2016 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
6 bitti mi sizin ? eylül sonu doğumlu bebeğim erken mi bilemedim kakası koyulaştı gibi muhallebi vermeyi düşünüyor musunuz?

6 bitti mi sizin ? eylül sonu doğumlu bebeğim erken mi bilemedim kakası koyulaştı gibi muhallebi vermeyi düşünüyor musunuz?
9 eylül doğumlu bebeğim 6 bitti. Listede muhallebi de vardı ama sağlık ocağındaki hemşire anne sütü emdiği için muhallebi verme dedi. Muhallebiyi anne sütü almayan bebekler için öneriyorlarmış. Doktoruna danış istersen ben 6 ay dolana kadar bekledim ama erken ek gıdaya geçenlerde var.

9 eylül doğumlu bebeğim 6 bitti. Listede muhallebi de vardı ama sağlık ocağındaki hemşire anne sütü emdiği için muhallebi verme dedi. Muhallebiyi anne sütü almayan bebekler için öneriyorlarmış. Doktoruna danış istersen ben 6 ay dolana kadar bekledim ama erken ek gıdaya geçenlerde var.
Ben hem anne sütü hem mama veriorum bilemedim ilerlesem mi doktor tadımlık başlayın dedi muhallebi agır kalır sanırım daha zor işmiş bu ek gıda. Bi de her bebek farklıdır tabi de bebek oturur mu 5 ay 10 günlğkken ? Destekli oturtmam gerekir mi yoksa zamanı gelince o oturur mu zaten

Ben hem anne sütü hem mama veriorum bilemedim ilerlesem mi doktor tadımlık başlayın dedi muhallebi agır kalır sanırım daha zor işmiş bu ek gıda. Bi de her bebek farklıdır tabi de bebek oturur mu 5 ay 10 günlğkken ? Destekli oturtmam gerekir mi yoksa zamanı gelince o oturur mu zaten
23 unde bu ayin 6 a6lik olcak destekle oturtuyorum ama yaninda belliyorum. Kucagimdayken dizime oturtuyorum

Kizlar dis cikarma konusunda neler yapiyorsunuz ? Oglum 2 haftadir agri cekiyo galiba ellerini kemiriyo huysuz aglama krizlerinde siz neler yaptiniz ?

Kizlar dis cikarma konusunda neler yapiyorsunuz ? Oglum 2 haftadir agri cekiyo galiba ellerini kemiriyo huysuz aglama krizlerinde siz neler yaptiniz ?
Diş kaşıyıcı aldık ama istemiyor emziğinin kenarıyla kaşıyor. Doktor ağrı kesici ateş düşürücü şurup vermişti onu veriyorum biraz rahatlıyor.

Ağlama krizlerindeyse patlaması yakındır canım
Bizim kız çıkardı iki tane alt önleri:nazar: darısı başınıza:KK19:

Ek gıdaya başlayan anneler neler veriyorsunuz bebeklerinize.
Elma armut püresi cam rendeden geçiriyorum
Havuç kabak patates haşlayıp ezip bunları veriyorum
Sabahları yumurta sarısı ve suda bekletilip tuzu alınmış peynsı
Bazen mama hazırlayamadığımda pirinç ununu suyla pişirip veriyorum
Bazen sebze püresine un ya da mısır unu kavurup öyle pişiriyorum
Bazen de irmikle zenginleştiriyorum oldukça akışkan yapıyorum ama yoksa yemiyor
Aralarda su içirmezsem de iki üç kaşık yiyor sulukla su içiriyorum iki üç kaşıkta bir

Selam bebegim 23 eylul dogumlu.dun alttn 1 dis cikardi . gozumuzaydin:nazar:. 10 kilo 100 gr anne suyuyle besleniyor. Dr cok kilolu d i yor . sizlerin bebosleri kac kilomerak ettim ??.ek gidaya basladim bende ...cok zevli bor dönem:KK9:

Evet. Baska dr a gittim oda aynen dogum kilosuna bakarak nor.al dedi . 3.970 dogmus t u. Simdi 3. Dis geldi . cok miz miz

günaydın kızlar buraya girmeyeli aylar olmuş özlemişim gerçekten :)
ben biraz zor hamile kalmştım hamileliğimde sıkıntılıydı down sendromu riski vardı çok şükürki sapasağlam doğdu oğlum normal doğumla dünyaya geldi 6,5 aylığız ek gıdaya yeni başladık dişimiz henüz yok ama olduğundan fazla mızmız ve ağlak durumdayız :) sizde durumlar nasıl

Selam arkadaşlar bende 7 eylül de evladımı kucağıma aldım. Sunnet ettirdim tabi ki.sütüm yetmedi mama ile beslendi hep yavrum. 6. Ayı doldurduğundan beri ek gıda veriyorum. Öncesindede tadımlık verdim .sabah kahvaltı yarım yumurta sarısı peynir tereyağ veriyorum. Öğlen meyve püresi ve birazda mama ikindi yogurt veriyorum. Akşam muhallebi yada sebze çorbası . Gece yine mama. Tuz şeker bal turunçgiller yaşına kadar yasak. Alt iki dışımız de çıktı.

X