2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
2015 ekim annelerine çok teşekkür ederim.çok güzel bilgiler paylaştığınız için. 4+2 yim şuan.sizce kese ve kalp atışını ne zaman görürüm.(doktor beni 6+3 de çağırdı) değerlerim de 12= 138,9 14=439,4 16=894,4

2015 ekim annelerine çok teşekkür ederim.çok güzel bilgiler paylaştığınız için. 4+2 yim şuan.sizce kese ve kalp atışını ne zaman görürüm.(doktor beni 6+3 de çağırdı) değerlerim de 12= 138,9 14=439,4 16=894,4
Öncelikle hayırlı olsun :KK200::nazar: benim sat 26 aralıktı keseyi 2 şubatta kalp atışını 16 şubatta duymuştuk. :KK66:

Selam güzel annişler :KK3:
Ben de 2015 Ekim annesiyim :KK36: Sizi gördüm çok duygulandım.. Sevincimizi, uzüntümüzü, bulantilari, ağrıları sizilari, stresleri, ilk belirtileri, bebislerin ilk hareketlerini, cinsiyet heyecanlarini ne zaman dogurucaz heyecanlarini her her seyimizi burada paylastik.. Sizi anlayan tüm insanlar bir arada ki o dönemde en cok ihtiyaciniz olan şey sizi anlayan insanlar. Senin de mi oran ağrıyor, ay senin bebişin de mi su kadar kilo olmuş, ay neler alıcaz, hastane çantası, isim arayışları vs vs. her sorunuzun cevabı burda oluyor. Bir süre sonra sanki herkesle görüşüyor, tanışıyor gibi oluyorsunuz. Bizler çok güzel arkadaşlıklar kurduk. Şimdi buraya yazan 2015 ekim anneleri hepsi arkadaşlarımız. Hepsinin minik yavrusunu daha annelerinin karnında sevdik biz. Bir kişinin mutlulugu hepimizin mutluluğu, üzüntüsü hepimizin üzüntüsü oldu. İnşallah sizler de bizden daha da iyi arkadaşlıklar kurarsanız. O kadar güzel bir süreçti ki hamilelik. Klasik olacak ama kıymetini bilin. Şimdi kuzumu uyuttum:emir_bebek: Uykulu uykusuz günler geçiyor.. Günden güne değişiyor gelisiyorlar bizler de hayranlıkla izliyoruz... ama hamilelik gibisi yok.. mucizevi bir şey. Mucizenizin kiymetini bilin. Sıkıntılar olsa da yavrunuza tutunun. Güzellikleri görün, ki zaten belli bir zamandan sonra sıkıntılar olsa da geçecek ve cok guzel olacak her şey.. İnsan arıyor o günleri :KK68::anneadayı:
Ben 8 Şubatta öğrenmiştim hamileligimi :KK68: 16 Ekimde beklenen bebegime 3 Ekimde kavustum. Sizler erken ogrenenlerdensiniz. Ekimin başı belki de çoğunuz Eylül annesi olacaksınız.. Ay cok heyecanli yaa..
Herkese sağlıklı mutlu bir hamilelik ve kolay güzel sağlıklı bir doğum dilerim 2016 Ekim annelerii :KK33::KK24::KK37:
Cnm ne güzel döktürmüşsün yüreğine sağlık benimde bat 7 şubat Rabbim inş banada ekim annesi olmayı nasip eder :KK66:

Vee bütün 2015 ekim annelerine çok çok tşk ederim paylaştığınız güzel bilgiler duygularınız için :KK66: ben aday adayıyım inş en kısa zamanda bende meleğime javusurum 18 aydır bekliyorum :KK43: sebebsiz inferlite benimkisi :KK43:

2015 ekim anneleri hepiniz beni ağlattınız, duygulandırdınız Rabbim size ve evlatlarınıza hayırlı ömürler versin :KK43: bizede dua edin bizde inş sizin yaşadığınız güzeş duyguları yaşarız :KK43:

