Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Mayalam opu günün belli oldumu canım gruba çok katilamiyorum ama aklım hepinizde Allah'ım hepimizi muradına erdirsin inş 🙏 🙏 🙏

Amin Amin inşallah çok teşekkür 😍 ederim cuma günü olacak inşallah 07:30 da orada hazır bulunmam gerekiyor bu akşam ovitrelle vuracağım hakkımızda herşeyin sağlıklısı hayırlısı olsun inşallah 🤲❤️🥹

Ayy kızlar kesemizi yolk kesemizide gördüm çok şükür rabbime kanamam car diye dua istemiştim sizden allah razı olsun hepinizden burda bitirimizi tanımadan sadece derdimiz bir diye hepiniz bana güzel kalbinizden güzel dileklerinizi ilettiniz 12 yıllık özlem galiba bitiyo miniğim 22 sinde kalp atışı için gidicez idrara çok sıkışıktım sizde benim gibi çok tutmayın alttan muane etçek diye 😂🥰🤍

Maşallah 🧿 canım sağlıcakla gelsin minik mucizen sağlıcakla vaktinde kucağına almayı Rabbim nasip etsin inşallah 🤲❤️

Kızlar selamlar, 2 Nisan tarihinde dondurulmuş ve genetikten sağlıklı gelen 5. Gün çift embriyo transferi yapıldı. 6. Ve 7. Gün erken gebelik testi yaptım inanılmaz silik çıktı, sizlerde bakabilir misiniz ?

Maşallah 🧿 sübhanallah bebeklerin yola çıkmış geliyor sağlıcakla Rabbim kucağına almayı nasip eylesin inşallah canım 🤲👼👼💕

Ayy kızlar kesemizi yolk kesemizide gördüm çok şükür rabbime kanamam car diye dua istemiştim sizden allah razı olsun hepinizden burda bitirimizi tanımadan sadece derdimiz bir diye hepiniz bana güzel kalbinizden güzel dileklerinizi ilettiniz 12 yıllık özlem galiba bitiyo miniğim 22 sinde kalp atışı için gidicez idrara çok sıkışıktım sizde benim gibi çok tutmayın alttan muane etçek diye 😂🥰🤍
Oh maşallah canım benm gözünaydın inşAllah kalbini de duyacaksın Allahın izniyle sağlıkla kucağınada alacaksın🤲🤲

mayala katar mayala katar listeye ekler misiniz
31 yaş 4.transfer 12 Nisan
5 . gün embriyo sonuç 22 Nisan

Hoşgeldin 🤗 canım şimdiden hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla tutunsun minikler inşallah Amin 🐣🤲🥰
Tabi ki eklerim Rabbim hepimize pozitifleri görmeyi nasip eylesin inşallah Amin Ecmain inşallah 🤲❤️ burayı takipe al haberdar olalım birbirimizden canım 🥰

Canım inşallah amin. Ömrümün en uzun yolunu gidiyorum gibi. Bir saat sonra randevum🥹. Bilinmezlik kaygılandırıyor ama Allah büyük,. İnşallah Rabbim hem benim,hem tüm kızkardeşlerimin duasını sağlıklı kucagına verir.🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🥰

Amin Amin inşallah Rabbim sağlıcakla nasip etsin bu sefer hepimize inşallah 🤲👼👼🥹💕

Kızlar selamlar, 2 Nisan tarihinde dondurulmuş ve genetikten sağlıklı gelen 5. Gün çift embriyo transferi yapıldı. 6. Ve 7. Gün erken gebelik testi yaptım inanılmaz silik çıktı, sizlerde bakabilir misiniz ?
Bende böyle öğrenmiştim hadi canım bnm gözünaydın sağlıkla ilerlesin herşey bebiş yada bebişler yolda❤️❤️🧿🧿🤲🤲

Solda 5 sağda 1 yumurtam gelişmiş kızlar yarın cetrotide başlayacağız, cumartesi kontrolüm var doktorum amh değerine göre çok iyi dedi mayala katar mayala katar @Maralim2019 @hayal93

Maşallah 🧿 sübhanallah canım bu güzel bir haber önce güzel kaliteli yumoş olsunlar sonra kaliteli embriyo olup bize sıkı sıkı tutunup bebiş olsunlar inşallah çok Amin 🤲❤️👼

mayala katar mayala katar canım bugün kontrolün vardı naptın herşey yolunda mı?

Çok şükür hamdolsun yolunda teşekkür 😍 ederim biraz yoğun geçti bakamadım cuma sabahı yumurtalar toplanacak Allah’ın izniyle inşallah dilerim herşey su gibi geçer ve sonunda pozitifleri görmek nasip olsun cümlemize inşallah 🤲🥹🥰👼👼

Kızlar hepinize merhaba çalıştığım içn çok dahil olamadım ama tüm sayfaları okudum
Sonuç bekleyen ve OPU olacaklara güzel haberler almalarını diliyorum
:KK60:

Canım hangi ilçedesin; ben Atatürk şehir hastanesinde Mine İslimye'ye sürece başladım. Kendisi Profesör. Ben Doktor konularında biraz title'a takıntılıyım :)

Üni hastanesinde aşılama var sadece şehir hastanesinde 2023 de tüp bebek merkezi açılmış.

Canım gözün aydın. Ne durumdasın. Seninle AMH'larımız yakındı umarım benimde bu kadar yumurtam oluşur. Vitamin takviyesi falan kullanmış mıydın sen?

Amin çok teşekkür ederim ☺️ darısı senin başına inşallah 🤲💕

Ayy inşallah kuzum dualarınızda unutmayın bizide🥰😍 Allahım hepimize nasip etsin inşallah🥰🙏🏼🤲🏼

Amin canım benim her Daim dualarımdasınız yolda gelirken hastanede sıramı beklerken hep dua 📿 ediyorum Rabbim kabul etsin inşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah 🤲🥰🥹👼👼

Ben ona gittim canım da yani hoşuma gitmedi tavri yaş yaş iki lafinin biri yaş oldu 41yasimdayim ben iste sansin dusuk bilmem ne ben de vazgectim motivasyon sifir
Hadi ya ben geçen ay gittim ilk kez. Tahlilleri yaptı reglin 2. günü gel dedi. Ama regl bayrama denk gelince gidememiştim. Şimdi bakalım 29-30 Nisan gibi regl olucam o zaman gidicemm.
Kuzum ben genetik mühendisiyim o yüzden biraz daha hakimim bu konulara doktorum da bildiği için hep detay konuşuyor benimle. Hayırlısıyla tamamlansın bu süreç inşallah 🩷🩷

Canım takviye demore d vitamini ve folidays kullanıyorum. Paketli gıdayı kestim iğnelere başladığımızdan beri. Kahveyi de iki günde bir tüketiyorum. Bugün avokado aldım hiç sevmesem de yicem 😒

Yarından itibaren de çatlama önleyici iğneye başlayacağım. Ekstradan bir kutu daha gonal f ve pergoveris yazdı bugün.
Hadi bakalım sürecin hayırlı olsun kuzumm.

Back
X