Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Aminnn ALLAH razı olsun canım 🤲
Bu acının ne tarifi var ne de tesellisi var zaten sözün bittiği yer dedikleri bu olsa gerek ölümü cok ani olduğu için şoktan çıkamıyorum Bi türlü hâlâ inanamıyorum
çok büyük dipsiz bucaksız bir boşluktayım 😭
Oyy kuzum keşke yaninda olsam da sana sımsıkı sarilabilsem ama kalben yanındayım canim 😥😥 canım bu süreçte mutlaka yardim almalısın yoksa maalesef yas sürecimiz çok acılı ve uzun süre olabiliyor bende en yakınımı kaybettim yardim almadan toparlayamadim 😰😰😰

Yok canım adet değil ondan 100% eminimde 😁 ilaçlar yapıyor herhalde hormon yükleniyor sonuçta, bide korkma ilaç alırken adet olmazsın 😘
Yia öyle mi ayyyy inşallah 😂😂 çok istiyoruz bu çocukları allah bize nasip etsin inşallah🌸 burda olan bebek mujdesı bekleyen herkese çocuk nâsip eylesin inşallah AMİN 🤲☘️

Sevineyim mi üzüleyim mi bu fitil olayına bilemiyorum. Neye yarıyor bu fitil? Kızlar bir de eve varınca neye dikkat etmeliyim bugün ya da birkaç gün?
Bebeğin düşme tehlikesini ortadan kaldirip tutunmasini kolaylastiriyor diye biliyorum. Bugün iyice dinlen hakettin kuzum 🥰🥰🥰

Amin inşallah canım . Rabbim hepimize duamızı yaşatsın.. Nice tatlı telaşlari beraber yaşama duasıyla...🥰🌺🥹❤️❤️
Şimdi de ikisi döllenir mi döllenmez mi . Yarına kadar da bu telaş.😅🥹
Hiç sorma kuzum paniklemeye başladım 😂 bana da progestan fitil yazdı sabah akşam 1 tane. 10 gün kullan sonra regl olunca gel dedi.

Acaba kaç gibi ararlar kuzum yarın mayala katar mayala katar ? Bütün gün telefon beklicem 😂😂

Bütün anne adaylarına merhaba. Kızlar bu benim 2. Denemem ( dondurulmuş 5. Gün embriyosu) İlk denememde nasılsa olur diye dikkat etmedim, sigara içtim dışarı çıktım falan.. neyse 8 nisanda 2. Transferim oldu, sigara neredeyse hiç içmiyorum, tam 5 gün yataktan kalkmadım dün sadece ilk defa artık psikololim bozulduğu için yürüyüşe çıktım. Bir ara başım döndü baya eve gelince de yorgunluk ve uyku yaptı. Neyse bende hiç lekelenme olmadı ama sabahları özellikle belim ağrıyor birkaç kere de adet sancısı gibi anlık ağrılarım oldu. Test günüm 18 nisan ama erken gebelik testi yapmak istiyorum. O yüzden size 2 soru sormak istiyorum; 1- Lekelenme görmeden pozitif olan var mı?
2- erken gebelik testinde pozitif görenler kaçıncı günde gördü?
Hiç lekelenme görmedim

Aminnn ALLAH razı olsun canım 🤲
Bu acının ne tarifi var ne de tesellisi var zaten sözün bittiği yer dedikleri bu olsa gerek ölümü cok ani olduğu için şoktan çıkamıyorum Bi türlü hâlâ inanamıyorum
çok büyük dipsiz bucaksız bir boşluktayım 😭
Rabbim sabır versin mekanı cennet derecesi âli olsun annenizin 🤲

Back
X