- 13 Şubat 2016
- 1.281
- 1.741
- 34
Amin canim. Biz de onceki gece yola ciktik geldik konyaya. Hemen doktorumuza goturdum bebegimi doktor el ayaklarda dokuntuyle baslayan sonra da ateşlenmeye dek giden bir salgindan bahsetti. Bir tane losyon verdi onub disinda ateslenirse calpol icir dedi. InsaAllah duzelir. Bugun baktim ellerinin ustune de atlamis o lekelerCanım bizimkinde de çıktı bizim doktor sadece hergun banyo yapıp nemlendirici kullanın bı de çok giydirmeyin dedi... Urfa'nın sıcağında ben bile isilik oldum bizde bayramda ordaydik... Bizimki de çok zayifladi, diş çıkarıyor hem de doktorun dediğine göre 8 dışı birden kabarmış...bunlardan ikisi alt azilar...ateşleniyor bı de bu sıcaklar rabbim kolay atlattirsin hepsine
Konya da medicana hastanesinde musa goncuye gittik canim dun. Siz kime giddiylrsunuz.Çok geçmiş olsun konuyla ilgili bilgim yok ben Konya'da hangi doktora gittiğinizi merak ettim. \€111
Biz büyükşehirde Hülya hanıma gidiyoruz canım da hani öylesine boy kilo gelişim takibi için. Hastalanmadı hiç. Dun ateşi vardı tahlil yaptırdık idrar kan gaita falan bişey yok dişten dedi acaba güvensem mi başka doktora mı gitsem bilmiyorum. Sizin bebeğiniz nasıl oldu. Daha iyidir inşallah.Konya da medicana hastanesinde musa goncuye gittik canim dun. Siz kime giddiylrsunuz.
Canim sanki bugun daha iyi gibi ama kollarindaki isilik tarzi benekler ellerinin ustune de yayildi bugun de popsunda da gordum. Ben de acaba baska bir doktora mi gitsem diye dusunuyordum. Bugun Yarim çay kasigi Aburamin verdim burnu akiyordu. Insaaallah iyilesir pazartesj ise baslamak zorundayimBiz büyükşehirde Hülya hanıma gidiyoruz canım da hani öylesine boy kilo gelişim takibi için. Hastalanmadı hiç. Dun ateşi vardı tahlil yaptırdık idrar kan gaita falan bişey yok dişten dedi acaba güvensem mi başka doktora mı gitsem bilmiyorum. Sizin bebeğiniz nasıl oldu. Daha iyidir inşallah.
İnşallah canim... Geçmiş olsunAmin canim. Biz de onceki gece yola ciktik geldik konyaya. Hemen doktorumuza goturdum bebegimi doktor el ayaklarda dokuntuyle baslayan sonra da ateşlenmeye dek giden bir salgindan bahsetti. Bir tane losyon verdi onub disinda ateslenirse calpol icir dedi. InsaAllah duzelir. Bugun baktim ellerinin ustune de atlamis o lekeler
bizlerde çocuktan dolayı giremedik tekrardan işe başlayınca girebiliyorum artık hamile iken hatırlayamadımMerhaba, ekim 2016 annesiyim ama 8 aydır uzak kaldım konudan, 28 haftalıkkeb başka bir şehre taşındım, sonra Doğum çocuk falan derken bakamadım hiç. Ama tekrar buralardayım,8 aylık bir Gökay sıpası var, sürünerek heryere gidiyor, tutunarak sıralıyor, emmediği ve gündüz biberon almadığı için her öğün ek gıda alıyor. Gece uykusunda devam sütü içiyor.
Grupdan çıktı bilecanım mesajını şimdi gördüm whatsap a katılmak istiyorsan özelden numaranı at
ay kimdi o ben kaçırmışımGrupdan çıktı bile
doktora gittiniz mi benim oğlumda aynı sıkıntı vardı tahlil yapılınca amip paraziti çıktı antibiyotik kullanmak zorunda kaldık. zaten çok az kilo alıyordu aldığı kilolarıda verdiselam kizlar berhaba bende ekım annesiyim 16 ekim 2016 doğumlu bi oğlum ve 2 kızım var oğlum cok rahatsız ve ıshal oldu ne yapacağımı bilmiyorum ilac verdım de gecmedı sızce ne yapmalıyım tavsıyelerınız var mi aciiillll
Merhaba canjm benim doktorum ishal oldugunda maflor u vermisti. Her ishal oldugunda 1 kere verdigimde geciyor coo sukur. Maflor Tamamen dogal. Doktoruna bir sor istersenselam kizlar berhaba bende ekım annesiyim 16 ekim 2016 doğumlu bi oğlum ve 2 kızım var oğlum cok rahatsız ve ıshal oldu ne yapacağımı bilmiyorum ilac verdım de gecmedı sızce ne yapmalıyım tavsıyelerınız var mi aciiillll
Demi yaa çok çabuk geçiyor zaman ben şimdiden küçüklüğünü çok özlüyorum geçen sene bu zamanlar ne heyecanlı bekleyişlerimiz vardı oysaKızlar ne yapıyorsunuz, oğlum yarın 11 aylık oluyor bir ay sonra dogumgunu var hala şaşırıyorum ne ara geçti zaman :)
Di mı canım yaa :) çok garip hamileliği bile özledim :) bebekligini ,bu hali de ayrı bir güzel koşturuyor biraz peşinden ama :)Demi yaa çok çabuk geçiyor zaman ben şimdiden küçüklüğünü çok özlüyorum geçen sene bu zamanlar ne heyecanlı bekleyişlerimiz vardı oysa
Aslm canım :) nasılsın iyi misin :) bebisin nasıl :) yanlış hatırlamıyorsam senin de bebisin benimki gibi pramature dogmustu dimi :) bu arada ben emelarvas nickimi degistim :)Yaklaşık 1yil sonra bende bi selam vermek istedim
selam canımYaklaşık 1yil sonra bende bi selam vermek istedim
emel gruba gelsene sen kurdun topiği ama yoksunAslm canım :) nasılsın iyi misin :) bebisin nasıl :) yanlış hatırlamıyorsam senin de bebisin benimki gibi pramature dogmustu dimi :) bu arada ben emelarvas nickimi degistim :)
Canım ilk bı müddet telefonum kırılmıştı gelemedim , şimdi de telefon var KPSS ye hazirlaniyorum diye gelmiyorum gruba ,gerçi yoğunluk ne durumda bilmiyorum ama kizkardeslerimle bı grubumuz vardı ondan bile ayrıldım... Dikkat dağılmasını diye :) zaten Mustafa Hamza dan çok az zaman kalıyor çalışmaya inşallah yerlesirim ama... Orda yokum ama gönlüm sizlerle tatlim :)emel gruba gelsene sen kurdun topiği ama yoksun