2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
2015 Ekim anneleri ne tatlısınız ya... maşallah,. Gözlerim doldu okurken.. ben de Ekim bebeği ve ekim annesiyim. En büyük hayalim doğum günümde doğurmakti. Ekimi tutturdum bakalım günü tutcak mi ☺ bugün yine kan tahlili yapıldı 506 dan 960 a çıkmış iki katı olmadığı için biraz endiselendim doktor iyi dedi ama yine de tatmin olamadım. Sizce nasıl? İki hafta sonra çağırdı bakalım nolcak.. sizler de sağlıkla mutlulukla büyütün bebislerinizi, desteğiniz için çok teşekkürler

Selam güzel annişler
Ben de 2015 Ekim annesiyim Sizi gördüm çok duygulandım.. Sevincimizi, uzüntümüzü, bulantilari, ağrıları sizilari, stresleri, ilk belirtileri, bebislerin ilk hareketlerini, cinsiyet heyecanlarini ne zaman dogurucaz heyecanlarini her her seyimizi burada paylastik.. Sizi anlayan tüm insanlar bir arada ki o dönemde en cok ihtiyaciniz olan şey sizi anlayan insanlar. Senin de mi oran ağrıyor, ay senin bebişin de mi su kadar kilo olmuş, ay neler alıcaz, hastane çantası, isim arayışları vs vs. her sorunuzun cevabı burda oluyor. Bir süre sonra sanki herkesle görüşüyor, tanışıyor gibi oluyorsunuz. Bizler çok güzel arkadaşlıklar kurduk. Şimdi buraya yazan 2015 ekim anneleri hepsi arkadaşlarımız. Hepsinin minik yavrusunu daha annelerinin karnında sevdik biz. Bir kişinin mutlulugu hepimizin mutluluğu, üzüntüsü hepimizin üzüntüsü oldu. İnşallah sizler de bizden daha da iyi arkadaşlıklar kurarsanız. O kadar güzel bir süreçti ki hamilelik. Klasik olacak ama kıymetini bilin. Şimdi kuzumu uyuttum Uykulu uykusuz günler geçiyor.. Günden güne değişiyor gelisiyorlar bizler de hayranlıkla izliyoruz... ama hamilelik gibisi yok.. mucizevi bir şey. Mucizenizin kiymetini bilin. Sıkıntılar olsa da yavrunuza tutunun. Güzellikleri görün, ki zaten belli bir zamandan sonra sıkıntılar olsa da geçecek ve cok guzel olacak her şey.. İnsan arıyor o günleri
Ben 8 Şubatta öğrenmiştim hamileligimi 16 Ekimde beklenen bebegime 3 Ekimde kavustum. Sizler erken ogrenenlerdensiniz. Ekimin başı belki de çoğunuz Eylül annesi olacaksınız.. Ay cok heyecanli yaa..
Herkese sağlıklı mutlu bir hamilelik ve kolay güzel sağlıklı bir doğum dilerim 2016 Ekim annelerii

Selamm 2016 ekim anneleri. .bnde 2015 ekim annesi görünümlü ekim annesiyimbizim dier kızlar gibi erken dogurmadim gününde geldi benim sipa şuan kucagim da bir emişip iki sevisiyoruzbu günlerinizin kıymetini bilin hamilelik o kadar güzel ve özel ki Ayy özledim haasize tek bir tavsiyem olacak uyuyun uyuyun uyuyun

Merhaba anne adayları
Ben de 2015 annesiyim.. Arkadaşlarım zaten herşeyi yazmışlar ben sadece kendinizi hiçbirşeye şartlamayın diye tavsiye verebilirim.. Normal bekleyenler sezeryan, ay sezeryan olsam mı diyenler normal doğurdu :))) iyi bir doktor bulun doktorunuza güvenin.. Asla şunu yapmam vs demeyin emzikse verin ayakta sallayın gerekirse kucağınızdan hiç indirmeyin :))) hamileliğinizin keyfine bakın nazsa naz aşermeyse aşerme :)) kendinizi yıpratmayın en elzem şeyler dışında deli gibi alışveriş yapmayın hele bebişler çabuk büyüyo kıyafet doldurmayın :))) hafi bakalım hepinize kolay gelsin

