- 6 Eylül 2009
- 103
- 278
Selam tatlı anniş adayları, ben 2015 ekim annelerindenim. Aceleci kızım eylülde doğdu. Bizim grup genelde ekim gorunumlu eylül anası . Bayadır girmemistim kadınlar kulübüne. Geçen sene gece gündüz burdaydik. Sizi görünce bir Merhaba demek istedim. Şu an kızımı ayağımda salliyorum. 4. Ayımız perşembe doluyor. İnşallah sorunsuz atlatirsiniz bu süreci. Size önerim hiç bir şeyi takmayin. Bulantilar falan çok fena bilirim ama geçiyor 4. Ayda . Ben o dönem çok zayiflamistim. Doğumdan sonra yatın millet size hizmet etsin. Benim gibi hemen ayaklanayim demeyin.yatın . Valla sonra pişman olursunuz. Çok fazla üst baş almayın bebeklere. Öyle internet sitelerinde yazılanlar gibi 1 bavul eşyayla doguma gitmeyin . 2 takım yeter. Abartı onlar. Kesinlikle internette satılan hazır kundaklardan alın. Ben sonradan öğrendim. Hava aldiran kundak şart. Ha ben kundak yapmam ayağımda sallamam demeyin . Bunu diyen nice ana tukurdugunu yaliyor. En az ilk altı ay yanınızda olacak. Sezeryan li halde bebeği kontrol etmek çok zor. Dogrulurken dikişler çok sızlıyor. Kendi yatağına yapışan tek yani açık besiklerden alın. Dua edersiniz. Yan yatma yastili kesinlikle lazim. Unutmayın. Bir de lohusa sendromuna karşı Şermin Çarkaci nin Başlarım Şimdi Annelige kitabini alım. Ama doğumun ilk haftasında okuyun derim. Aklima geldikçe yine yazarım . Opuldunuz.