İlk kadınlar klübünü taklit etmeye başladığımda 2 aylık hamileydim. 2015 ekim annelerinin yanısıra 2014 annelerine de bakardım bizi neler bekliyor diye. Ve o günleri görebilecek miyim yavruma kavuşacak mıyım derken şimdi 3aylık bir anneyim bence bizlerin hamilelik dönemi en güzel dönemdi siz de keyfini çıkarın gezin toZun keyif yapın ☺️ allahım tüm anne adaylarına bebeklerini sağlıkla kucağına alacağı günü görmeyi nasip etsin çpk öpüldünüz

MarV-el MarV-el ve en sonunda 2. Çizgi çok net çıktı Rabbim hiç madigim anada güzel hediyesi yolladı binlerce kez şükürler olsun allahım kimseye aratmasin reglimin 2.günüydü testi yeni yaptım nasi mutluyum anlatamam
Tebrik ederim cnm Rabbim kucağına almayıda nasip etsin. Reglin 2 gün geçincemı test yaptın :KK66:

Yazın hamileyiz gezemeyiz demeyin tatil planınızı şimdiden yapın. Tabiki zamanı gelince doktor tavsiyesi de alın. İmkanı olan denize girsin eşiyle baş başa vakit geçirsin. Bol bol reiam çekilsin. Özellikşe göbişler Mayıs Haziran gibi çıkıyor zayıf olanlarda daha erken belli oluyor. O zaman da hamile kıyafetlerinin tadını çıkartın. Zira çok rahatlar :) Bebeğe aşırı kıyafet alıp depolamayın. Bebeğiniz doğumca ihtitaca göre zaten almak istedikleriniz belli olacak. Belli başlı şeyler hariç :)
Canım ne güzel söylemissin.ikinci bebeğim olacak insallah ama ilk bebek gibi heyecanlıyım. kızım Şubat ayında doğdu kış hamileliği geçirdim çok rahatti ekimde göbeğim çıkmaya başlamıştı.öğretmenim doğum izni içinde çok iyi zamandı. Kızım dan sonra bir düşügüm var her şeyi kafaya takmaya yim planlı olmasın diyorum. Yaz hamileliği nasıl geçiyor. Rahat oluyor mu?

Canım ne güzel söylemissin.ikinci bebeğim olacak insallah ama ilk bebek gibi heyecanlıyım. kızım Şubat ayında doğdu kış hamileliği geçirdim çok rahatti ekimde göbeğim çıkmaya başlamıştı.öğretmenim doğum izni içinde çok iyi zamandı. Kızım dan sonra bir düşügüm var her şeyi kafaya takmaya yim planlı olmasın diyorum. Yaz hamileliği nasıl geçiyor. Rahat oluyor mu?

Merhaba allah nasip ederse benimde ikinci olacak bi oğlum var eylül doğumlu yaz hamileliği çok zor geçiyor sıcak mahvediyor insanı ama bebk çok rahat ediyor o sıcakları doğar doğmaz gormuyor ya diğer yaza kadar da büyümüş oluyor bilmem bence en ideal zamanda hamile kalmisiz

Merhaba allah nasip ederse benimde ikinci olacak bi oğlum var eylül doğumlu yaz hamileliği çok zor geçiyor sıcak mahvediyor insanı ama bebk çok rahat ediyor o sıcakları doğar doğmaz gormuyor ya diğer yaza kadar da büyümüş oluyor bilmem bence en ideal zamanda hamile kalmisiz
Bu ay hamile olursam doğum ekim sonu olacak yaz zor geçebilir dediginiz gibi hayırlısı diyorum artık bi tane kaybım olduktan sonra. Şubatta doğum yapınca kışın soğuk havaları evde gecirip havalar isininca rahat rahat gezmistik ekim annesi olursam yine soğuk havalarda evde oluruz havalar isininca gezeriz.hamilelik zor olabilir ama bebek için rahat olur.

Arkadaslar test yaptim biraz once ama maalesef bembeyaz silik bile yok :KK43: hayirli tez vakitte Rabbim nasip etsin amin..Hoppa ve 2015 anneleri gercekten ne kadar tatlisiniz siz oyle yasadiginiz sinirsiz mutlulugu bizde en kisa zamanda yasariz inseallah cok imrendim size :KK36: dua bekliyoruz hepinizden Rabbim saglikli afiyetli hayirli uzun omur versin bebislerinize evlatlariniza :KK9::KK36:

X