Merhaba 2016 ekim anneleri Bende 2015 ekim görünümlü eylül annesiyim
Geçen sene buzamanlar aynı mutluluğu paylaşıyorduk ve yeni yeni arkadaşlıklar edindik burda kocaman bir aile olduk ay ay birbirimizin bebişlerini sağlık durumlarını takip ettik.
Tüm telaşamızı biz burda 2015 EKİM ANNELERİ olarak paylaştık bizi bizden başka kimse anlayamazdı çünkü.
Hamileliğinizin keyfini çıkarın bu günleri çok arıcaksınız :) şuan benm tospik 4 aylık oldu zaman su gibi akıp geçiyor
Dilerim sizde bu sayfada koca bir aile olursunuz .
Bebiklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız
Sağlıcakla kalın

bende 31 ocak hayırlısıyla mücdeli haberi veririz Şubat ayı başlangıcında

Hanımlar 2015 anneleri öğrenmeden önce hiç belirtiniz oldu mu :)
Selam bende ekim görünümlü eylül annesiyim Forumun başlarında yazmıştım zaten size. Ayy ne heyecanlı. Randevuları iple çekerdim resmen şafak sayar gibi sayardım. Dün bebeğim 4 aylık oldu. 36+3 de normal doğumla aldım bebişimi kucağıma Allah yardımcınız olsun zaman su gibi geçsin bebişleriniz sağlıkla gelsin

MarV-el cnm benim tek belirtim kabızlıkfı onun dışında belirtim olmadı

çok iyimaetmış canm %70 artsa yeter demişti benim doktorum

Selam sevgili anne adayları bende 2015 Ekim annesiyim. Ama Eylül de geldi bebeğim. Ay şuan çok duygulandım sanki herşeye yeniden başlamış gibi hissettim. Dile kolay geçen sene bu zamanlar bulduk biz birbimizi arkadşalarla. Çok güzel dostluğumuz var. Umarım siz de hamileliğiniz ve sonrasında burda güzel arkadaşlıkşar kurar birbirinize yardınlarda bulunursunuz.
Şuan hiç bir şeyin farkında olmamakla birlikte uzun bir yol sizi bekliyor. Mide bulantısı çekecek olanlar hiç korkmayın ben 5 ay 5 kilo verdim aç kaldım sadece çilek yediğim oldu günlerce. Ama çok şükür bebeğim sağlıkla büyüdü.
Doğum yaptıktan sonra kimseyi takmayın her kafadan ses çıkar siz sesszice bildiğinizi okuyun ancak büyüklerin sözüne de arada kulak verin :) Kayınvalidelere kısaca kv diyoruz. Arada sizi delirtecekler ama bunu birbirinize anlatarak atlatmaya çalışın derim Hepinize sağlıklı güzel bir hamilelik diliyorum.

Slm 2016 anneleri çok klişe oldu ama bende ekim 2015 annelerindenim Burası bizler için Bi nimetti aynı sevinçler aynı sıkıntılar aynı heyecanlar .... senin yaşadıklarını yaşayan sıkıntılarını paylaştığında anlayan , sana karşılıksız destek olan Bi gruptuk biz öyle Zaman'lar oldu ki Bi çok şeyi eşden anneden önce ekim anneleri öğrendi. Bi çok şeyi değil nerdeyse herşeyi burdan öğrendim benBurası olmasaydı Nasıl Bi anne olurdum bilmiyorum inş sizde bizim gibi Bi grup olursunuzİnş sağlıkla hayırlı Bi şekilde evlatlarınızı kucağınıza alırsınız ve inş çok rahat Bi hamilelik geçirirsinizNaçizane tavsiyem uyuyabildiğiniz kadar uyuyun seneye bu sıralar uyuyamayacaksınız annelik çok güzel bir o kadar da zoren çok 2 saat aralıksız gece uykusunu özlüyorum ve günde max 4 saat uyuyorum hepinizi Kocaman öpüyorum

Merhaba güzel hamişler! Ben de 2015 ekim annesi. Bizim kızlar buraya baskın yapmış, ben de bir selam veriyim dedim:)

Annişlerimiz her şeyi söylemiş zaten. Sadece hamileliğin ve doğumun müthiş bir şey olduğunu tekrar belirtebilirim. Her aninizin tadini çikarin. Hamile halinizle topik gibi gezin tozun. Hayati bambaşka bir pencereden görün. Doğuma çeyrek kala bile gezin. Boşuna uyumayin çunku depolanmiyor:)

Bir de sakın hiçbir konuda bıtbıtçı, ayrıntıcı olmayın. Hamile kalmadan önce nasil yaşiyorsaniz hamileyken de devam edin. Stres yapmayin, kendinizi korkutmayin, içinizi rahat tutun. Ben her zaman olduğum gibi gamsiz hayatima devam ettim ve kaymak gibi bir hamilelik geçirip fırt diye doğurdum:)

Sonuç olarak hepiniz bebişlerinizi sağlikla kolaycacik kucaginiza alin. Merak ettiğiniz, sormak istediğiniz bir şey olursa biz 2015 ekim anneleri olarak bir tik uzaginizdayiz. Opuyorum hepinizi:)

