• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Ya kizlar bu bebis beni 2 gundur bitirdi. 4 saatlik uykuyla duruyorum. Pilim bitti resmen. Bugun esim banyonun duvarlarini filan sildi ona yardim ettim bende biraz. Uykusuzlukta olunca mahfoldum. Uyku diye deliriyorum ama yatamiyorum. Yatinca yukariya kaburgalarimin altina kadar giriyor. Nefesim kesiliyor. 10dk bir sagima soluma donmek istiyorum. Anlayacaginiz uyumak mumkun degil. Zaten sicaklar ayri dert. Balkona ciktim yerde yatiyorum bu kezde yataktaki rahatlik olmuyor. Zaten yatmak sorunlu birde kuru yerde daha zor :KK61:
Canım ben bebk ters olunca bi oncekinde bu kaburga olayından çok çektim sırrının arkasına rahat ettiğin yastıkları koyup hafif eğik oturur vaziyette o nefes daralması azalıyor Rabbim yardimcn olsun

Canim kac haftalikti kaybettigin bebegin? Ben de dusuk yaptim ilk bebegime:KK43:
40. haftanın içindeydim, suni sancıyla normal doğum yaptım canım. Her çekilen sıkıntının mükafatı var diye bakmak lazım. Allah hayırlı evlat versin. Biz neyin hayırlı olacağını bilemiyoruz..

Merhabaa kızlarrr iyi gecelerrr.. Biz kontrolumüzü yaptırdık şükür iyiyiz 2050 gr olmuşuz. İki hafta sonra tekrar kontrol var fakat kafama bişey takıldı doktor usg ile bakarken bakk pleaantası burda bebek burda iyi yüzünde degmiyor dedi.. Degse ne gibi bişey olur kötü bişrymi Allah korusu sormayı unuttuk o an yakındı bebege ama iyi degmiyor dedi ne demek oluyor birşeyler bileniniz varmıı :KK64:
Canm benim kızın kafası sürekli plesantanın yanında duruyor, sadece görüntü alırken çok zorlanıyor kötü birşey olacağını sanmıyorum, olsaydı doktorum bana söylerdi

ebican_040506 ebican_040506 inşallah bir sıkıntı yoktur. Son zamanlardayız, kanama, sancı, su gelmesi artık normalleşiyor. Tabi haftayı bilmiyorum ama Allah kolaylık versin. Dün hastaneye gittiğimde iki tane doğum oldu hemen yan odamda. Bir tanesi acil servisle gelmiş Suriyeli bir kadındı. Geldiği gibi aldılar ve doğum oldu maşallah. Bir tanesi de yanımda nst bağlıydı, geldi geldi diye bağırdı. Ikınma hissi gelmiş meğer onu da aldılar. Çok geçmeden bebeğin sesi geldi :) çok duygulandım, ağladım

40. haftanın içindeydim, suni sancıyla normal doğum yaptım canım. Her çekilen sıkıntının mükafatı var diye bakmak lazım. Allah hayırlı evlat versin. Biz neyin hayırlı olacağını bilemiyoruz..

Basin saolsun canim gercekten cok aci bir durum. Benim 7 haftalikti ve coookk agir gelmisti Allah sana da bana da sabrini verdi sukur. Bu bebeklerimizi hayirlisiyla kucagimiza alip buyutmeyi nasip etsin Allah im. Onlarin acisini gostermesin bize

Arkadaslar talinti tek tek alıntı yapmadım kusura bakmayın. 33 haftam.bugun bitmek üzere. Benim erken dogum gecmisim ve kaybim var. O yüzden o kadar yoruldum ki bu hamileligimde psikolojik olarak inanın saçların beyazladi. aylardır evimden esimden uzakta annemdeyim. Sürekli dinleniyorum. Ve hani hamileliğini ozleyeceksin dediklerinde asla ozlemeyecegim bebeğime sağlıkla zamanında kavustugum gün dünyanın en mutlu insanı ben olacağım insaallah.
Dün gece dr aradım bir hastaneye yonlendirdi nst ye baglandim arada sancim çıktı ama hemşire pek önemsemedi elbette olur ama bunlar bebeğin gelmesiyle ilgili değil dedi. Dr geldi sonra dogumhaneye girdim ağlayarak vajinal baktı sonra eliyle kontrol etti. Derin nefes alır ve Dr guvenirseniz acı veren birşey değilmiş kesinlikle. Sonra biraz daha gözlem altina tutuldum sonra dr dinlenmem gerektiğini şuan doğumun başlamadığını bol bol su iç dedi. Su kasılmaları engeller. Son aylara doğru bebek büyüdükçe artık suyada azalmaya başlar ondan vücutta kendini kasar dedi. Kanamanın sebebi anlaşılmadı olabiliyormus benim pembe renkliydi Dr kırmızı bizim için tehlikeli dedi. İyiki varsiniz hepiniz. Çok tesekkur ederimm herkese. Allah razi olsun hepinizden. :KK200:

Arkadaslar talinti tek tek alıntı yapmadım kusura bakmayın. 33 haftam.bugun bitmek üzere. Benim erken dogum gecmisim ve kaybim var. O yüzden o kadar yoruldum ki bu hamileligimde psikolojik olarak inanın saçların beyazladi. aylardır evimden esimden uzakta annemdeyim. Sürekli dinleniyorum. Ve hani hamileliğini ozleyeceksin dediklerinde asla ozlemeyecegim bebeğime sağlıkla zamanında kavustugum gün dünyanın en mutlu insanı ben olacağım insaallah.
Dün gece dr aradım bir hastaneye yonlendirdi nst ye baglandim arada sancim çıktı ama hemşire pek önemsemedi elbette olur ama bunlar bebeğin gelmesiyle ilgili değil dedi. Dr geldi sonra dogumhaneye girdim ağlayarak vajinal baktı sonra eliyle kontrol etti. Derin nefes alır ve Dr guvenirseniz acı veren birşey değilmiş kesinlikle. Sonra biraz daha gözlem altina tutuldum sonra dr dinlenmem gerektiğini şuan doğumun başlamadığını bol bol su iç dedi. Su kasılmaları engeller. Son aylara doğru bebek büyüdükçe artık suyada azalmaya başlar ondan vücutta kendini kasar dedi. Kanamanın sebebi anlaşılmadı olabiliyormus benim pembe renkliydi Dr kırmızı bizim için tehlikeli dedi. İyiki varsiniz hepiniz. Çok tesekkur ederimm herkese. Allah razi olsun hepinizden. :KK200:
Sürekli girip girip baktım, şükürler olsun ikiniz de iyisiniz. Doktorun dediklerini ihmal etme canım. Allah beterinden korusun.

Back
X