- 24 Kasım 2015
- 715
- 895
Canim hayirli olsun cok sevindim senin adina hayirla kucagina almani nasip etsin Rabbim saglikli sorunsuz bir hamilelik gecirmen dilegiyleMarV-el ve en sonunda 2. Çizgi çok net çıktı Rabbim hiç madigim anada güzel hediyesi yolladı binlerce kez şükürler olsun allahım kimseye aratmasin reglimin 2.günüydü testi yeni yaptım nasi mutluyum anlatamam
Allah razı olsun senden canm herşey duayla zaten hele hiç tanimadigin birinin duasını almak çok önemli Rabbim hepimize hayırlı hamilelikler gecirtsin hep beraber yaşayalım buradaCanim hayirli olsun cok sevindim senin adina hayirla kucagina almani nasip etsin Rabbim saglikli sorunsuz bir hamilelik gecirmen dilegiyle
Canım acele etme günün geçmesini bekle bence Allahım hayırlısını versin inşallah.Arkadaslar test yaptim biraz once ama maalesef bembeyaz silik bile yokhayirli tez vakitte Rabbim nasip etsin amin.. ve 2015 anneleri gercekten ne kadar tatlisiniz siz oyle yasadiginiz sinirsiz mutlulugu bizde en kisa zamanda yasariz inseallah cok imrendim size dua bekliyoruz hepinizden Rabbim saglikli afiyetli hayirli uzun omur versin bebislerinize evlatlariniza
Canm bekle adetin geçsin öyle test yap ben daha önceden çok hayal kırıklığı yaşadımArkadaslar test yaptim biraz once ama maalesef bembeyaz silik bile yokhayirli tez vakitte Rabbim nasip etsin amin.. ve 2015 anneleri gercekten ne kadar tatlisiniz siz oyle yasadiginiz sinirsiz mutlulugu bizde en kisa zamanda yasariz inseallah cok imrendim size dua bekliyoruz hepinizden Rabbim saglikli afiyetli hayirli uzun omur versin bebislerinize evlatlariniza
Bana sorarsan iyi ki de yazın hamileymişim diyorum çünkü günler uzun. Yürüyüş için iyi fırsat. Evde tıkılıp kalmıyorsun. Kışın soğukta hasta olma derdine bir yere çıkamıyor insan. Kıyafetler relax bir hamile tişörtü bir pantolon hop dışarıCanım ne güzel söylemissin.ikinci bebeğim olacak insallah ama ilk bebek gibi heyecanlıyım. kızım Şubat ayında doğdu kış hamileliği geçirdim çok rahatti ekimde göbeğim çıkmaya başlamıştı.öğretmenim doğum izni içinde çok iyi zamandı. Kızım dan sonra bir düşügüm var her şeyi kafaya takmaya yim planlı olmasın diyorum. Yaz hamileliği nasıl geçiyor. Rahat oluyor mu?
Rabbim hepinizin gönlüne göre versinArkadaslar test yaptim biraz once ama maalesef bembeyaz silik bile yokhayirli tez vakitte Rabbim nasip etsin amin.. ve 2015 anneleri gercekten ne kadar tatlisiniz siz oyle yasadiginiz sinirsiz mutlulugu bizde en kisa zamanda yasariz inseallah cok imrendim size dua bekliyoruz hepinizden Rabbim saglikli afiyetli hayirli uzun omur versin bebislerinize evlatlariniza
tebrikler cnmmCanlar benim kan sonucum cikti.3 haftalik hamileyimDarisi isteyen herkese olsun insallah.kan testi yaptiranlar degeriniz kac cikmisti?
Canim bişey olmaz daha çok küçük. 3 aydan sonra dikkat edersingünaydın kızlar...bir şey sorucam sizlere gece yatarken dikkat ediyor musunuz.ben hiç dikkat etmiyorum.yüz üstüde yatıyorum.acaba yanlı mı yapıyorum sizce
Caanim bunu dusunmek icin henuz erken.zaten yatmaman gereken zamanda yattiginda kendinde rahatsiz olcaksin.rahat edemiceksin.günaydın kızlar...bir şey sorucam sizlere gece yatarken dikkat ediyor musunuz.ben hiç dikkat etmiyorum.yüz üstüde yatıyorum.acaba yanlı mı yapıyorum sizce
Yunurtlamam basladigi ilk gun ve 3. Gun birlikte olduk biz.hamileyim.Allah isterse olur.ümitsiz olmaMerhaba kızlar
reglime 6 gün kaldı ama hiç hamile olabileceğime ihtimal veremiyorum.
Çünkü eşim sürekli görevdeydi üst üste 3-4 gün evde olmadığı oldu hatta yumurtlama gününden 3 gün önce ve 2 gün sonra ilişki var en yakın olarak. Bakalım genede olursa bilemiyorum
Icim karardiGunaydin Ekim Anneleri
Ilk sayfada liste hazirlanmayacak mi? Temmuz Annelerindeyken vardi liste.
SAT, BAT, Sehir, Yaş, BDT gibi sutunlardan oluşuyordu.
SAT 16 Ocak. Bu gunlerde dogurgan donemdeyim. Ovulasyon testi yapiyorum simdilik silik cizgi.
Insallah 29-30 Ocak gibi hamile kalmak istiyorum. Hayirlisiyla insallah.
Hamileliligi belli olan arkadaslari tebrik ederim simdiden.
Daha once bos gebelik yasayip kurtaj olmus biri olarak tavsiyem, kalp atisini duyana kadar kendinizi cok kaptirmayin. Su an hepimiz kimyasal gebelik adayiyiz. Kaliteli bir dollenme olmustur insallah. Yoksa vucut kendiliginden atiyor. Ya da kese buyumuyor. Ya da baska birsey cikiyor karaimiza. Ki o zaman duygusal olarak yikim yasiyoruz. Insallah herkes gebeligini saglikli gecirip bebegini kucagina alir.
cnm hiç bellı olmaz belkı geç yada erken yumurtlamıs olabılrsın inş hamişsindirMerhaba kızlar
reglime 6 gün kaldı ama hiç hamile olabileceğime ihtimal veremiyorum.
Çünkü eşim sürekli görevdeydi üst üste 3-4 gün evde olmadığı oldu hatta yumurtlama gününden 3 gün önce ve 2 gün sonra ilişki var en yakın olarak. Bakalım genede olursa bilemiyorum