2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Selam tatlı anniş adayları, ben 2015 ekim annelerindenim. Aceleci kızım eylülde doğdu. Bizim grup genelde ekim gorunumlu eylül anası . Bayadır girmemistim kadınlar kulübüne. Geçen sene gece gündüz burdaydik. Sizi görünce bir Merhaba demek istedim. Şu an kızımı ayağımda salliyorum. 4. Ayımız perşembe doluyor. İnşallah sorunsuz atlatirsiniz bu süreci. Size önerim hiç bir şeyi takmayin. Bulantilar falan çok fena bilirim ama geçiyor 4. Ayda . Ben o dönem çok zayiflamistim. Doğumdan sonra yatın millet size hizmet etsin. Benim gibi hemen ayaklanayim demeyin.yatın . Valla sonra pişman olursunuz. Çok fazla üst baş almayın bebeklere. Öyle internet sitelerinde yazılanlar gibi 1 bavul eşyayla doguma gitmeyin . 2 takım yeter. Abartı onlar. Kesinlikle internette satılan hazır kundaklardan alın. Ben sonradan öğrendim. Hava aldiran kundak şart. Ha ben kundak yapmam ayağımda sallamam demeyin . Bunu diyen nice ana tukurdugunu yaliyor. En az ilk altı ay yanınızda olacak. Sezeryan li halde bebeği kontrol etmek çok zor. Dogrulurken dikişler çok sızlıyor. Kendi yatağına yapışan tek yani açık besiklerden alın. Dua edersiniz. Yan yatma yastili kesinlikle lazim. Unutmayın. Bir de lohusa sendromuna karşı Şermin Çarkaci nin Başlarım Şimdi Annelige kitabini alım. Ama doğumun ilk haftasında okuyun derim. Aklima geldikçe yine yazarım . Opuldunuz.

Selam güzel anniş adaylari.. ben de 2015 ekim annesiyim. Kızım 12 ekimde normal doğumla dünyaya geldi. Suni sanci vs hepsini yaşadım :KK70: hepsi çok zor kolay diyemem ama her şey geçiyor.. kalan yek şey size harika bir gülüş ile bakan bir melek.. hicbir şeyi kafaya takmayın. Bol bol dinlenin,gezin,yeyin,için. Bu güzel günlerinizi doya doya yaşayın. Bu günler heri gelmeyecek :KK70: doğum sonrası yatin,bol bol yatin. Proserpina07 Proserpina07 ya katılıyorum. Millet size hizmet etsin. Misafir kabul etmeyin. Dinlenin. Uykuya çok ihtiyacınız olacak nitekim :KK70: hepinizi öperim

Merhaba kızlar;
Ben de 2015 Ekim annesiyim. Çok şükür sağ sağlim atlattık, bebişim kucağımda. Hatta şuan emziriyorum :) Çok duygulandım 2016 Ekim başlığını görünce. Selam vereyim dedim.
Hamileliğiniz zor geçecek olabilir, uykusuz geceleriniz, kabuslarınız, bulantılarınız da olabilir, ama tadını çıkarın. Ben bazen özlüyorum açıkçası ☺
Sormak istediğiniz sorular, aradığınız cevaplar illaki olacaktır. 2015 Ekim anneleri olarak bizimle paylaşabilirsiniz. Biz o kadar güzel bir dostluk kurduk ki... İnşallah seneye bu zamanlar sizlerde aynı şekilde olacaksınız.
Hepinize kocaman sevgilerimi gönderiyorum. Bebeklerinizi sağlıkla kucaklamanız dileğiyle.

Sevgiler...

