- 10 Nisan 2016
- 134
- 213
- 41
Aralığın sonunda başlamam gerekiyodu rapor aldık bizde 2.dönem başı 6 şubatta basliycam inslh.Arkadaşlar ben 30 rapor alabildim şükür çalışan diğer anneler naptı acaba
Amin cnm ya benmde şimdiden içim yanıyo nasıl bırakıp gidicem bilmiyorumAralığın sonunda başlamam gerekiyodu rapor aldık bizde 2.dönem başı 6 şubatta basliycam inslh.
Okulum çok yakın öğle arasi var 1 bucuk saat. 3 de evdeyim çok sukur .6.ayında olacak minigim
yine de kara kara düşünüyorum
Allah uzun süre ayrı kalanlara sabır versin.bebislere de sağlık sıhhat versin
Süt iznimi toplu kullanıyorum ben iki ay ediyor. Mart başında başlayacağım 8 de evden çıkıp 18:30 da geleceğim. Bebeğim hep başkalarıyla olacak ben eğitemeyeceğim başkalarının huylarını kapacakArkadaşlar ben 30 rapor alabildim şükür çalışan diğer anneler naptı acaba
Gerçekten öle ben burda rahatım başlayınca 1 30 da gelcem ama haziranda tayinim çıkıyo bilmem orda ne olur ankara istiyoruz bende o saatlerde anca ewde olurum allah hakkımızda hayırlısını göstersinSüt iznimi toplu kullanıyorum ben iki ay ediyor. Mart başında başlayacağım 8 de evden çıkıp 18:30 da geleceğim. Bebeğim hep başkalarıyla olacak ben eğitemeyeceğim başkalarının huylarını kapacakNefret ediyorum bu durumdan çok üzülüyorum.
iyi olmanıza sevindim geçen whatsap grubunda seni anmıştık bizde iyiyizKızlar merhaba :))) doğum yaptım ama yazamadım buraya telefonum bozuldu tamire gitti gelene kadar taka telefon kullandım İnternetim yoktu yazamadım belki merak etmissinizdr beni.kizimda bende çok şükür çok iyiyiz o kadar güzel doğum yaptım ki böyle doğumla 10 tane çocuk dogurulur epiduralli normal doğum yaptım çook şükür çok rahat geçti :) 7 ekimde doğum yaptım.kızım bu hafta 3 ayını bitirmiş olcak ilk iki ay çok uykusuzluk çektik ama 3 aya girdiğimizde gece uykularını düzene soktuk hala da oyle devam ediyoruz.sizler nasılsınız??? bebitolar nasıllar??? öpün benim için :))))
sen onun annesisin idolü sen ve babasısın kendini üzme başkasının huylarınıda almayacak seni baz alacakSüt iznimi toplu kullanıyorum ben iki ay ediyor. Mart başında başlayacağım 8 de evden çıkıp 18:30 da geleceğim. Bebeğim hep başkalarıyla olacak ben eğitemeyeceğim başkalarının huylarını kapacakNefret ediyorum bu durumdan çok üzülüyorum.
Hadi hayırlı olsun canım. Benim izin haftaya bitiyor. İnşallah bizde alabiliriz. Heyet mi aldın sen canım?Arkadaşlar ben 30 rapor alabildim şükür çalışan diğer anneler naptı acaba
Ewet cnm resmen yalvardım amaHadi hayırlı olsun canım. Benim izin haftaya bitiyor. İnşallah bizde alabiliriz. Heyet mi aldın sen canım?
Ewet cnm resmen yalvardım ama
Olsun canım 1 gun bile fazla evladınla kalman için deger. Ben de nasıl ve kime gitsem diye dusunuyorum. en kolay nasıi olur ki?
Valla cnm ben hastaneye gittim kapı kapı gezdim resmen 6 doktorla görüştümOlsun canım 1 gun bile fazla evladınla kalman için deger. Ben de nasıl ve kime gitsem diye dusunuyorum. en kolay nasıi olur ki?
Canım nasıl ve nerden aldın? Ben araştırıyorum 31 ocakta almış olmam lazım inş. Alabilirim.Arkadaşlar ben 30 rapor alabildim şükür çalışan diğer anneler naptı acaba
Canm dewlet hastanesine gittim aldımCanım nasıl ve nerden aldın? Ben araştırıyorum 31 ocakta almış olmam lazım inş. Alabilirim.
Hangi bölüm ne teşhis ile verdi canım?Canm dewlet hastanesine gittim aldım
Canm dahiliyeden aldım ama ne teşhis yazdılar bakmadım zaten o önemli değil rapor olsundaHangi bölüm ne teşhis ile verdi canım?
Doğru söylüyorsun canım hadi inş bizde alabilirizCanm dahiliyeden aldım ama ne teşhis yazdılar bakmadım zaten o önemli değil rapor olsunda
Ewet canm ora çok aktifmiş ama ordakiler buraya uğramıyolar allah yardımcın olsun inşallah sınarkadaşlar mrb.23 ekimde doğum yaptım.Bir suredir forumu takip ediyorum ama sanırım whatsup grubu var ve daha aktif.Acaba gruba nasıl dahil olabilirim.Ayrıca Ankara'da yaşayıp heyet raporu alabilen oldu mu?Gerçekten çok zor durumdayım,bebeğimi bırakabileceğim kimse yok
Ewet canm ora çok aktifmiş ama ordakiler buraya uğramıyolar allah yardımcın olsun inşallah sın[/QUO