- 4 Eylül 2013
- 1.326
- 1.646
Her çocuk farklıdır canım kıyaslamak doğru değil esasındaBizim henüz hiç dişimiz yok
Bu çok göreceli birşey herkesin şartları farklı her yaş aralığının artıları eksileri var doğru aralık diye birşey yok yani bencekızlar size bir sorum olacak...sizce 2. bebek ne zaman yapılmalı ilk bebekten sonra aralarında 2 yaş filan mi olmalı yoksa baya bir ara mi verilmeli cevaplarinizi bekliyorum hanımlar
Merhaba kızlar ben Kasım anneleri deyim sizin göbüşler belli olmuştur iyice fikrinizi almak istedim. Çatlak kremi öneriniz varmı.? Vücudumuza sürdüğümüzde yağlımsı yapısı çok olmasın. Huylanıyorum birde yaz hamilesiyiz sıcakta vıcık vıcık ıyy kötü hissediyorum ama yumuşatıcı tarzında bi krem önerin bana lütfen.
Merhaba kızlar ben Kasım anneleri deyim sizin göbüşler belli olmuştur iyice fikrinizi almak istedim. Çatlak kremi öneriniz varmı.? Vücudumuza sürdüğümüzde yağlımsı yapısı çok olmasın. Huylanıyorum birde yaz hamilesiyiz sıcakta vıcık vıcık ıyy kötü hissediyorum ama yumuşatıcı tarzında bi krem önerin bana lütfen.
Bu ilk mesajım değil kuzum. Bu topikte sinemnur ile paylaşımlarımız ilk diye hatırlıyorum. Daha ilki Kasım topiğinde e zaten oradayız
Slm cnm benim kizim da 11.ayinda ilkndisi cikardi su an emekliyor ama tutunup kalkiyor 1 2 adim atiyoreylül bebekleri nasıllar :) burası baya sessizlesmis
Canim selam...cok sukur bebegin iyi olmasina sevindimgünaydın kızlar buraya girmeyeli aylar olmuş özlemişim gerçekten :)
ben biraz zor hamile kalmştım hamileliğimde sıkıntılıydı down sendromu riski vardı çok şükürki sapasağlam doğdu oğlum normal doğumla dünyaya geldi 6,5 aylığız ek gıdaya yeni başladık dişimiz henüz yok ama olduğundan fazla mızmız ve ağlak durumdayız :) sizde durumlar nasıl
Dr. Ne dedi bacak arasi bos gibi duruyor
Ayın 11 inde randevum var. .O zaman ogrenecegim kismetseDr. Ne dedi bacak arasi bos gibi duruyor
Artik bellidir cinsiyeti
Maşallah canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah iyi cesaret gerçekten ben korkuyorum 2.ye tebrik ederm :) nekadarlık minnakSelam kızlar bende 2016 eylül annelerindenim oğlum 11 aylık oldu 2 diş çıktı emekliyor tutunup kalkıyor yürümeye çalışıyor ben yine hamileyim
Aaaa maaşallah tebrikler.ben daha regl bile olamadım.arkadasş gibi büyür bebekleriniz ne güzelSelam kızlar bende 2016 eylül annelerindenim oğlum 11 aylık oldu 2 diş çıktı emekliyor tutunup kalkıyor yürümeye çalışıyor ben yine hamileyim
4 buçuk aylık oldu canım bir kızım olacak benim 4. Bebeğim.2 oğlum bir kızım var nasip olursa ikişer olacaklar.ah başıma geleni sorma spiralle kaldımMaşallah canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah iyi cesaret gerçekten ben korkuyorum 2.ye tebrik ederm :) nekadarlık minnak
Sağolun sizde gülerek büyütün bebeğinizi.baya arkadaş oluyolar gerçekten.Aaaa maaşallah tebrikler.ben daha regl bile olamadım.arkadasş gibi büyür bebekleriniz ne güzel