Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    15
Günaydınlarrr 🤩🤩 çok mutlu sabaha uyandım yaa şekerim düşmüş 94e 💃💃 günlerdir lekem yok şükürler olsun 🧿 günlük pedden kurtuldum gruptan mutlu haberler geliyor sürekli daha nasıl güzel bir sabah olabilir arkadaşlar 😍😍 hep mutlu olacağımız güzel sabahlara 🥂😍😍
Çok şükür inşallah hep böyle gider sonuna kadar 🙏🏻

Simuuuuuuuşşşşşşş yaaaaaa inanmıyorummmm çoooook sevindimmmmm yaaa çipil gözlü annesine aşık bir bebek mi geliyor şimdiii😍😍😍🧿🧿🧿🧿
Ahhhhh o erkek torun nasıl kıymetli olacak şimdi. Öyle tatlı dilli öyle hayat dolu bi oğlun olacak ki, eşin de bin tane kız evlada değişmem onu diyecek 🥹🧿 Allah biliyor erkek çocuklarını çok seviyorum, kendi kardeşimden biliyorum hiç keşke kız kardeşim olsaydı demedim. Kalbine kurban olduğum çocuk kendinden önce hep beni ve annesini düşünür. Rabbim sana böyle bi aşk bahşettiği için ne kadar sevinsen azdır kuzucuğummm ♥️
Cilegimmmm kiz nerdesin sen sehzade dogurucam ortada yoksun🤣🤣🙈🩵🩵
Ya umarim umarim oyle anlattigin gibi olur, cok cok mutluyum ozellikle ben🥹 esim tabiki ufak bi sarsildi bak boyle krema panikten eline filan bulasti maviyi gorunce hsjdjfjf ve videoda soyle bir an var AMANNNN diyip guluyor kiskiskis jsjfjfjfjfjfjffj
Ama cok garip hissediyorum bilmiyorum cok mutluyum simdiden oglusum pasam diyorum kendi kendime🙈 dun sepete bir suru erkek kiyafeti attim ve yemin ettim kiz cocugu kadar ozenli guzel giydirmeye ahahaahhaa
Umarim benim oglusum da anneye duskun anneyi sayan bir oglus olur kardesin gibi🩵🧿

Canım benim yaa mesajını gözlerim dolu dolu okudum cinsiyeti öğrenince insan sanki hep duyduğu sonucu bekliyormuş gibi seviniyor bu çok başka bir duygu 😍 çok mutluyum senin adına tüm önemli süreçleri geride bıraktın kuzucum sağlıkla büyüsün oğluşumuz 💙💙 anneciği mavi kot elbise giydi oğluş geldi çünkü senin gönlünde ilkten erkek yatıyordu anneler hisseder 😍😍
Yaaa poncigim beni en iyi anlayacaklardan biri sensin🥹 verilen emekler dokulen gozyaslari zahmetler derken cinsiyet oyle kenarda oyle onemsiz kalmisti ki yuregimdeki dillendirmeyi bile allah biliyor kendime luks gormustum.. allahima sukurler olsun diyorum, simdi sanki her sey daha ciddiye bindi sorumlulugum artti gibi hissediyorum🩵🧿 saglikla tamamina de erdirsin insallah, hepimizinkini 🙏🏼🙏🏼
Ve artik hepiniz cinsiyet ogrenin lutfen grubun tek pipilisi oglusim yalniz kalmasin dicjjfjvjnc

Bazı erkek anaları ya uyanamadı ya da kutlama kahvaltısında simlumina simlumina 😍😍🤩🤩 bu sabah keyifle uyanırsın artık kuzucum 💃💃
Dun gece heyecandan hayal kurmaktan uyuyamadik, 2.30 du anca yattik serseri gibi sjdjfjfjfjf
Anca uyandim ki bu benim rutinimdir bilirsiniz 🤣🤣 kahvaltiyi odama mi istesem ya, azicik da hurremsultancilik 😌
sekerine ve lekesizligine coook sevindim bu arada poncikim🙏🏼boyle de gitsin insallaj

Yaaa poncigim beni en iyi anlayacaklardan biri sensin🥹 verilen emekler dokulen gozyaslari zahmetler derken cinsiyet oyle kenarda oyle onemsiz kalmisti ki yuregimdeki dillendirmeyi bile allah biliyor kendime luks gormustum.. allahima sukurler olsun diyorum, simdi sanki her sey daha ciddiye bindi sorumlulugum artti gibi hissediyorum🩵🧿 saglikla tamamina de erdirsin insallah, hepimizinkini 🙏🏼🙏🏼
Ve artik hepiniz cinsiyet ogrenin lutfen grubun tek pipilisi oglusim yalniz kalmasin dicjjfjvjnc
Haha bekle canım artık herkes patır patır dökülür vakit tamam ufaktan herkes öğrenmeye başlayacaktır 😍

Dun gece heyecandan hayal kurmaktan uyuyamadik, 2.30 du anca yattik serseri gibi sjdjfjfjfjf
Anca uyandim ki bu benim rutinimdir bilirsiniz 🤣🤣 kahvaltiyi odama mi istesem ya, azicik da hurremsultancilik 😌
sekerine ve lekesizligine coook sevindim bu arada poncikim🙏🏼boyle de gitsin insallaj
İste kuzum hakkındır şöyle yattığın yerden bir keyif kahvaltısı yap sultan gibi 😍😍

Senin de cuma günü en geç bence sonucu çıkar canım
İnşallah ya cinsiyet önemli değil de ben sağlıkla ilgili kısmını merak ediyorum 🙏🏻 doktorum 2li yapmadı sadece ense kalınlığına ve burun kemiğine baktı, ense 1.3 normal dedi, inşallah diğer şeyler de iyidir ❤️🙏🏻

Usgde 11+4 görünüyordu, 4.81 cm di, Geçen çarşamba günü verdim hayırlısı olsun inşallah 🙏🏻❤️
Çok güzel ya 😍 onumuzdeki hafta içi çıkar muhtemelen bu hafta harika gecicek 😍
Muhtemelen 8 gibi 🙈🙈
Bize ulaşması onu bulmaz dimi 😂
Ben dışarı çıkamadığımdan camdan güneş görünce hava güzel sanıyorum 😀😀
Eve kapatma kendini çık gez sahil havası al canım 😀

İnşallah ya cinsiyet önemli değil de ben sağlıkla ilgili kısmını merak ediyorum 🙏🏻 doktorum 2li yapmadı sadece ense kalınlığına ve burun kemiğine baktı, ense 1.3 normal dedi, inşallah diğer şeyler de iyidir ❤️🙏🏻
Ölçümü çok iyiymiş bence sağlıklı gelir hiç endişelenme canım 🙏

Back
X