Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    10
ne kadar teşekkür etsem az size 🥹 İnşallah daha güzel haberlerle gelirim haftaya . Bir tık inancım umudum yükseldi bu doktor sayesinde . Kadın kendi de dedi daha önce hiç duymadığın kalp atışına durmuş diyemezsin . Belki daha atmaya başlamadı neden bu kadar kürtaj yanlısı bu doktorlar dedi . Allah var ilgilendi karından baktı vajinal baktı . İyi bir insanmış olumsuz konuşup seni üzmem bana fayda sağlamaz ama sana zararı dokunur kesin bir durum olmadan kötüye yormak hastaya haksızlık dedi . Şaşırdım özeldeki bu kadar insaflı değildi . Kesen güzel dedi hatta resmini tekrar verdi atayım size de .
Bence hiçbir sorun yok ve olmayacak Allah'ın izniyle. Bazı doktorların gerçekten çok merhamet yoksunu olduğunu düşünüyorum. Birşey olacaksa bile şu aşamada buna karar vermek çok erken. Sakın kendini üzme. Ćok zor beklemek biliyorum ama Allah'a sığın. Hepimiz sana dua ediyoruz. Bak sabah yazdım daha dün devlet hastanesi acilinde beni vajinal muayene eden doktor bebeği bulamadı. 8 haftalık bebek bu. Ben ısrar edince muayene devam etti. Sonra karından bakıp buldu. Her doktora da güvenilmiyor maalesef..

Bence hiçbir sorun yok ve olmayacak Allah'ın izniyle. Bazı doktorların gerçekten çok merhamet yoksunu olduğunu düşünüyorum. Birşey olacaksa bile şu aşamada buna karar vermek çok erken. Sakın kendini üzme. Ćok zor beklemek biliyorum ama Allah'a sığın. Hepimiz sana dua ediyoruz. Bak sabah yazdım daha dün devlet hastanesi acilinde beni vajinal muayene eden doktor bebeği bulamadı. 8 haftalık bebek bu. Ben ısrar edince muayene devam etti. Sonra karından bakıp buldu. Her doktora da güvenilmiyor maalesef..
Cok dogru söylüyor arkadas DAha ben 5 haftalık falanım net bılmıyorum bıle doktor bana keseyı gördüğü halde dış gebelık olasını kalkmış degıl dedı sok oldum Baska bı doktora sorduk ne dıyo bu doktor dedı yanı dusun ümitlenıp sonra uzulmeyelkm dıye moral bozuyorlar ama bu daha kötü hamılelıgımı sıtrese sokuyorlar bu hıc ıyı bır yöntem degıl bence

Kızlar ben de geçen cuma doktora gittim lekelenmem olmuştu iki kere, doktor minik kanama alanların var dedi, rapor yazdı, bir haftadır yatıyorum. Kalp atışını çok yoğun olmayacak şekilde duymuştum bu cuma tekrar gideceğim. Lütfen dualarınızda bana da yer verin her şey yolunda olsun kanama alanım kalmamış olsun, sağlıkla ilerlemiş olsun her şey. Ben de çok stresliyim.

Merhabalar kasım anne adayıydım ama sanırım artık değilim. Dün kalp atışı duymak için özelde bir doktora gittik normalde yedi haftalık olmam gerekirken 6+1 olduğunu söyledi. Kesem 20mm bebek 4mm kese sağlıklı gözüküyor normal şartlarda kalp atışını duymam gerek dedi ama ne karından ne de vajinal yoldan asla duyamadık. Kan tahlili istedi beta ve progesteronuma bakmak için. Cumartesiye kadar bekle bir gelişme olmazsa alırız kalbi durmuş olabilir dedi dünden beri ağlamamı durduramıyorum elimden hiçbir şey gelmiyor. Sanırım büyük bir bağ kurmuşum nasıl kendimi rahatlatabilirim?

