- 2 Şubat 2016
- 28
- 71
- 88
- 35
benim de kontrolum dokuzda bakalım ne dicekAllah yardimcimiz olsun bende gidiyorum simdi hastaneye durmadan aciklik muayenesi yapcaklar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim de kontrolum dokuzda bakalım ne dicekAllah yardimcimiz olsun bende gidiyorum simdi hastaneye durmadan aciklik muayenesi yapcaklar
Bende hastaneye gittiğimde 2 cm açılmam vardı sabaha kadar bekledik açılmam 10cm oldu normal doğum yaptım. Ama çok sancı çektim herşeyin hayırlısı olsun canım.Kızlar şu an hastaneye yatisim yapıldı. 2cm açıklık varmış bu çatı muayenesi ne beter bişey ya galiba normal doguramiycam
Kızlar şu an hastaneye yatisim yapıldı. 2cm açıklık varmış bu çatı muayenesi ne beter bişey ya galiba normal doguramiycam
Allah yardimcimiz olsun bende gidiyorum simdi hastaneye durmadan aciklik muayenesi yapcaklar
Kızlar iyi haberlerinizi bekliyorum adınıza çok sevindim. Bi ben kalicam galiba cikmicak bu çocuk dün temizlik yaptim tik yok Allah bi avazda kurtarsın halsam inş normal dogurursunbenim de kontrolum dokuzda bakalım ne dicek
Kızlar şu an hastaneye yatisim yapıldı. 2cm açıklık varmış bu çatı muayenesi ne beter bişey ya galiba normal doguramiycam
benim de kontrolum dokuzda bakalım ne dicek
Benimde yatisim yapildi suni sanci vercekler simdi
Bir miktar sağıp manuel bi pompa ya da elinle yumuşatıp sonra bebeğe vermeyi dene canım tam doluyken alamıyor minnoşlar bebeğe en çok yarayan yağlı son kısım şekerli ön sütü biraz boşaltıp az da olsa emdiği sütü daha yararlı hale getirebilirsin maşallah sütüne...Canim dogum yapali 2 fun.oldu goguslerim o kadar sisti ki bebiste pek emmiyr sutle doldu ne yapmaliyim acab
Canım hayırlı olsun maşallah çok tatlı. Benim kızım da aynı böyle saçları falan =)Buda benim mucizem Dilara
bugun5.gunumuz sarilik riskimiz vardi bugun kontrole gittik sukurler olsun cikmadi
250gr vermisti bugun sabit cikti ne almis ne vermis
insallah hersey duzene girecek bende tekrar araniza donucem :))suan emzirmeye programlanmis gibiyim :)))
kisa bilgiler yazayim firsat bulmusken
kizim 3510gr 50cm epidural sezeryanla dunyaya merhaba dedi
iyiki epidural yapmisim coook rahatti hatta dikis sirasinda biraz uyudum :)) kizimi gormek zaten tarif edilemez
Sezeryan sonrasi agri digerinden farkli degildi
@sinemnur aklima sen geldin resmen saat saydim aglaya aglaya yurudum hep sukurler olsun bugun cok daha iyiyim
hepinizi opuyorum yavrulari kokluyorum saglikla kalin
Hatice Allah yardımcın olsun cnm sen normal kontrole mi gitmistin açılma varmiymisBenimde yatisim yapildi suni sanci vercekler simdi
Hatice Allah yardımcın olsun cnm sen normal kontrole mi gitmistin açılma varmiymis
V vendetta42 canım geçen kızım eeg ye girememisti randevuyu da sonraya verdiler bekleyemedim benim dr arkadasi cagirdim evde hem bana deisiklik olur hem de bebege bakariz dedim..kirmadi geldi gün içinde hareketlerine bakti emzirme sirasinda nasıl, uyurken nasıl, cis yaparken,aglarken hepsine baktı..Kızım bazen ellerini birden açıp irkiliyo 10 saniye sonra uykuya dalarken tekrar irkiliyo ellerini birden açıyo yine..1-2 dakika içinde her 10-15 saniyede bi irkiliyo eger çok uzun sürerse uyaniyo..uyandiginda