2016 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Bizim henüz hiç dişimiz yok
Her çocuk farklıdır canım kıyaslamak doğru değil esasında
1 yaşında ilk dişini çıkaran bebekler tanıyorum
Genetik miras beslenme şekli vs. değişkenlik gösterebilir
Bu erken diş çıkarma geç yürüme geç çiş söyleme olaylarına çok takılmamak lazım
3 yaşına geldiklerinde tüm dişleri çıkmış konuşuyor koşturuyor herşeyi yiyip içiyor olacaklar bi gelişim bozukluğu vs. yoksa
Velhasılı kaygılanma annesi

arkadaşlar merhaba bende adet olacakmışım gibi agirilar bel ağrısı oluyo idrar testinde negatif çıktı adete yaklaşık on gün var neden oluyor olbilir aranızda yaşayan var mi hamile olm şansı var mi??

kızlar size bir sorum olacak...sizce 2. bebek ne zaman yapılmalı ilk bebekten sonra aralarında 2 yaş filan mi olmalı yoksa baya bir ara mi verilmeli cevaplarinizi bekliyorum hanımlar

kızlar size bir sorum olacak...sizce 2. bebek ne zaman yapılmalı ilk bebekten sonra aralarında 2 yaş filan mi olmalı yoksa baya bir ara mi verilmeli cevaplarinizi bekliyorum hanımlar
Bu çok göreceli birşey herkesin şartları farklı her yaş aralığının artıları eksileri var doğru aralık diye birşey yok yani bence
Ama pedagoglar 4 yaş ara öneriyor
Sen ne zaman hazır hissedersen

My moonlight ilk msjini buldummm

My moonlight ilk msjini buldummm

Canim selam...cok sukur bebegin iyi olmasina sevindim

Yaaa ne güzeldi buralarda yazıştığımız günler.heyecanlı bekleyiş geçmeyen zaman.çok özledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…