- 11 Kasım 2014
- 1.079
- 1.332
- 31
İyiyiz sen nasılsın canım :)uzun zaman sonra bilgisayara oturunca ilk yaptığım şey buraya girmek tabikiii
nasılsınız kızlar
Evet herkes WhatsApp grubunda sonra bebiklerimiz tüm enerjileri çektikleri için kimse göremiyor zannimca ,biz de durumlar iyi şükür acayip bir koşturma içindeyiz biz günün nasıl geçtiğini bilmiyorum bile :) bu arada mezun oldum öğrencilik de bitti artık full time Mustafa Hamza hazretlerinin emirlerine amadeyimSlmmm arkadaslar kimseler kalmamış buralarda herkes nasil keyifler iyi mi bebisler nasilMarV-el . besyo_86 . Acaip kopmuşum bende burdan kızım felaket cadı hiç durmuyo gece sabaha kadar ayaktayiz hala ek gidaya gectim biraz istahina yetisemiyorum cok istekli herseye atliyoruz.disimiz cikmadi daha ama patlamak uzere huysuzlugumuza bide huzursuzluk eklendi bu aralar :)
Meraba lar cnmKızlar nasılsınız aylar oldu girmeyelii
Canım benim bebeğim de keyfine acayip düşkün geceleri yatarak emmeyi çok seviyor. Gündüzleri ise sürekli birseyler dikkatini çektiği için kucağımda gezdirerek fiş fiş kayıkci ninni si söyleyerek emziriyorum. Özellikle kayimciyi söyleyince aklına emek geliyor. Ama son 1 haftadır emek yerine biberon istiyor. İnsaAllah tekrar emmeye döner.Meraba lar cnm
Benim bebis 7 aylik oldu. 5 aylıktan beri yatarak emziriyorum. Mecburen çünkü kucağımda emmekten çok rahatsız
Etrafa bakiniyo sürekli
Gecede gündüz de çok kolay oluyo benim için.kucagimda acayip terliYo
Gece emzirip yerine koyuyorum.ortakulak iltihabı yapiyomus.bizde olmadı şükür
Siz nasıl emziriyosunuz
Bu arada hala disimiz çıkmadı.
İnslh cnm emsin de nasıl emerse emsin diyo insan.benimki emerken mutlaka bişey lerle oynamak istiyo. Ya saçımı başımı yoluyo ya kıyafetlerimi çekiştiriyo.yada elimi yüzümü tirmaliyo.herseyiyle cok tatli :)doyduktan sonra ağlıyo emzik istiyo.Canım benim bebeğim de keyfine acayip düşkün geceleri yatarak emmeyi çok seviyor. Gündüzleri ise sürekli birseyler dikkatini çektiği için kucağımda gezdirerek fiş fiş kayıkci ninni si söyleyerek emziriyorum. Özellikle kayimciyi söyleyince aklına emek geliyor. Ama son 1 haftadır emek yerine biberon istiyor. İnsaAllah tekrar emmeye döner.
canım mesajını şimdi gördüm whatsap a katılmak istiyorsan özelden numaranı atMerh. Grubun vatsapi varsa banada haber verin lutfennn
Çok geçmiş olsun konuyla ilgili bilgim yok ben Konya'da hangi doktora gittiğinizi merak ettim.Merhaba arkadaslar. Bayram sebebiyle urfaya geldik ve bebegimin kollarinda isilik gibi ama dahq kirmizi ve buyuk dokuntuler olusmaya basladi. 1 hafta sonra da burun akimtisi ve hafif oksuruk basladi. Dun doktora goturdum doktor havada olan bir mikrobun bulastigini ve bu dpkuntulerin bu yuzden oldugunu ikerleyen asamalarda yuksek ates de olabilecegini soyleyerek bir ton ilac yazdi. Konyada giddigimiz doktorumuzu aradim sakin o ilaclari kullanmayin cocuga dedi. El ayak agiz hastaligiymis ve ihlamur ,bol su vererek kendiliginden gecermis. Benim durumumda olanlar var mi. Bebegim zaten zayif iyice zayifladi. Ayrica burasi oylesine sicakki benekler tum vucuduna yayildi.
Çok geçmiş olsun konuyla ilgili bilgim yok ben Konya'da hangi doktora gittiğinizi merak ettim. \€111Merhaba arkadaslar. Bayram sebebiyle urfaya geldik ve bebegimin kollarinda isilik gibi ama dahq kirmizi ve buyuk dokuntuler olusmaya basladi. 1 hafta sonra da burun akimtisi ve hafif oksuruk basladi. Dun doktora goturdum doktor havada olan bir mikrobun bulastigini ve bu dpkuntulerin bu yuzden oldugunu ikerleyen asamalarda yuksek ates de olabilecegini soyleyerek bir ton ilac yazdi. Konyada giddigimiz doktorumuzu aradim sakin o ilaclari kullanmayin cocuga dedi. El ayak agiz hastaligiymis ve ihlamur ,bol su vererek kendiliginden gecermis. Benim durumumda olanlar var mi. Bebegim zaten zayif iyice zayifladi. Ayrica burasi oylesine sicakki benekler tum vucuduna yayildi.
Canım bizimkinde de çıktı bizim doktor sadece hergun banyo yapıp nemlendirici kullanın bı de çok giydirmeyin dedi... Urfa'nın sıcağında ben bile isilik oldum bizde bayramda ordaydik... Bizimki de çok zayifladi, diş çıkarıyor hem de doktorun dediğine göre 8 dışı birden kabarmış...bunlardan ikisi alt azilar...ateşleniyor bı de bu sıcaklar rabbim kolay atlattirsin hepsineMerhaba arkadaslar. Bayram sebebiyle urfaya geldik ve bebegimin kollarinda isilik gibi ama dahq kirmizi ve buyuk dokuntuler olusmaya basladi. 1 hafta sonra da burun akimtisi ve hafif oksuruk basladi. Dun doktora goturdum doktor havada olan bir mikrobun bulastigini ve bu dpkuntulerin bu yuzden oldugunu ikerleyen asamalarda yuksek ates de olabilecegini soyleyerek bir ton ilac yazdi. Konyada giddigimiz doktorumuzu aradim sakin o ilaclari kullanmayin cocuga dedi. El ayak agiz hastaligiymis ve ihlamur ,bol su vererek kendiliginden gecermis. Benim durumumda olanlar var mi. Bebegim zaten zayif iyice zayifladi. Ayrica burasi oylesine sicakki benekler tum vucuduna yayildi.