- 29 Mart 2014
- 1.165
- 1.493
- 133
Selam bende ekim görünümlü eylül annesiyim Forumun başlarında yazmıştım zaten size. Ayy ne heyecanlı. Randevuları iple çekerdim resmen şafak sayar gibi sayardım.Hanımlar 2015 anneleri öğrenmeden önce hiç belirtiniz oldu mu :)
çok iyimaetmış canm %70 artsa yeter demişti benim doktorum2015 Ekim anneleri ne tatlısınız ya... maşallah,. Gözlerim doldu okurken.. ben de Ekim bebeği ve ekim annesiyim. En büyük hayalim doğum günümde doğurmakti. Ekimi tutturdum bakalım günü tutcak mi ☺ bugün yine kan tahlili yapıldı 506 dan 960 a çıkmış iki katı olmadığı için biraz endiselendim doktor iyi dedi ama yine de tatmin olamadım. Sizce nasıl? İki hafta sonra çağırdı bakalım nolcak.. sizler de sağlıkla mutlulukla büyütün bebislerinizi, desteğiniz için çok teşekkürler
Ben kilo aalmıştım ve göğüslerim şişmişti :)Hanımlar 2015 anneleri öğrenmeden önce hiç belirtiniz oldu mu :)
Beta gayet iyi çıkmış. Benim 5 gün geçtiğinde 290 lardaydı. Herkese göre değilebiliyor hiç korkma :)2015 Ekim anneleri ne tatlısınız ya... maşallah,. Gözlerim doldu okurken.. ben de Ekim bebeği ve ekim annesiyim. En büyük hayalim doğum günümde doğurmakti. Ekimi tutturdum bakalım günü tutcak mi ☺ bugün yine kan tahlili yapıldı 506 dan 960 a çıkmış iki katı olmadığı için biraz endiselendim doktor iyi dedi ama yine de tatmin olamadım. Sizce nasıl? İki hafta sonra çağırdı bakalım nolcak.. sizler de sağlıkla mutlulukla büyütün bebislerinizi, desteğiniz için çok teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?