Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    15
Zaten bi doktor erkek bebeğin sivilce yaptığını iddia ediyordu 😁
Hayda sjfjfjjffjfj
Benim doktorumun da bir tanecik oglusu var, diyorum tup bebislerini oglan mi yapiyor acaba djdjjfjfjf ama beraber gittigimiz arkadasin kizi oluyor ayni doktorda😛😛

Çok güzel ya 😍 onumuzdeki hafta içi çıkar muhtemelen bu hafta harika gecicek 😍

Bize ulaşması onu bulmaz dimi 😂

Eve kapatma kendini çık gez sahil havası al canım 😀
Şuan mecburen yatıyorum canım doktorum istirahat verdi önlem amaçlı tekrar lekelenme olmasın diye 13.haftayı bir atlatalım normale döneriz inşallah 🙏

Hayda sjfjfjjffjfj
Benim doktorumun da bir tanecik oglusu var, diyorum tup bebislerini oglan mi yapiyor acaba djdjjfjfjf ama beraber gittigimiz arkadasin kizi oluyor ayni doktorda😛😛
Djdjdjsjsj fazla salgılanan östrojen androjene dönüşüyormuş o da sivilcelenme tüylenme yapıyor demişti benim doktorcum da 😄 ve ağır pcos olduğum için bildiğiniz sakallarım çıktı benim geçen hafta… sivilce ve tüylenme showu yaptı bebik….

Djdjdjsjsj fazla salgılanan östrojen androjene dönüşüyormuş o da sivilcelenme tüylenme yapıyor demişti benim doktorcum da 😄 ve ağır pcos olduğum için bildiğiniz sakallarım çıktı benim geçen hafta… sivilce ve tüylenme showu yaptı bebik….
Aaa simlumina simlumina sen de tüylenme oldu demiştin sanki

Kiz benim de oyle, uc gunde bir ayna karsisinda sakal trasi oluyorum resmen ajdjdjdjdjd
Ben tup bebek diye hani cok hormon yedik tuylendik gibi bakiyordum 😁

İki tane erkek yeğenim var hiçbirşeye değişmem onları erkek deyip geçme çok başka düşkün oluyorlar hem annelerine çok düşkünler hem de bana ve kız kardeşime 😍😍
Ayyyyyy anin amin amin 🩵🩵🩵🩵🩵 ahahahah benim korkulu ruyalar djjfjffj
Esim diyor ki maca ne zaman goturebilirim🤣🤣

hlyg hlyg canım yarın senin randevun kaçta en çok da senin kontrolünü merakla bekliyorum 😍🙏
Günaydın. Canım benim randevu saatim belli değil. Hastaneden verdikleri kağıtla gideceğiz perinatoloji bölümüne. Sabah erken saatte gideceğiz. İnşallah bir an önce alırlar da hayırlı haberlerle gelirim buraya 🥹❤️

İki gündür tansiyonum düşüyor galiba. Terleme, baş dönmesi, mide bulantısı. Kötüye yormuyorum ama o da tedirgin ediyor biraz.

Günaydın. Canım benim randevu saatim belli değil. Hastaneden verdikleri kağıtla gideceğiz perinatoloji bölümüne. Sabah erken saatte gideceğiz. İnşallah bir an önce alırlar da hayırlı haberlerle gelirim buraya 🥹❤️
İnşallah canım güzel haberlerini bekliyorum

İki gündür tansiyonum düşüyor galiba. Terleme, baş dönmesi, mide bulantısı. Kötüye yormuyorum ama o da tedirgin ediyor biraz.
Baş dönmesini progestan da yapıyor canım mide bulantısı zaten klasik hamilelik belirtisi endişelenme yani burda çok yaşayan arkadaşımız var okumuşsundur. Tuzlu ayran iç bakalım biraz çok mu ekşili bişeyler yedin acaba son zamanda belki ondan düşmüştür tansiyonun ayrıca hamilelerde genelde tansiyon düşük seyrediyor diye biliyorum ekstra bir durum yoksa eğer

Back
X