2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Canım bizimkinde de çıktı bizim doktor sadece hergun banyo yapıp nemlendirici kullanın bı de çok giydirmeyin dedi... Urfa'nın sıcağında ben bile isilik oldum bizde bayramda ordaydik... Bizimki de çok zayifladi, diş çıkarıyor hem de doktorun dediğine göre 8 dışı birden kabarmış...bunlardan ikisi alt azilar...ateşleniyor bı de bu sıcaklar rabbim kolay atlattirsin hepsine :KK43:
Amin canim. Biz de onceki gece yola ciktik geldik konyaya. Hemen doktorumuza goturdum bebegimi doktor el ayaklarda dokuntuyle baslayan sonra da ateşlenmeye dek giden bir salgindan bahsetti. Bir tane losyon verdi onub disinda ateslenirse calpol icir dedi. InsaAllah duzelir. Bugun baktim ellerinin ustune de atlamis o lekeler :KK43:

Konya da medicana hastanesinde musa goncuye gittik canim dun. Siz kime giddiylrsunuz.
Biz büyükşehirde Hülya hanıma gidiyoruz canım da hani öylesine boy kilo gelişim takibi için. Hastalanmadı hiç. Dun ateşi vardı tahlil yaptırdık idrar kan gaita falan bişey yok dişten dedi acaba güvensem mi başka doktora mı gitsem bilmiyorum. Sizin bebeğiniz nasıl oldu. Daha iyidir inşallah.

Biz büyükşehirde Hülya hanıma gidiyoruz canım da hani öylesine boy kilo gelişim takibi için. Hastalanmadı hiç. Dun ateşi vardı tahlil yaptırdık idrar kan gaita falan bişey yok dişten dedi acaba güvensem mi başka doktora mı gitsem bilmiyorum. Sizin bebeğiniz nasıl oldu. Daha iyidir inşallah.
Canim sanki bugun daha iyi gibi ama kollarindaki isilik tarzi benekler ellerinin ustune de yayildi bugun de popsunda da gordum. Ben de acaba baska bir doktora mi gitsem diye dusunuyordum. Bugun Yarim çay kasigi Aburamin verdim burnu akiyordu. Insaaallah iyilesir pazartesj ise baslamak zorundayim :KK43:

Amin canim. Biz de onceki gece yola ciktik geldik konyaya. Hemen doktorumuza goturdum bebegimi doktor el ayaklarda dokuntuyle baslayan sonra da ateşlenmeye dek giden bir salgindan bahsetti. Bir tane losyon verdi onub disinda ateslenirse calpol icir dedi. InsaAllah duzelir. Bugun baktim ellerinin ustune de atlamis o lekeler :KK43:
İnşallah canim... Geçmiş olsun

merhaba kızlar
aylar sonra işe döndüm
oğlumun yarın 9.ayı bitiyor bırakmak çok zormuş
ilk iş günüm arada ağlayıp susuyorum
annelik hayatta insana kademe atlatan birşeymiş bugün daha iyi anladım

Merhaba, ekim 2016 annesiyim ama 8 aydır uzak kaldım konudan, 28 haftalıkkeb başka bir şehre taşındım, sonra Doğum çocuk falan derken bakamadım hiç. Ama tekrar buralardayım,8 aylık bir Gökay sıpası var, sürünerek heryere gidiyor, tutunarak sıralıyor, emmediği ve gündüz biberon almadığı için her öğün ek gıda alıyor. Gece uykusunda devam sütü içiyor.
bizlerde çocuktan dolayı giremedik tekrardan işe başlayınca girebiliyorum artık hamile iken hatırlayamadım:olamaz::olamaz::olamaz: bizde sürünüyor tutunrak gidiyoruz ve artık istediklerimizi ağlayarak yapmaya başladık ,birde aylardır çıkmayan dişlerimiz var.

selam kizlar berhaba bende ekım annesiyim 16 ekim 2016 doğumlu bi oğlum ve 2 kızım var oğlum cok rahatsız ve ıshal oldu ne yapacağımı bilmiyorum ilac verdım de gecmedı sızce ne yapmalıyım tavsıyelerınız var mi aciiillll

selam kizlar berhaba bende ekım annesiyim 16 ekim 2016 doğumlu bi oğlum ve 2 kızım var oğlum cok rahatsız ve ıshal oldu ne yapacağımı bilmiyorum ilac verdım de gecmedı sızce ne yapmalıyım tavsıyelerınız var mi aciiillll
doktora gittiniz mi benim oğlumda aynı sıkıntı vardı tahlil yapılınca amip paraziti çıktı antibiyotik kullanmak zorunda kaldık. zaten çok az kilo alıyordu aldığı kilolarıda verdi

Merhaba canjm benim doktorum ishal oldugunda maflor u vermisti. Her ishal oldugunda 1 kere verdigimde geciyor coo sukur. Maflor Tamamen dogal. Doktoruna bir sor istersen

Demi yaa çok çabuk geçiyor zaman ben şimdiden küçüklüğünü çok özlüyorum geçen sene bu zamanlar ne heyecanlı bekleyişlerimiz vardı oysa
Di mı canım yaa :) çok garip hamileliği bile özledim :) bebekligini ,bu hali de ayrı bir güzel koşturuyor biraz peşinden ama :)

emel gruba gelsene sen kurdun topiği ama yoksun
Canım ilk bı müddet telefonum kırılmıştı gelemedim , şimdi de telefon var KPSS ye hazirlaniyorum diye gelmiyorum gruba ,gerçi yoğunluk ne durumda bilmiyorum ama kizkardeslerimle bı grubumuz vardı ondan bile ayrıldım... Dikkat dağılmasını diye :) zaten Mustafa Hamza dan çok az zaman kalıyor çalışmaya inşallah yerlesirim ama... Orda yokum ama gönlüm sizlerle tatlim :)
Bu arada 3 gün sonra Mustafa Hamza'nın dogumgunu :) çok heycanlandi yapıyordum bı hafta öncesine kadar ama bı haftadır malesef Mustafa Hamza çok hasta... 3 -4 gün yoğun ateşle yattı şimdi de öksürükle cebelesiyoruz... Rabbim tüm bebeklere acil şifalar versin inşallah...

X