Selam tatlı anniş adayları, ben 2015 ekim annelerindenim. Aceleci kızım eylülde doğdu. Bizim grup genelde ekim gorunumlu eylül anası . Bayadır girmemistim kadınlar kulübüne. Geçen sene gece gündüz burdaydik. Sizi görünce bir Merhaba demek istedim. Şu an kızımı ayağımda salliyorum. 4. Ayımız perşembe doluyor. İnşallah sorunsuz atlatirsiniz bu süreci. Size önerim hiç bir şeyi takmayin. Bulantilar falan çok fena bilirim ama geçiyor 4. Ayda . Ben o dönem çok zayiflamistim. Doğumdan sonra yatın millet size hizmet etsin. Benim gibi hemen ayaklanayim demeyin.yatın . Valla sonra pişman olursunuz. Çok fazla üst baş almayın bebeklere. Öyle internet sitelerinde yazılanlar gibi 1 bavul eşyayla doguma gitmeyin . 2 takım yeter. Abartı onlar. Kesinlikle internette satılan hazır kundaklardan alın. Ben sonradan öğrendim. Hava aldiran kundak şart. Ha ben kundak yapmam ayağımda sallamam demeyin . Bunu diyen nice ana tukurdugunu yaliyor. En az ilk altı ay yanınızda olacak. Sezeryan li halde bebeği kontrol etmek çok zor. Dogrulurken dikişler çok sızlıyor. Kendi yatağına yapışan tek yani açık besiklerden alın. Dua edersiniz. Yan yatma yastili kesinlikle lazim. Unutmayın. Bir de lohusa sendromuna karşı Şermin Çarkaci nin Başlarım Şimdi Annelige kitabini alım. Ama doğumun ilk haftasında okuyun derim. Aklima geldikçe yine yazarım . Opuldunuz.
Rabbim bagislasin :) ayy insallah hamileyim dir de bu tavsiyeleri dinlerim :)

Ekim 2015 annesiyim inşallah sizler de bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız. kkdan çok güzel arkadaşlar edindim hala görüşüyoruz ve bebişleri birlikte büyütüyoruz. inşallah sizlerin de güzel arkadaşlıklarınız olur. seneye bu zamanlar 3 -4 aylık olacak bebekleriniz :)

Selam 2016 ekim anneleri Bnde 2015 ekim olmama rağmen eylül annesiyim çok güzel bir süreç tahmin edebiliyorum biz 2015 ekim anneleri çok şey paylaştık aramızda sevinç,üzüntü,endişe hepimiz beraber üstesinden geldik ve mükemmel dostluklar kurduk topikle berber umarım hepiniz bu güzel duyguyu hep birlikte aşarsınız ve bebeklerinizi sağlıkla alırsınız kucağınıza eski günlerim geldi aklıma ve sanki bugünmüş gibi heyecan doldu içim sağlıcakla kalın ve bebeklerinize kavuşun yardım edeceğimiz birşey olursa edindiğimiz tecrübelerden yardımcı oluruz

Merhaba kızlar;
Ben de 2015 Ekim annesiyim. Çok şükür sağ sağlim atlattık, bebişim kucağımda. Hatta şuan emziriyorum :) Çok duygulandım 2016 Ekim başlığını görünce. Selam vereyim dedim.
Hamileliğiniz zor geçecek olabilir, uykusuz geceleriniz, kabuslarınız, bulantılarınız da olabilir, ama tadını çıkarın. Ben bazen özlüyorum açıkçası ☺
Sormak istediğiniz sorular, aradığınız cevaplar illaki olacaktır. 2015 Ekim anneleri olarak bizimle paylaşabilirsiniz. Biz o kadar güzel bir dostluk kurduk ki... İnşallah seneye bu zamanlar sizlerde aynı şekilde olacaksınız.
Hepinize kocaman sevgilerimi gönderiyorum. Bebeklerinizi sağlıkla kucaklamanız dileğiyle.

Sevgiler...

aynen ya hamilelik en güzeli bir kere sürekli uyuyorsun :KK70:

Hanımlar 2015 anneleri öğrenmeden önce hiç belirtiniz oldu mu :)

adet ağrılarına çok benziyordu ama bir farkllık fardı ağrıların şeklinde bir de ben yumurtlama haftasını takiben eklem ağrılar yaşadm.

Merhaba tatlı bayanlar :) bende 2015 ekim görünümlü eylül annesiyim. Heyecanınızı emin olun hepimiz anlayabiliyoruz. Arkadaşlarımda demiş ama strese asla girmeyin unutmayın içinizde bir melek var ve sizi hissediyor. Mutlu olun ki o da mutlu olsun. Ve hamileliğin her anının tadını çıkarın. Biz geçen sene burada birbirimiz için sevindikte, üzüldükte ve hala paylaşıyoruz herşeyimizi. Sakın bağları koparmayın iyi dostluklar kolay kurulmuyor. Sorularınıza da açığız :KK19:

X