2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Caanim bunu dusunmek icin henuz erken.zaten yatmaman gereken zamanda yattiginda kendinde rahatsiz olcaksin.rahat edemiceksin.

Yunurtlamam basladigi ilk gun ve 3. Gun birlikte olduk biz.hamileyim.Allah isterse olur.ümitsiz olma

Icim karardio_O
İşte yumurtlama suren gunlerde 1 tane var :) oda yumurtlama basladıktan 2 gun sonra ama asıl yumurtlama gununden 3 gun evvel
hıc belırtımde yok
Bakalım hayat bıze neler hazırlamıs gorucez

İnşallahh sende canım
senle gecen ayda beraberdır
sende durumlar nasıl?
valalhı cnm ben çalışmalara devam ediyorum bat 7 şubat beklemedeyim :KK66: bu arada bende beş yumoş var adetin 12.günü doktor kontrolune gittim orda öğrendim... biri 20mm diğerleri 16-19mm arası... femara kullandım onun etkisi... inş birisi tutar :KK66:

Gunaydin Ekim Anneleri
Ilk sayfada liste hazirlanmayacak mi? Temmuz Annelerindeyken vardi liste.
SAT, BAT, Sehir, Yaş, BDT gibi sutunlardan oluşuyordu.
SAT 16 Ocak. Bu gunlerde dogurgan donemdeyim. Ovulasyon testi yapiyorum simdilik silik cizgi.
Insallah 29-30 Ocak gibi hamile kalmak istiyorum. Hayirlisiyla insallah.
Hamileliligi belli olan arkadaslari tebrik ederim simdiden.
Daha once bos gebelik yasayip kurtaj olmus biri olarak tavsiyem, kalp atisini duyana kadar kendinizi cok kaptirmayin. Su an hepimiz kimyasal gebelik adayiyiz. Kaliteli bir dollenme olmustur insallah. Yoksa vucut kendiliginden atiyor. Ya da kese buyumuyor. Ya da baska birsey cikiyor karaimiza. Ki o zaman duygusal olarak yikim yasiyoruz. Insallah herkes gebeligini saglikli gecirip bebegini kucagina alir.
belki güzel bir şey yazmışsındır ama beni kötü etkiledin.

Ben doktoruma sordum eğer hcg arttıysa kimyasal ya da dış gebelikten söz edilemez dedi. Allahım hepimizin bebişlerini korusun sağlıkla huzurla yaşayalım hamileliğimizi

benim tek belirtilerim uyku.akşam 9 da uyuyorum.miğde bulantısı baş dönmesi falan hiç biri yok.bir de sadece ateş basıyor.
Aynen Can'ım ya tam film izlicez 8 daha saat biraz izliyorum gidiyo benim gözler. Mide bulantım benim de yok inş hep böyle devam eder. Doktorda uyardı bu hafta başlayabilir diye. Elim kolum kalkmıyor tembelleştim iyice :)

Benimde 2. Olacak inşallah 5 yaşında bir kızım var.
Allah bagislasin cnm.benmki daha kucuk 18 aylik.
Aynen canim beni de.aklimda deli sorular gezinmeye baasladi.
Kızlar bulantılarınız başladı mı?
Bnim gecen haftalarda vardi.ama cok sukur gecti.olmasin mumkunse kizimda cok cektim bulantidan.ama onda bulantimdan anlamistim hamile oldugumu.sat tan tam 27 gun sonra bulantim baslamisti.
Ben doktoruma sordum eğer hcg arttıysa kimyasal ya da dış gebelikten söz edilemez dedi. Allahım hepimizin bebişlerini korusun sağlıkla huzurla yaşayalım hamileliğimizi
Ben

Bende korkuyorum her an başlıyacak bulantim diye ama bir yandanda istiyorum çünkü ilk hamileligimde 28 kilo aldim sonra zar zor verdim diyetlerle bu hamilelikte yediklerime dikkat edecem
çok almışsın gerçekten.ben normalde de yeme alışkanlığıma dikkat eden biriyim.o yüzden sağlıklı beslenmemi bozmıcam.abur cubur yemeği istemiyorum.kahvaltı ara öğünde meyve yada kuru yemiş.öğle ve akşam yemeği.haftada iki kere balık 2 kere et 2 kerede sebze baklagil yemeğe dikkat etmek istiyorum.

çok almışsın gerçekten.ben normalde de yeme alışkanlığıma dikkat eden biriyim.o yüzden sağlıklı beslenmemi bozmıcam.abur cubur yemeği istemiyorum.kahvaltı ara öğünde meyve yada kuru yemiş.öğle ve akşam yemeği.haftada iki kere balık 2 kere et 2 kerede sebze baklagil yemeğe dikkat etmek istiyorum.
Yapabilirsen tebrik ederim vallahi.bende ilk geneligimde hic bisey yapamadim.cnm ne istiyosa onu yedim

Hemde çok aldım ama ben 1 kiloluk çikolata yı 2 günde biriyordum canım çok istiyordu şuan dusununce bile migdem bulanıyor inşallah bunda istemez

Herkeste aynısı olacak dıye bısey yok ıcını ferah tut
ben tup bebek annesıyım 12. gun degerım 35 cıkmıstıkı bu cok dusuk bır degerdı. ancak gebelıgım cok saglıklı ılerledı ve evladım 6 yasında suanda

valalhı cnm ben çalışmalara devam ediyorum bat 7 şubat beklemedeyim :KK66: bu arada bende beş yumoş var adetin 12.günü doktor kontrolune gittim orda öğrendim... biri 20mm diğerleri 16-19mm arası... femara kullandım onun etkisi... inş birisi tutar :KK66:
hayırlısı olsun ınsallah tez zamanda guzel haberlerını alırız
benım bu ay olmazsa doktora gıdıp hormon tahlıllerımı yaptırmak ıstıyorum
bakalaım nasıl gıdecek durumlar

X