- 23 Aralık 2015
- 1.968
- 1.371
- 36
evet canım ertesı gun cok uıyıydım sımdı yıne adet sancım vardıkı çamaşırıma gelmiş çok korkuorumcanim senin gecen gece de cok sancik vardi yanlis mi hatirliyorum oyle soylemistin sanki.sonra ses cikmadi senden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım ertesı gun cok uıyıydım sımdı yıne adet sancım vardıkı çamaşırıma gelmiş çok korkuorumcanim senin gecen gece de cok sancik vardi yanlis mi hatirliyorum oyle soylemistin sanki.sonra ses cikmadi senden
doktorum kanaman coğalmazsa yarın gel dediCanım doktora git hemen bakalim benimde agrilarim var korktum simdi
Canim test yapmis miydin?keseyi gorecektim demissin bir de adet olacagim diye bekliyordum demissin.
ee ne oldu peki aradınmı doktoruSeninki sildikce geliyomus benimki şaril şaril bi cay bardagi bosaldi
Sen gecen gece agrim var dediginde sabahinda doktora gitseydin keske.8nsaallah bir sey yoktur canim.canım adet olucam demedım adet olucak ıbı agrım var dedım yarın keseyı görmeye gidicektim
Sen gecen gece agrim var dediginde sabahinda doktora gitseydin keske.8nsaallah bir sey yoktur canim.
AminArkadaslar hepimiz hakkinda hayirlisi olsun.. Sanirim stresten oluyo bunlar.. Rabbim hepimiz hakkinda hayirlisini versin bebislerimiz sıkı sıkı tutunsun bizlere
Canim kanama hala devam mi ediyor?bence hemen doktora git.eger gidemeyeceksen de ayaginin altina bir sey koy ve yataktan cikma.insaallah bir sey olmaz bebeginecanım sabah hıc agrım yoktıkı teşlefonla gorustum doktorla
Bol bol su ic ve dinlen canim.en kisa zamanda da doktora gitevet canım ertesı gun cok uıyıydım sımdı yıne adet sancım vardıkı çamaşırıma gelmiş çok korkuorum
kanama buun oldu sadce sılıyorum doktor yarın gel çoğalmazsa dediCanim kanama hala devam mi ediyor?bence hemen doktora git.eger gidemeyeceksen de ayaginin altina bir sey koy ve yataktan cikma.insaallah bir sey olmaz bebegine
Eger kirmizi degilse korkma canim.kahverengi kanama eski bir kanama oldugunu gosterir.kirmiziysa o biraz riskli.kanama buun oldu sadce sılıyorum doktor yarın gel çoğalmazsa dedi
Ben dah evvel düşük yaptım. Kanamam çoktu. Şimdi korkum kahve rengi kirmiA dönerse çünkü belim agrio. Yarın kese gunumdu haber vericektim anneme simdibyarini gorcekmiyim bilmiyorum bile zaten progeston iğne oluorum. JEL geriye akıntı olarak geliyordu kahve gelirmi. Dua edin bana yalvaririrmEger kirmizi degilse korkma canim.kahverengi kanama eski bir kanama oldugunu gosterir.kirmiziysa o biraz riskli.
Pozitif düsünmeye calis yat sürekli kalkma insallah cogalmaz canımdoktorum kanaman coğalmazsa yarın gel dedi
Kesenin sonradan görülmesi olayını duymuştum, umarım bu tür birşeydir. İçini ferah tutmaya çalış, biliyorum çok zor ama dene nolur. Umarım cuma günü iyi haberlerini alacağız, dualarım seninleKizlar selam bugun doktora gittim, doktor karindan keseyi goremedi.. Once kan tahlili istedi sonra konusalim tekrar dedi.. Ben eve gelmistim hemsiresi aradi doktor bey sizi gormek istiyor diye.. Bizde gittik esimle deger 3500 lere cikmis ama karindan hicbirsey gorunmedi.. Doktorda vajinal ultrason yapti.. İnanamayacaksiniz ama ordada hicbirsey yok.. Doktor dis gebelikten suphelendi fakat onunla ilgilide herhangi bir supheye rastlamadi..degerde iki kattan fazla artis var..profesor bile sasirdi kaldi.. Aklima cogul gebelik olma durumu geliyor belki kese gec gorunebilir dedi.. Cuma gumu daha net bir taniya varabiliriz dedi.. Once cuma hcg ye bakalim sonrada yeniden konusalim duruma gore dedi..yani sanirim bu dis gebelik yada baska birsey.. Canim cok sikkin.. Keseyi goren arkadaslarim..sizin icin cok mutluyum.. Rabbim sizi ve bebislerinizi korusun..
Kızlar çok korkuyorum.Pozitif düsünmeye calis yat sürekli kalkma insallah cogalmaz canım
Canim sakin olmaya calis biliyorum cok zor ama dene.. Insallah bisey olmicak bebegine yarina kadar surekli yat rabbim nasip ettiyse ne olursa olsun bisey olmaz bebegineBen dah evvel düşük yaptım. Kanamam çoktu. Şimdi korkum kahve rengi kirmiA dönerse çünkü belim agrio. Yarın kese gunumdu haber vericektim anneme simdibyarini gorcekmiyim bilmiyorum bile zaten progeston iğne oluorum. JEL geriye akıntı olarak geliyordu kahve gelirmi. Dua edin bana yalvaririrm
Dualarımız seninle, doktorunla konuşmuşsun en azından, akşam birazcık bile çoğalsa yarını bekleme acile falan bir git, belki bir önlem alırlarBen dah evvel düşük yaptım. Kanamam çoktu. Şimdi korkum kahve rengi kirmiA dönerse çünkü belim agrio. Yarın kese gunumdu haber vericektim anneme simdibyarini gorcekmiyim bilmiyorum bile zaten progeston iğne oluorum. JEL geriye akıntı olarak geliyordu kahve gelirmi. Dua edin bana yalvaririrm
Cok sagol canim, allah razi olsun.. Rabbim hepimizin gonlune gore versin.. İnsallah guzel haberler veririmKesenin sonradan görülmesi olayını duymuştum, umarım bu tür birşeydir. İçini ferah tutmaya çalış, biliyorum çok zor ama dene nolur. Umarım cuma günü iyi haberlerini alacağız, dualarım seninle
Canim ayagini yuksekte tut bol bol su ic ve yataktan cikma.insaallah bir sey olmaz.dua ediyorum sana.Rabbim saglikla kucagina almayi nasip eylesin.aminKızlar çok korkuyorum.