3aya kadar hep prıma kullandım sonradan sleepy kullanmaya başladım coook memnunum tavsıye ederım bu deneyın bence

eylül bebekleri nasıllar :) burası baya sessizlesmis
Bizimkinin 6 dişi var yedinci yolda emekliyor
biryerlere tutunarak adımlıyor
anne baba dede mama diyor
yemek yemiyor kafasını hayır anlamında sağa sola sallıyor kaşıkla yemek verince
Eliyle tutabildiği yiyecekleri birazcık yiyor o kadar sürekli beni emiyor
Emziği 1 aydır reddediyor uyuması zorlaştı
Genel olarak iyi sayılırız

bizimkinin 4 dişi var sadece :)
hsonu diş partimiz var çok hareketli ve meraklı bir bebek yağız.
yeme içme yerinde ama anne sütünü reddedio bikaç haftadır.sanıırım çalştığım için mamaya ve biberona alıştı, genel olarak iyiyiz ama :)

bizimde dört disimiz var :) üst disler patladi ama daha tam cikmadi.
her yere tutanarak kalkiyor, yürüme istegi cok. yavas yavas tutunarak yürüyor ama arada bir dengeyi kaybediyor ve kafa üstü düsüyor malesef.
yemek konusunda bizde sIkIntiliyiz malesef. sevdigi seyler olunca agizini aciyor diger türlü ya agizini kilitliyor yada agizinda tutuyor.
daha konusamiyoruz

Hanımlar 3 eylül doğumlu 2 dişi var öok hareketli maşallah tutunarak yürüyor okadar düştüki yürümekten korkuyor

Bizim henüz hiç dişimiz yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…