2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
uzun zaman sonra bilgisayara oturunca ilk yaptığım şey buraya girmek tabikiii
nasılsınız kızlar

Slmmm arkadaslar kimseler kalmamış buralarda herkes nasil keyifler iyi mi bebisler nasil MarV-el . besyo_86 . Acaip kopmuşum bende burdan kızım felaket cadı hiç durmuyo gece sabaha kadar ayaktayiz hala ek gidaya gectim biraz istahina yetisemiyorum cok istekli herseye atliyoruz.disimiz cikmadi daha ama patlamak uzere huysuzlugumuza bide huzursuzluk eklendi bu aralar :)

Evet herkes WhatsApp grubunda sonra bebiklerimiz tüm enerjileri çektikleri için kimse göremiyor zannimca ,biz de durumlar iyi şükür acayip bir koşturma içindeyiz biz günün nasıl geçtiğini bilmiyorum bile :) bu arada mezun oldum öğrencilik de bitti artık full time Mustafa Hamza hazretlerinin emirlerine amadeyim
Acayip şebeklikler öğrendi bizimki 7,5 aylık şimdi :)
Aman maşallah canım iştahlı olsunlar iştahsızlık halleri daha fena... İki disimiz çıktı bizim patlatana kadar ve sonrasında bı müddet istahsizdi inan çok fena... İştahlı olsunlar bebiklerimiz de sağlıkla buyusunler inşallah oyle iştahlı iştahlı deme bak nazar etirirsin mazallah... Diş dönemi huzursuz oluyorlar bayağı 4 kadar uyumadigimi yada sabahladigimi bilirim inşallah kolaylıkla atlatır bebisin

Kızlar nasılsınız aylar oldu girmeyelii
Meraba lar cnm
Benim bebis 7 aylik oldu. 5 aylıktan beri yatarak emziriyorum. Mecburen çünkü kucağımda emmekten çok rahatsız
Etrafa bakiniyo sürekli
Gecede gündüz de çok kolay oluyo benim için.kucagimda acayip terliYo
Gece emzirip yerine koyuyorum.ortakulak iltihabı yapiyomus.bizde olmadı şükür
Siz nasıl emziriyosunuz
Bu arada hala disimiz çıkmadı.

Canım benim bebeğim de keyfine acayip düşkün geceleri yatarak emmeyi çok seviyor. Gündüzleri ise sürekli birseyler dikkatini çektiği için kucağımda gezdirerek fiş fiş kayıkci ninni si söyleyerek emziriyorum. Özellikle kayimciyi söyleyince aklına emek geliyor. Ama son 1 haftadır emek yerine biberon istiyor. İnsaAllah tekrar emmeye döner.

İnslh cnm emsin de nasıl emerse emsin diyo insan.benimki emerken mutlaka bişey lerle oynamak istiyo. Ya saçımı başımı yoluyo ya kıyafetlerimi çekiştiriyo.yada elimi yüzümü tirmaliyo.herseyiyle cok tatli :)doyduktan sonra ağlıyo emzik istiyo.
Rabbim onlara sağlık sıhhat versin. Onları korusun .herseye değer

Selam kizlarrr, hamileyken ne cok girerdik buraya heyecanli heyecanli:))

Bebekler olunca insan zaman bulamiyo..bizim kiz 10 gun sonra tam 7 aylik olucak.kati gida olarak sebze puresi yapiyorum irmikle.elma suyunu pek sevmedi. Pirinc unlu muhallebiye katayim dedim ama yine pek yemedi.kilo problemi yaşiyoruz biraz. 6400 şu an.

Siz neler veriyosunuz?

Diş cikarmadi daha.biraz daha gec cikarmasi daha mi iyi olur bilemiyorum.

Onun disinda hareketli bi kiz bende gunun nasil gectigini anlamiyorum.

İyi akşamlar kızlar aylar sonra anca gelebildim nasılsınız bebişler nasıl benim oğlum 7 aylık olucak 3 gün sonra şükür herşey yolunda şimdilik

herkeslere selaaammm. çoook uzun bi aradan sonra nasılsınız? yağmurcuk 7.ayı doldurdu haftasonu. ek gıda anne sütü mama kombinesiyle idare ediyoruz büyümeye devam ediyor. ben işe başladım geçen ay. ananesi ve babanesi dönüşümlü bakıyorlar. bu aralar kv yanında annemin taşınma ve düğün telaşı var diye. sizler nasılsınızzz?

Bayağı olmuş birileri girmeyeli:) biz 9.5 aylık olduk...tutunup kalka biliyoruz artık :) bı dakika yerinde durmuyor emekliyor durmadan ya da yurutecin tepesinde ben de pesindeyim :) anne,baba,dede,teyze,emel diyebiliyor oğluşum :) tam bı sipacik oldu :) sizi buraları özledik kızlar :) hamileligimi bile özledim :)

Aahh kk ah ne günlerdi ya. Arada girip hala gecmisi okuyorum. Hatta şu emojiler bile duygulandiriyor beni :) Whatsappda olmayan annişler kendinize ve bebislerinize iyi bakin. Cooook öpüldünüz

Merhaba arkadaslar. Bayram sebebiyle urfaya geldik ve bebegimin kollarinda isilik gibi ama dahq kirmizi ve buyuk dokuntuler olusmaya basladi. 1 hafta sonra da burun akimtisi ve hafif oksuruk basladi. Dun doktora goturdum doktor havada olan bir mikrobun bulastigini ve bu dpkuntulerin bu yuzden oldugunu ikerleyen asamalarda yuksek ates de olabilecegini soyleyerek bir ton ilac yazdi. Konyada giddigimiz doktorumuzu aradim sakin o ilaclari kullanmayin cocuga dedi. El ayak agiz hastaligiymis ve ihlamur ,bol su vererek kendiliginden gecermis. Benim durumumda olanlar var mi. Bebegim zaten zayif iyice zayifladi. Ayrica burasi oylesine sicakki benekler tum vucuduna yayildi.

Çok geçmiş olsun konuyla ilgili bilgim yok ben Konya'da hangi doktora gittiğinizi merak ettim.

Çok geçmiş olsun konuyla ilgili bilgim yok ben Konya'da hangi doktora gittiğinizi merak ettim. \€111

Canım bizimkinde de çıktı bizim doktor sadece hergun banyo yapıp nemlendirici kullanın bı de çok giydirmeyin dedi... Urfa'nın sıcağında ben bile isilik oldum bizde bayramda ordaydik... Bizimki de çok zayifladi, diş çıkarıyor hem de doktorun dediğine göre 8 dışı birden kabarmış...bunlardan ikisi alt azilar...ateşleniyor bı de bu sıcaklar rabbim kolay atlattirsin hepsine

Merhaba, ekim 2016 annesiyim ama 8 aydır uzak kaldım konudan, 28 haftalıkkeb başka bir şehre taşındım, sonra Doğum çocuk falan derken bakamadım hiç. Ama tekrar buralardayım,8 aylık bir Gökay sıpası var, sürünerek heryere gidiyor, tutunarak sıralıyor, emmediği ve gündüz biberon almadığı için her öğün ek gıda alıyor. Gece uykusunda devam sütü içiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…