Şöyle oluyor erkekte eğer sma taşıyıcılığı çıkarsa kadını da çağırıp onda da varmı taşıyıcılık diye bakılıyor. İki kişi de taşıyıcıysa çocuğun SMA olma ihtimali bar tüp bebek gerekiyor. Ama erkekte taşıyıcılık yoksa kadında var yok farketmiyor. Çünkü çocuğun hasta olması için ikisinin de taşıyıcı olması gerekiyor. Büyük ihtimalle bazı Asm lerde tekrar çağırma olmasın diye iki kişiden birden alıyorlar.
evet ilk erkekten alınıp ona göre yapıldığını biliyordum bizde de öyle yaptılar da bilemedim gereksiz yere ikisine birden bakmak saçma geldi bana 😂

Merhabalar kasım anne adayıydım ama sanırım artık değilim. Dün kalp atışı duymak için özelde bir doktora gittik normalde yedi haftalık olmam gerekirken 6+1 olduğunu söyledi. Kesem 20mm bebek 4mm kese sağlıklı gözüküyor normal şartlarda kalp atışını duymam gerek dedi ama ne karından ne de vajinal yoldan asla duyamadık. Kan tahlili istedi beta ve progesteronuma bakmak için. Cumartesiye kadar bekle bir gelişme olmazsa alırız kalbi durmuş olabilir dedi dünden beri ağlamamı durduramıyorum elimden hiçbir şey gelmiyor. Sanırım büyük bir bağ kurmuşum nasıl kendimi rahatlatabilirim?
canım geç döllenme olabilir benim de sat 8 ocak olmasına rağmen 27 şubatta 4+5 göründü yani 7 haftalık olması gerekirken sadece kese göründü ve sat'ımı 23 ocağa çekti doktor. şu anda 23 ocağa göre uyumlu gidiyor bebeğim belki seninki de böyledir umudunu kesme lütfen gayet kesen de büyümüş zaten

Gittim kızlar doktora devlet hastanesine karından baktı cihaz çok iyi değil bir de Vajinal ultrasonla bakalım dedi bebek dün karından 6,6 mm olarak ölçülmüştü bugün 6,9 mm olarak ölçüldü Vajinal olarak . Doktor bizim sınırınız 7 mmdir ondan sonra net bir kalp atışı bekleriz aslında bu hafta da duyan da var duymayan da endişe edilecek birşey yok pazartesi salıya kadar bekliceksin başka şansın yok dedi. Büyümüş mü kalbi atıyor mu bakarız dedi . İlginç bir şekilde dünden beri mide bulantılarım ve kusmalarım arttı kafamı kaldıramıyorum yani. İnşallah bir mucize olur beklemedeyim şimdilik . Kanmam ağrım yok çok şükür. Dualarınızı eksik etmeyin nolur 🙏

İlk gebeligin mi ? Benim üçüncü 3de de kalp atışıyla midem bulanmaya başladı insaAllah öyledir içini ferah tut.

herkese selam. tüp bebek sayfasından buraya transfer oldum. üçüz gebeyim. biraz şaşkınlık, biraz araştırma doktor işleri derken tekrar foruma dönebildim... umarım herkesin sağlıklı güzel bebekleri olur.
Yaaaaa tebrik ederim ikiz annelerimiz vardi siz ilk oldunuz ucuz de 😍 sağlıkla kucağınıza alın ucunu de insallah zorlu ama güzel bir süreç sizi bekliyor kendiniz mi istediniz ucuz yoksa mucize mi 😍🧿
7+1’den selamlar kızlar. Pazartesi günü doktora gittim. Cihaz bozuk diye ultrason görüntüsü veremedi ama keseyi, yolk kesesini ve bebeği gördük. Kalp atışı var dedi ama dinletmedi. Belki daha çok küçük diyedir. 10 gün sonra tekrar gel dedi. Sizce 10 gün sonra kalp atışını duyar mıyım? Devlet hastanesine gidiyorum şu an. Devlet hastanesine giden arkadaşlarımız var mı aramızda? Yoksa çoğunluk özel hastaneye mi gidiyor?
Merhaba ben hem özele kendi doktoruma gidiyorum hemde devlete gidiyorum 🙏
Benim idrarım da sabahları çok koyu oluyor ya. Zorlasam da kendimi anca 1 1,5 lt arası içiyorumdur. Maalesef suyla aram kötü :(
Kuzum icebidigin kadar şimdi havalar da ısınıyor ya daha çok su ihtiyacı olacak o zaman kendin içersin zaten 😊 sen nasıl oldun durumlar nasıl
kızlar ben en son 6+5 de ultrasona girmiştim fetal'in sonucu 15 günü bulabilirmiş 13 haftalığa kadar beklemeye sabrım kalmadı yarına randevu aldım 6+5 de nokta kadar biseydi yarın 12.haftama giriyorum sanırım baya bebeği görebilicem buraya da atarım :KK200:
Cinsiyet bile ogrenebilirsjn bence 😍

