- Konu Sahibi mayala katar
- #10.121
Hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz bu sene bizim senemiz olucakAllah razı olsun canım benim çok teşekkür ederim yürekten hissediyorum dualarını![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz bu sene bizim senemiz olucakAllah razı olsun canım benim çok teşekkür ederim yürekten hissediyorum dualarını![]()
Kasıklarımda batma bazen bende de oluyo canım ilaçlardan diye düşünüyorum birsürü yükleme yapıyoruz sonuçtaBenim de transferim 3 nisan. Ctesi
His bende de yok ama kasıklarım hep ağrılı. Hamilelik olsa böyle ağrı olmaz âdet mi gelecek acaba diyorum
Darısı bize olsun kuzumBendede öyle oldu canım hiç birşey hissetmedim mayalam destek oldu sağolsun
Ben ona gittim canım da yani hoşuma gitmedi tavri yaş yaş iki lafinin biri yaş oldu 41yasimdayim ben iste sansin dusuk bilmem ne ben de vazgectim motivasyon sifirKızlar hepinize merhaba çalıştığım içn çok dahil olamadım ama tüm sayfaları okudum
Sonuç bekleyen ve OPU olacaklara güzel haberler almalarını diliyorum![]()
Canım hangi ilçedesin; ben Atatürk şehir hastanesinde Mine İslimye'ye sürece başladım. Kendisi Profesör. Ben Doktor konularında biraz title'a takıntılıyım :)
Üni hastanesinde aşılama var sadece şehir hastanesinde 2023 de tüp bebek merkezi açılmış.
Canım gözün aydın. Ne durumdasın. Seninle AMH'larımız yakındı umarım benimde bu kadar yumurtam oluşur. Vitamin takviyesi falan kullanmış mıydın sen?
Kuzum ben genetik mühendisiyim o yüzden biraz daha hakimim bu konulara doktorum da bildiği için hep detay konuşuyor benimle. Hayırlısıyla tamamlansın bu süreç inşallahMaşallah kuzumayy sizler ne kadar detay biliyorsunuz.
Ben AMH ne kadar şu ne kadar hiç bilmiyordum
Doktorum fazla bilgi verip senin kafanı karıştırmaya gerek yok şu an herşey iyi dedi
Gittiğimde şunu bunu al kullan diyordu![]()
Canım takviye demore d vitamini ve folidays kullanıyorum. Paketli gıdayı kestim iğnelere başladığımızdan beri. Kahveyi de iki günde bir tüketiyorum. Bugün avokado aldım hiç sevmesem de yicemCanım gözün aydın. Ne durumdasın. Seninle AMH'larımız yakındı umarım benimde bu kadar yumurtam oluşur. Vitamin takviyesi falan kullanmış mıydın sen?
Evet ya aslında belirti aranmaması gerekiyor diyorlar ama insan ister istemez stres oluyo birşey hissetmek istiyorAyy inşallah kuzum yaa bi endişe sarıyo arada beni niye bişey hissetmiyorum diyeAllahım sen yardım et
![]()
Hayırlıysıyla pozitifi bul inşallah canımBenim de transferim 3 nisan. Ctesi kan vermeye gideceğim
Kuzum peki bundan sonraki süreçte hangi doktora gitmeyi düşünüyorsun? Ben de bursadayım da hamilelik ve doğum sürecinde de doktor çok önemliİnşallah canım benim![]()
Ya vallahi bilmiyorum benim iki üç gün içinde doktor bulmam gerekKuzum peki bundan sonraki süreçte hangi doktora gitmeyi düşünüyorsun? Ben de bursadayım da hamilelik ve doğum sürecinde de doktor çok önemli
Arkadaşım ocak ayında nilüfer dorukta melike hanımda doğum yaptı memnundu çok. Sanırım ben de doruk’a gideceğim nasip olursa ama doktordan emin değilimYa vallahi bilmiyorum benim iki üç gün içinde doktor bulmam gerek
Bulursan bizimlede paylaşır mısın fikir olsun bizedeYa vallahi bilmiyorum benim iki üç gün içinde doktor bulmam gerek
Bende iyiyim canım, pazartesikin ve idrar testi verdim. Cuma günü muayenem var bakalım inşAllah kesenin içinin embriyo ile %100 dolu olduğunu görüp ultra sonra kalp atışını görürmüyüz bilmiyorum
Niye test verdin kuzum sen keseyi görmemişmiydin anlamadım aşkımBende iyiyim canım, pazartesikin ve idrar testi verdim. Cuma günü muayenem var bakalım inşAllah kesenin içinin embriyo ile %100 dolu olduğunu görüp ultra sonra kalp atışını görürmüyüz bilmiyorum
Benmde bugün bahcecide bitti artıkYa vallahi bilmiyorum benim iki üç gün içinde doktor bulmam gerek
Arıyoruz gerçekten istemsizceEvet ya aslında belirti aranmaması gerekiyor diyorlar ama insan ister istemez stres oluyo birşey hissetmek istiyor![]()
Muhtemelem pazar günü aslında test yapmamız gereken gün birimize tutunduysa c.tesi de kan verse çıkar dediler birimizede garanti olsun pazartesi olsun dediler diye düşündüm ama senin niye salı onu anlamadım kuzumHayırlıysıyla pozitifi bul inşallah canımbana 15 nisan dedi neden bu kadar geç ya
![]()
Aman sorun olmasında kuzum maşallahKızlar doktoruma gttm merkeze yani çok şükür bi problem görünmüyor biraz lekelenmeli olablrmiş ama bi sorun görünmedi çok şükür hamdolsun![]()
Amin canım inşallah![]()
mayala katar bugün son kontrolüne gidip cuma günü de Allah’ın izniyle opu olacak inşallah
mayalam yoldayim gördüm diye senin yerine yazdim beni affet
![]()