da direk yaptığı sey ıkınmak. Ellerini yumruk yapıyo poposunu dışarı dogru cikariyo ayaklarini karnina cekip kafasını arkaya doğru geriyo ve ıkınıyo ıkınırken de sanki bogazina bisey takilmis da temizlemeye calisiyomus gibi ses cikariyo.Arkadasim direk gaz rahatsiz ediyo bebeği dedi korkulacak bişey yok dedi uyanikken iyice takip etti gözlerine falan bakti korkma bunlar normal dedi..Ama ben yine de eeg cektirmek istiorum dedim.Onda da eger gerekli aletleri takip 24 saat takip icin eve gonderirlerse tamam ama hastanede uyumasi gerekirse sakın ilaçla uyutmalarina izin verme dedi.Ben olsam Bebeğimi yormam bikac ay sonra zaten gececek emin ol dedi ama ben telaşe memurlarinin müdürü olarak tabiki duramiyorum napcami bilemedim
ayyy olur mu bende varım ve hiç bi ağr sancı kasılma yok,yürüyüş ,temizlik ne varsa yapıyorum .o yine de geleceği zamana kendi karar veriyor 40.haftaya girdim .yarın kontrolüm var ama 1 hafta daha alıcam diye geliyor banaKızlar iyi haberlerinizi bekliyorum adınıza çok sevindim. Bi ben kalicam galiba cikmicak bu çocuk dün temizlik yaptim tik yok Allah bi avazda kurtarsın halsam inş normal dogurursun
1 11Hatice11 canım baya varmış senin haftan dr riske atmak istemiyordur,bebiş erkek mi? allah kurtarsın bi avazda kolaycacık doğur inşalaah
H halsam hayırlı doğumlar canım allah kurtarsın
Açılma olsun diye fitil mi koydu banada Dr. Suni sancı vercem kendi olmazsa dedi açılma olmazsa ne olcak sancı çekip sezeryana mi gircem dedim fitil koyar acariz merak etme dediAmin cok saol cnm.Benim bugun 41+0 doktor son gun carsambaya kadar beklerim dedi o yuzden yatisim yapildi bakti acilma yok suni sanci veremem dedi pro bisey ilaci koydu simdi beklicez dedi
Banu kaldık mi böyle içime doguyo benim suni sancı olcak bu çocuk gelmicek bende sen gbi olcam 39+4 bugünayyy olur mu bende varım ve hiç bi ağr sancı kasılma yok,yürüyüş ,temizlik ne varsa yapıyorum .o yine de geleceği zamana kendi karar veriyor 40.haftaya girdim .yarın kontrolüm var ama 1 hafta daha alıcam diye geliyor bana
Bizde ilk önce Ela hanıma gittik. Sonra Ebru hanıma gittik. Arkadaşımızın bebeği Ebru hanıma gidiyordu. Bizde deneyelim dedik. İlk görüşme güzeldi. 12 gün sonra tekrar görüşeceğiz. Olumsuz değil şimdilik :)Iki doktor secebilmistim asmden biri namik kemal beydi digeri ela hanimdi. Sansa namik kemal bey musaitti ilk aradigimda. Ben memnunum bugun tekrar ziyaret ettik kizim hasta malesef. Ikinci bebegi koruyamiyorsun okula giden bir abi varken evde :/ tavsiyeleri yine ilactan uzakti. Yaptigim seyleri tekrarladi o acidan memnunum. Ama hastanede gorusmek disinda ulasmak konusu zor. Whatsappta cok aktif degil. Dun yazdigim seye bugun oglen dondu
Siz kime gidiyorsunuz? Siz memnun musunuz?
benimde randevum cumaydı sabah aradılar yarın gel dediler,o zaman acaba dedim suni mi deneyecek? artık sabırsızım valla ne yapcaksa yapsın diyo bi tarafımAçılma olsun diye fitil mi koydu banada Dr. Suni sancı vercem kendi olmazsa dedi açılma olmazsa ne olcak sancı çekip sezeryana mi gircem dedim fitil koyar acariz merak etme dedi
Banu kaldık mi böyle içime doguyo benim suni sancı olcak bu çocuk gelmicek bende sen gbi olcam 39+4 bugün