Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Ben çıktım canlarım. 2 yumurta toplanmis. Yarın haber edecekler🥰❤️💕🤲🏻 inşallah ikisi de döllenir.
Geçmiş olsun canım benim Rabbim ikisinin de altin yumurta olmalarini nasip etsin de altin embriyolar olarak annelerine transfer edilsinler 🥰🥰🤲🤲🤲 sonrası dualarimizla sımsıkı tutunsunlar inşallah canım 🥰🥰🤲🤲🤲

Kızlar bugün 12.günüm bel ağrım bugün arttı sizce normal mi ? Ve dün akşam yarım saat kırk dakika civarı bi yürümüştüm yavaş yürüdüm aslında korkmalı mıyım ?

Kızlar bana progestan 100 mg yazmışlardı. Eczaneden de aldimdi. Sandım haptir. Bugün dedi ki günde üç kere vaginal iki tane 😅
Hayati sorguluyorum🤣🤣🤣

Dua et iğne yazmıyorlar 😹 bunlar kötünün iyisi canısı senin ki niye üç defa benim sadece bir defa neyse şifa olsun da önemi yok 🥰

Promester diye iğneler kullanıyorum doktor verdı kalçadan vuruluyor her sabah saat 09:30 u geçmiycek şekilde sağlık ocağına gidip vuruyorum cnm akşam da oksapar iğnesini göbekten vuruyorum

Anladım canım onlar pozitif göstermez ben ovitrelle sandım vurdun şifa olsun inşallah bence bebeklerin seninle inşallah 🤲👼👼🥰

Amin canım benim inşallah ama testini güvenilir güzel bir testle tekrarla bakalım bu bulanık çıkmış birde ne iğnesi vurdun ovitrelle mi yaptın sabah
Telefonum elımden kaydı kameram kırıldı hasarlı bıraz o yüzden net görünmüyor
IMG_20250414_164648.webp

Kızlar bugün 12.günüm bel ağrım bugün arttı sizce normal mi ? Ve dün akşam yarım saat kırk dakika civarı bi yürümüştüm yavaş yürüdüm aslında korkmalı mıyım ?

Normal canım pozitifi gördünüz mü korkulacak birşey yok dilerim bebişin seninledir onun belirtileri olsun inşallah 🤲❤️

Geçmiş olsun canım benim Rabbim ikisinin de altin yumurta olmalarini nasip etsin de altin embriyolar olarak annelerine transfer edilsinler 🥰🥰🤲🤲🤲 sonrası dualarimizla sımsıkı tutunsunlar inşallah canım 🥰🥰🤲🤲🤲
Amin inşallah canım . Rabbim hepimize duamızı yaşatsın.. Nice tatlı telaşlari beraber yaşama duasıyla...🥰🌺🥹❤️❤️
Şimdi de ikisi döllenir mi döllenmez mi . Yarına kadar da bu telaş.😅🥹

Pozitif görmüştüm ondan biraz korktum aslında kasıklarıma doğru da ağrım var yerleşiyor mu acaba onun ağrısı mı diye de düşündüm

Tebrik ederim 🥳 hayırlı olsun sağlıcakla gelsin minik mucize gebeliğin ilk üç ayı bu ağrılar normal endişelenmeyin ilk üç ay ağır işlerden uzak durun dinlenin bol bol sağlıcakla kucağınıza almayı Rabbim nasip etsin inşallah 🤲❤️

Back
X