Selam güzel annişler
Ben de 2015 Ekim annesiyim
Sizi gördüm çok duygulandım.. Sevincimizi, uzüntümüzü, bulantilari, ağrıları sizilari, stresleri, ilk belirtileri, bebislerin ilk hareketlerini, cinsiyet heyecanlarini ne zaman dogurucaz heyecanlarini her her seyimizi burada paylastik.. Sizi anlayan tüm insanlar bir arada ki o dönemde en cok ihtiyaciniz olan şey sizi anlayan insanlar. Senin de mi oran ağrıyor, ay senin bebişin de mi su kadar kilo olmuş, ay neler alıcaz, hastane çantası, isim arayışları vs vs. her sorunuzun cevabı burda oluyor. Bir süre sonra sanki herkesle görüşüyor, tanışıyor gibi oluyorsunuz. Bizler çok güzel arkadaşlıklar kurduk. Şimdi buraya yazan 2015 ekim anneleri hepsi arkadaşlarımız. Hepsinin minik yavrusunu daha annelerinin karnında sevdik biz. Bir kişinin mutlulugu hepimizin mutluluğu, üzüntüsü hepimizin üzüntüsü oldu. İnşallah sizler de bizden daha da iyi arkadaşlıklar kurarsanız. O kadar güzel bir süreçti ki hamilelik. Klasik olacak ama kıymetini bilin. Şimdi kuzumu uyuttum
Uykulu uykusuz günler geçiyor.. Günden güne değişiyor gelisiyorlar bizler de hayranlıkla izliyoruz... ama hamilelik gibisi yok.. mucizevi bir şey. Mucizenizin kiymetini bilin. Sıkıntılar olsa da yavrunuza tutunun. Güzellikleri görün, ki zaten belli bir zamandan sonra sıkıntılar olsa da geçecek ve cok guzel olacak her şey.. İnsan arıyor o günleri
Ben 8 Şubatta öğrenmiştim hamileligimi
16 Ekimde beklenen bebegime 3 Ekimde kavustum. Sizler erken ogrenenlerdensiniz. Ekimin başı belki de çoğunuz Eylül annesi olacaksınız.. Ay cok heyecanli yaa..
Herkese sağlıklı mutlu bir hamilelik ve kolay güzel sağlıklı bir doğum dilerim 2016 Ekim annelerii