Canım bana doktorum bebeği kese içinde görmek için 8 haftaya kadar yolu var demişti . Kalp atisi içinde bence kendine en azından 10 gün süre vermelisin bence erken konuşmuş doktorun

Merhaba benim de geç dollenme olmustu 6+2 de gitmiştim ortada bebek bile yoktu 3 hafta sonra gel dedi sonrasında gittihim de bir hafta geride olduğunu ve herseyin yolunda olduğunu ogrendim olumsuz şeyler düşünme olabilecek şeyler henüz küçük duyulur kalp atışı

canım geç döllenme olabilir benim de sat 8 ocak olmasına rağmen 27 şubatta 4+5 göründü yani 7 haftalık olması gerekirken sadece kese göründü ve sat'ımı 23 ocağa çekti doktor. şu anda 23 ocağa göre uyumlu gidiyor bebeğim belki seninki de böyledir umudunu kesme lütfen gayet kesen de büyümüş zaten
Çok umut verici konuşmadı maalesef. İnşallah sizin dediğiniz gibi olur

Bence 8. Haftaya kadar bekleyin. Ayrıca başka bir doktor görüşü de alın. Umarım bebiş sağlıklı bir şekilde seninledir

Merhaba benim de geç dollenme olmustu 6+2 de gitmiştim ortada bebek bile yoktu 3 hafta sonra gel dedi sonrasında gittihim de bir hafta geride olduğunu ve herseyin yolunda olduğunu ogrendim olumsuz şeyler düşünme olabilecek şeyler henüz küçük duyulur kalp atışı
Kalbi durmuş olabilir şuan seni zehirlemez 10 gün süren var falan da diyince olumlu düşünmem için hak tanımadı bana ne yazık ki. Yine de çok teşekkür ederim inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişinizi 🧡

Yaaaaa tebrik ederim ikiz annelerimiz vardi siz ilk oldunuz ucuz de 😍 sağlıkla kucağınıza alın ucunu de insallah zorlu ama güzel bir süreç sizi bekliyor kendiniz mi istediniz ucuz yoksa mucize mi 😍🧿

Merhaba ben hem özele kendi doktoruma gidiyorum hemde devlete gidiyorum 🙏

Kuzum icebidigin kadar şimdi havalar da ısınıyor ya daha çok su ihtiyacı olacak o zaman kendin içersin zaten 😊 sen nasıl oldun durumlar nasıl

Cinsiyet bile ogrenebilirsjn bence 😍
tebriğiniz için çok teşekkür ederim. biz istemedik, çift embriyo transferi oldum. bir tanesi bölünmüş. şu an üçüzlere gebeyim ama redüksiyon işlemi yaptıracağız. doktorum her iki durumun da risklerini anlattı. bize de redüksiyon daha mantıklı geldi...

herkese selam. tüp bebek sayfasından buraya transfer oldum. üçüz gebeyim. biraz şaşkınlık, biraz araştırma doktor işleri derken tekrar foruma dönebildim... umarım herkesin sağlıklı güzel bebekleri olur.
ayy maşallah size 🧿 kaç haftalıksınız şuanda tebrik ediyorum

Benim izmirde doktorun yönlendirdiği laboratuvar 350 dolar canım
400-450 euro civarında benim de baktıklarım drum bı kaç firmayı istemedi bu hafta 2 yanlış teşhis geldi dedi g-nipt firmasını istedi 22 Nisan'da gelip kan alacaklar 450$+KDV şekli hayırlısı olsun hepimiz için 💕 benim 3. Tüp bebek denemesi 5. gebeliğim yaşım da 42 olunca 2 li 3 ve 4 lu testler zaten riskli çıkacaktı boşuna moral bozmayalım dedik baştan önlem alalım.

Back
X