Merhaba güzel hamişler! Ben de 2015 ekim annesi. Bizim kızlar buraya baskın yapmış, ben de bir selam veriyim dedim:)

Annişlerimiz her şeyi söylemiş zaten. Sadece hamileliğin ve doğumun müthiş bir şey olduğunu tekrar belirtebilirim. Her aninizin tadini çikarin. Hamile halinizle topik gibi gezin tozun. Hayati bambaşka bir pencereden görün. Doğuma çeyrek kala bile gezin. Boşuna uyumayin çunku depolanmiyor:)

Bir de sakın hiçbir konuda bıtbıtçı, ayrıntıcı olmayın. Hamile kalmadan önce nasil yaşiyorsaniz hamileyken de devam edin. Stres yapmayin, kendinizi korkutmayin, içinizi rahat tutun. Ben her zaman olduğum gibi gamsiz hayatima devam ettim ve kaymak gibi bir hamilelik geçirip fırt diye doğurdum:)

Sonuç olarak hepiniz bebişlerinizi sağlikla kolaycacik kucaginiza alin. Merak ettiğiniz, sormak istediğiniz bir şey olursa biz 2015 ekim anneleri olarak bir tik uzaginizdayiz. Opuyorum hepinizi:)

Yazın hamileyiz gezemeyiz demeyin tatil planınızı şimdiden yapın. Tabiki zamanı gelince doktor tavsiyesi de alın. İmkanı olan denize girsin eşiyle baş başa vakit geçirsin. Bol bol reiam çekilsin. Özellikşe göbişler Mayıs Haziran gibi çıkıyor zayıf olanlarda daha erken belli oluyor. O zaman da hamile kıyafetlerinin tadını çıkartın. Zira çok rahatlar :) Bebeğe aşırı kıyafet alıp depolamayın. Bebeğiniz doğumca ihtitaca göre zaten almak istedikleriniz belli olacak. Belli başlı şeyler hariç :)

Beta gayet iyi çıkmış. Benim 5 gün geçtiğinde 290 lardaydı. Herkese göre değilebiliyor hiç korkma :)

Merhaba 2016 ekim anneleri bende 2015 ekim annelerindenim Biz kk sayesinde çok güzel arkadaşlıklar edindik bütün sıkıntılarımızı sevinçlerimizi beraber paylaştık bir süre sonra etrafınızdaki insanlara sıkıntı geliyor hep bebek hamile muhabbetinden burdaysa aynı şeyleri yaşayanlar Arkadaşlarım yazmış zaten hiç birşeye takılmayın ve büyük konuşmayın Hamileyim diye geri çekilmeyin son güne kadar gezin tozun İlk baştaki bulantılar sıkıntılar o an geçmeyecek gibi geliyor ama inanın hepsi geçiyor hatırlamıyorsunuz bile hepinizün güzel hamilelik geçirmesini ve sağ salim bebişlerinizi kucağınıza almanızı dilerim

Ekim anneleri cidden çok güzel günler gecirmissiniz belli :) maşallah sizlere :) darısı bizim başımıza inşallah :) bugün yarın o mutlu haberi alırım inşallah :) bugün ve yarın bat günlerim :) ayy bu ay çok heyecanlıyım :) siz böyle dedikçe daha da bi heyecanlandım :) bi kaçınizin dediği belirtiler var gibi inşallah yanilmiyorumdur :) bu 15. ayim :) duaya ihtiyacım var :) tavsiyelerinizin yani sıra dua eder misiniz rica etsem :)

Bizim kızlar burdaymış bende niye sesleri cıkmıyo dıyorum. Bi 2015 ekim görünümlü eylül annesinden daha merhaba arkadaslar. Öncelikle bıdıkları sağlıkla kucagınıza almanızı dilerim. Nasıl bi mucize nasıl bi sevgi oldugunu anlatmayım zira yetersiz kalıyor her cümle. Anlatılmaz yaşanır dedıklerı olay tam olarak bu. Söylenecek herseyi bizim ekip söylemiş zaten tekrarlamayım hepsini benimde uzerine bastıracagım tek tavsiyem uyumayın gezin. Cok gezın aşırı gezin. Fön cektırın oje sürün ve gezin. Eminim bu sayfada yeni dostluklar için bi basamak olacaktır. Bizim için öyle oldu hepsi benim bebeklerim Aselimin en ufak gelişimini önce babasıyla sonra kızalrla paylasıyorum misal a hatta bazen babadanda önce. Bişey danışcak olursanız alo 2015 ekim anneleri 7/24 hizmette. Sizide o doğacak minnaklarıda şimdiden öperim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…