Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Yaa senden öğrenicek ne kadar çok şeyim var teşekkür ederim tecrübelerini bu kadar olduğu gibi bizle paylştığın için hepsi çok değerli

Merhabaa kızlarrr iyi gecelerrr.. Biz kontrolumüzü yaptırdık şükür iyiyiz 2050 gr olmuşuz. İki hafta sonra tekrar kontrol var fakat kafama bişey takıldı doktor usg ile bakarken bakk pleaantası burda bebek burda iyi yüzünde degmiyor dedi.. Degse ne gibi bişey olur kötü bişrymi Allah korusu sormayı unuttuk o an yakındı bebege ama iyi degmiyor dedi ne demek oluyor birşeyler bileniniz varmıı

Uzun süredir plesentanın arkasında saklanıyor benim vampir. Hatta bu yüzden 28. haftadan beri yüzünü göremiyoruz. sorunumuzda yok.

Benim rahim ağzını yarım kapatıyor plesanta normal doğuma engel değil ama kanamalarm oluyor 34 haftalıkken oldu daha evvel bir sorun yoktu kontrollerim 1 haftaya dustu anladığım kadarıyla plesantanin konumu iyi yerde. Ben sırf bu yüzden doktorum sezeryan demese de isteğe bağlı sezeryan olacagim çünkü anne de kanama riski artıyormuş demirim zaten 11.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…