Teyzenizin oglu kac yasindaydi??Ben oğlumu yaptırdım 3 aylıktı o zaman. Lokal anestezi ile oldu. Gayet iyiydi. Teyzemin oğlu da genel anestezi ile oldu o da iyiydi bir problem yaşamadık.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teyzenizin oglu kac yasindaydi??Ben oğlumu yaptırdım 3 aylıktı o zaman. Lokal anestezi ile oldu. Gayet iyiydi. Teyzemin oğlu da genel anestezi ile oldu o da iyiydi bir problem yaşamadık.
Bn patates havuç püresi veriyorum. Yoğurt bi de az azEk gıdaya başlayan anneler neler veriyorsunuz bebeklerinize.
Bende öyle... Bugün sağlık ocağında liste verdiler. Sebze püresi, meyve püresi, yoğurt var listede.Bn patates havuç püresi veriyorum. Yoğurt bi de az az
Bende öyle... Bugün sağlık ocağında liste verdiler. Sebze püresi, meyve püresi, yoğurt var listede.
9 eylül doğumlu bebeğim 6 bitti. Listede muhallebi de vardı ama sağlık ocağındaki hemşire anne sütü emdiği için muhallebi verme dedi. Muhallebiyi anne sütü almayan bebekler için öneriyorlarmış. Doktoruna danış istersen ben 6 ay dolana kadar bekledim ama erken ek gıdaya geçenlerde var.6 bitti mi sizin ? eylül sonu doğumlu bebeğim erken mi bilemedim kakası koyulaştı gibi muhallebi vermeyi düşünüyor musunuz?
Ben hem anne sütü hem mama veriorum bilemedim ilerlesem mi doktor tadımlık başlayın dedi muhallebi agır kalır sanırım daha zor işmiş bu ek gıda. Bi de her bebek farklıdır tabi de bebek oturur mu 5 ay 10 günlğkken ? Destekli oturtmam gerekir mi yoksa zamanı gelince o oturur mu zaten9 eylül doğumlu bebeğim 6 bitti. Listede muhallebi de vardı ama sağlık ocağındaki hemşire anne sütü emdiği için muhallebi verme dedi. Muhallebiyi anne sütü almayan bebekler için öneriyorlarmış. Doktoruna danış istersen ben 6 ay dolana kadar bekledim ama erken ek gıdaya geçenlerde var.
23 unde bu ayin 6 a6lik olcak destekle oturtuyorum ama yaninda belliyorum. Kucagimdayken dizime oturtuyorumBen hem anne sütü hem mama veriorum bilemedim ilerlesem mi doktor tadımlık başlayın dedi muhallebi agır kalır sanırım daha zor işmiş bu ek gıda. Bi de her bebek farklıdır tabi de bebek oturur mu 5 ay 10 günlğkken ? Destekli oturtmam gerekir mi yoksa zamanı gelince o oturur mu zaten
Diş kaşıyıcı aldık ama istemiyor emziğinin kenarıyla kaşıyor. Doktor ağrı kesici ateş düşürücü şurup vermişti onu veriyorum biraz rahatlıyor.Kizlar dis cikarma konusunda neler yapiyorsunuz ? Oglum 2 haftadir agri cekiyo galiba ellerini kemiriyo huysuz aglama krizlerinde siz neler yaptiniz ?
Ağlama krizlerindeyse patlaması yakındır canımKizlar dis cikarma konusunda neler yapiyorsunuz ? Oglum 2 haftadir agri cekiyo galiba ellerini kemiriyo huysuz aglama krizlerinde siz neler yaptiniz ?
Elma armut püresi cam rendeden geçiriyorumEk gıdaya başlayan anneler neler veriyorsunuz bebeklerinize.
Maşallah benim bebeğim 7.400 gr az mı kilosuSelam bebegim 23 eylul dogumlu.dun alttn 1 dis cikardi . gozumuzaydin. 10 kilo 100 gr anne suyuyle besleniyor. Dr cok kilolu d i yor . sizlerin bebosleri kac kilomerak ettim ??.ek gidaya basladim bende ...cok zevli bor dönem
benim bebeğimin 7040 :) doğum kilosuna göre değişiyor olması gereken kiloları zayıf olsa doktorunuz söylerdi zaten endişe etmeyin hiçMaşallah benim bebeğim 7.400 gr az mı kilosu
Aynen canım.. Doktorumuz kilosu boyu normal diyor 9 kiloları 10 kiloları okuyunca acaba az mı diyorumbenim bebeğimin 7040 :) doğum kilosuna göre değişiyor olması gereken kiloları zayıf olsa doktorunuz söylerdi zaten endişe etmeyin hiç