- 16 Mart 2025
- 274
- 351
- 18
- 38
Bence hiçbir sorun yok ve olmayacak Allah'ın izniyle. Bazı doktorların gerçekten çok merhamet yoksunu olduğunu düşünüyorum. Birşey olacaksa bile şu aşamada buna karar vermek çok erken. Sakın kendini üzme. Ćok zor beklemek biliyorum ama Allah'a sığın. Hepimiz sana dua ediyoruz. Bak sabah yazdım daha dün devlet hastanesi acilinde beni vajinal muayene eden doktor bebeği bulamadı. 8 haftalık bebek bu. Ben ısrar edince muayene devam etti. Sonra karından bakıp buldu. Her doktora da güvenilmiyor maalesef..ne kadar teşekkür etsem az sizeİnşallah daha güzel haberlerle gelirim haftaya . Bir tık inancım umudum yükseldi bu doktor sayesinde . Kadın kendi de dedi daha önce hiç duymadığın kalp atışına durmuş diyemezsin . Belki daha atmaya başlamadı neden bu kadar kürtaj yanlısı bu doktorlar dedi . Allah var ilgilendi karından baktı vajinal baktı . İyi bir insanmış olumsuz konuşup seni üzmem bana fayda sağlamaz ama sana zararı dokunur kesin bir durum olmadan kötüye yormak hastaya haksızlık dedi . Şaşırdım özeldeki bu kadar insaflı değildi . Kesen güzel dedi hatta resmini tekrar verdi atayım size de .