2016 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Eger kirmizi degilse korkma canim.kahverengi kanama eski bir kanama oldugunu gosterir.kirmiziysa o biraz riskli.
Ben dah evvel düşük yaptım. Kanamam çoktu. Şimdi korkum kahve rengi kirmiA dönerse çünkü belim agrio. Yarın kese gunumdu haber vericektim anneme :KK57::KK57: simdibyarini gorcekmiyim bilmiyorum bile zaten progeston iğne oluorum. JEL geriye akıntı olarak geliyordu kahve gelirmi. Dua edin bana yalvaririrm

Kizlar selam bugun doktora gittim, doktor karindan keseyi goremedi.. Once kan tahlili istedi sonra konusalim tekrar dedi.. Ben eve gelmistim hemsiresi aradi doktor bey sizi gormek istiyor diye.. Bizde gittik esimle deger 3500 lere cikmis ama karindan hicbirsey gorunmedi.. Doktorda vajinal ultrason yapti.. İnanamayacaksiniz ama ordada hicbirsey yok.. Doktor dis gebelikten suphelendi fakat onunla ilgilide herhangi bir supheye rastlamadi..degerde iki kattan fazla artis var..profesor bile sasirdi kaldi.. Aklima cogul gebelik olma durumu geliyor belki kese gec gorunebilir dedi.. Cuma gumu daha net bir taniya varabiliriz dedi.. Once cuma hcg ye bakalim sonrada yeniden konusalim duruma gore dedi..yani sanirim bu dis gebelik yada baska birsey.. Canim cok sikkin.. Keseyi goren arkadaslarim..sizin icin cok mutluyum.. Rabbim sizi ve bebislerinizi korusun..
Kesenin sonradan görülmesi olayını duymuştum, umarım bu tür birşeydir. İçini ferah tutmaya çalış, biliyorum çok zor ama dene nolur. Umarım cuma günü iyi haberlerini alacağız, dualarım seninle

Ben dah evvel düşük yaptım. Kanamam çoktu. Şimdi korkum kahve rengi kirmiA dönerse çünkü belim agrio. Yarın kese gunumdu haber vericektim anneme :KK57::KK57: simdibyarini gorcekmiyim bilmiyorum bile zaten progeston iğne oluorum. JEL geriye akıntı olarak geliyordu kahve gelirmi. Dua edin bana yalvaririrm
Canim sakin olmaya calis biliyorum cok zor ama dene.. Insallah bisey olmicak bebegine yarina kadar surekli yat rabbim nasip ettiyse ne olursa olsun bisey olmaz bebegine

Dualarımız seninle, doktorunla konuşmuşsun en azından, akşam birazcık bile çoğalsa yarını bekleme acile falan bir git, belki bir önlem alırlar

Kesenin sonradan görülmesi olayını duymuştum, umarım bu tür birşeydir. İçini ferah tutmaya çalış, biliyorum çok zor ama dene nolur. Umarım cuma günü iyi haberlerini alacağız, dualarım seninle
Cok sagol canim, allah razi olsun.. Rabbim hepimizin gonlune gore versin.. İnsallah guzel haberler veririm

X