2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Canim hayirli olsun cok sevindim senin adina hayirla kucagina almani nasip etsin Rabbim saglikli sorunsuz bir hamilelik gecirmen dilegiyle

Canim hayirli olsun cok sevindim senin adina hayirla kucagina almani nasip etsin Rabbim saglikli sorunsuz bir hamilelik gecirmen dilegiyle
Allah razı olsun senden canm herşey duayla zaten hele hiç tanimadigin birinin duasını almak çok önemli Rabbim hepimize hayırlı hamilelikler gecirtsin hep beraber yaşayalım burada

Canım acele etme günün geçmesini bekle bence Allahım hayırlısını versin inşallah.

Canm bekle adetin geçsin öyle test yap ben daha önceden çok hayal kırıklığı yaşadım MarV-el bilir ağustos ananelerine çok yazdım hergun test yaptım sonuçta zor oldu bekle canm

Tesekkur ederim arkadaslar evet inseallah hayirli vaktini bekleyelim gelecek birgun umudumuzu umidimizi kaybetmek yok

Bana sorarsan iyi ki de yazın hamileymişim diyorum çünkü günler uzun. Yürüyüş için iyi fırsat. Evde tıkılıp kalmıyorsun. Kışın soğukta hasta olma derdine bir yere çıkamıyor insan. Kıyafetler relax bir hamile tişörtü bir pantolon hop dışarı
kışın kıyafet bulmak ve giymek daha zor bence. yazın çeşit bol. akşamları yürüyüş yap. Gece sıcaklarda katlanıyorsun bir şekilde. O göbekle kış olsa da aynı zaten :) 2.cide de yazın hamile olmsk isterim ben.

Rabbim hepinizin gönlüne göre versin

selam kızlar aranıza yeni katıldım benm son adet tarihim 10 ocak yumurtlama tarihim 22ile 25 i arasıydı 3 aylık evliyim bebek istiyoruz en yakın ne zaman öğrenirim çok heycanlıyım

bir de ben duphaston kullanıyorum kistim vardı 4.6 cm çok şükür çatladı doktor gebe kalmak istiyorsan duphaston yazcam dedi bu ilacı kullanan var mı kızlar

günaydın kızlar...bir şey sorucam sizlere gece yatarken dikkat ediyor musunuz.ben hiç dikkat etmiyorum.yüz üstüde yatıyorum.acaba yanlı mı yapıyorum sizce

Merhaba kızlar
reglime 6 gün kaldı ama hiç hamile olabileceğime ihtimal veremiyorum.
Çünkü eşim sürekli görevdeydi üst üste 3-4 gün evde olmadığı oldu hatta yumurtlama gününden 3 gün önce ve 2 gün sonra ilişki var en yakın olarak. Bakalım genede olursa bilemiyorum

Gunaydin Ekim Anneleri
Ilk sayfada liste hazirlanmayacak mi? Temmuz Annelerindeyken vardi liste.
SAT, BAT, Sehir, Yaş, BDT gibi sutunlardan oluşuyordu.
SAT 16 Ocak. Bu gunlerde dogurgan donemdeyim. Ovulasyon testi yapiyorum simdilik silik cizgi.
Insallah 29-30 Ocak gibi hamile kalmak istiyorum. Hayirlisiyla insallah.
Hamileliligi belli olan arkadaslari tebrik ederim simdiden.
Daha once bos gebelik yasayip kurtaj olmus biri olarak tavsiyem, kalp atisini duyana kadar kendinizi cok kaptirmayin. Su an hepimiz kimyasal gebelik adayiyiz. Kaliteli bir dollenme olmustur insallah. Yoksa vucut kendiliginden atiyor. Ya da kese buyumuyor. Ya da baska birsey cikiyor karaimiza. Ki o zaman duygusal olarak yikim yasiyoruz. Insallah herkes gebeligini saglikli gecirip bebegini kucagina alir.

günaydın kızlar...bir şey sorucam sizlere gece yatarken dikkat ediyor musunuz.ben hiç dikkat etmiyorum.yüz üstüde yatıyorum.acaba yanlı mı yapıyorum sizce
Caanim bunu dusunmek icin henuz erken.zaten yatmaman gereken zamanda yattiginda kendinde rahatsiz olcaksin.rahat edemiceksin.
Yunurtlamam basladigi ilk gun ve 3. Gun birlikte olduk biz.hamileyim.Allah isterse olur.ümitsiz olma
Icim karardi

cnm hiç bellı olmaz belkı geç yada erken yumurtlamıs olabılrsın inş hamişsindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…