- 10 Nisan 2016
- 134
- 213
- 41
Canım ben onu kullanmıştım hastanede antibiyotik tedavisi ishal yapınca doktor maflor aldırdı. O dönemde yine sancıları vardı. Emerken kıvrım kıvrım yavrum.rezene kimyon verdim daha çok bagirdi.şaşırdım kaldim .kendim de içiyorum caylardan .yediklerime dikkat de ediyorum .masaj yapip duruyorum.Canim sana kesinlikle maflor kullanmani tavsiye ediyorum bizdede gaz sorunu vardi 1 aydir cok iyiyiz cok şükür maflor ayni zamanda probiyotik bagirrsak sistemini calistirmaya yardimci cok sukurler olsun neydi o aglamalar
Canım burun tikanikligi bizde de vardı ama evde petek yakiyoruz petekle işinan evlerde oluyormus ve bunun için buhar makinesi öneriyorlar cıvıl den buhar makinesi aldık ve burn tıkanıklığı sorunumuz bitti.tavsiye ederim çok pahalı birsey degil 140 tl gibi birseydiCanim 9 ayin uzerine neredeyse 3 ay daha devirdik. Saka gibi. Bugunlerde 2016 yi ugurlarken belki genel anlamda ulkemiz icin cok acilarla dolu zor bir yil oldu ama beni ve buradaki diger anneleri yavrularina sagsalim kavusturdugu icin en unutulmaz yil oldu. Bugunlerde biz burun tikanikligiyla ugrasiyoruz. Hiriltilari var cok yavrunun. S.f ile aciyoruz ama yine kapaniyo sanirim. Gecen ay telasla doktora goturmustum birsuru tahlil bisey yok dediler. Bu sefer agirdan aliyorum bakalim. Insallah ilerlemez. Ama yavrum cok huzursuz uyuyamiyo mizirdaniyo. Whatsappaselamlar bizden.
Kızlar merhaba :))) doğum yaptım ama yazamadım buraya telefonum bozuldu tamire gitti gelene kadar taka telefon kullandım İnternetim yoktu yazamadım belki merak etmissinizdr beni.kizimda bende çok şükür çok iyiyiz o kadar güzel doğum yaptım ki böyle doğumla 10 tane çocuk dogurulur epiduralli normal doğum yaptım çook şükür çok rahat geçti :) 7 ekimde doğum yaptım.kızım bu hafta 3 ayını bitirmiş olcak ilk iki ay çok uykusuzluk çektik ama 3 aya girdiğimizde gece uykularını düzene soktuk hala da oyle devam ediyoruz.sizler nasılsınız??? bebitolar nasıllar??? öpün benim için :))))
Bende 17 kilo almıştım doğumda 9 kilo gitti 63 ile doğumdan çıktım 1 ay içinde 3 kilo daha gitti şimdi 60 kiloda sabitim.geçenlerde mekik çekeyim dedim ay öyle bi zorlandım kiSelamlar hanımlar benim de kilolarla basim derttte 13 kilo almıştım, normal dogum yaptim. 8 kilo gitti 5i kaldi gitmiyo..sürekli tatliya saldiroyorum ben de ne olacak halimiz. Insallah ise başlayınca gider
Canım burun tikanikligi bizde de vardı ama evde petek yakiyoruz petekle işinan evlerde oluyormus ve bunun için buhar makinesi öneriyorlar cıvıl den buhar makinesi aldık ve burn tıkanıklığı sorunumuz bitti.tavsiye ederim çok pahalı birsey degil 140 tl gibi birseydi
Canm iki güne bir sf ile temizle burnunu ben yaptıkça geçti çok şüküBuhaar makinası aldık canım. Evimizin nem oranı cok dusuk %20lerde. Buhar makinası ile 35-40 lara cikarabiliyoruz. Ama kısa zamanda geri dusuyo. Peteklere havlu ıslatıp koyuyorum. Birde pamuga birkac damla lavanta yagı damlayıp koyuyorum odanın bir pyerine. Ama hala tam atlatamadık hırıltıyı.
Meraba cnm. Hırıltı dediğin önce burnunda sonra genzinde mi oluyo.bizimkinde de öyle genzi ndeki hırıltı sonra öksürüğe çevirdi doktor enfeksiyon kapmis dedi. Anlamadım ben burun akıntısı mi enfeksiyon muBuhaar makinası aldık canım. Evimizin nem oranı cok dusuk %20lerde. Buhar makinası ile 35-40 lara cikarabiliyoruz. Ama kısa zamanda geri dusuyo. Peteklere havlu ıslatıp koyuyorum. Birde pamuga birkac damla lavanta yagı damlayıp koyuyorum odanın bir yerine. Ama hala tam atlatamadık hırıltıyı.
Canm iki güne bir sf ile temizle burnunu ben yaptıkça geçti çok şükü
Meraba cnm. Hırıltı dediğin önce burnunda sonra genzinde mi oluyo.bizimkinde de öyle genzi ndeki hırıltı sonra öksürüğe çevirdi doktor enfeksiyon kapmis dedi. Anlamadım ben burun akıntısı mi enfeksiyon mu
Şimdide hırıltı ve öksürük için ventolin hava verdi.
Ya bu burnun içini temizleyip çekmek zararlı diye okudum, annem de eczacı yapmayın diye uyarıyor bizi. Burun içi hücrelere ve kılcal damarlara zarar verip burnun görevini yapmasını engelliyormuş.Canım gunde 3_4 kere sf damlatıp 1-2 keresinde otribebe ile cekiyorum ama nafile. Gorunur bir akıntısı yok ama burun içi cok kuru kucuk kucuk tıkanmalar var. Ozellikle de burnun gerisinde. Tam olarak geciremedim gitti.
Bizimki de öyle ağlıyor kucakta yaylanarak sakinleşmek istiyor. Uyumak istemiyor mu diyip biyere yatırıp konuşuyorum oyun oynayayım diyorum orda da ağlıyor. Dalamadığı için heralde.Kızlar bide benm bebeğimi annem pusette sallamaya alıştırdı 4 gündür hiç pusette uyutmadım gündüz yine idare ediyoruz ama gece uykusu gelince basıyo yaygarayı 10 dk falan ağlıyo kucağıma alıyorum sakinleştirip uyutuyorum pusette sallarkende yapıyodu sallayarak sakinleştiriyoduk neden yapıyo olabilir yani uykuya dalamadığı için mi uyumak istemediği için mi yapıyo anlamadım
Ben de toparlanmak istiyorum ama hiçbişey yapamıyorum. Bebiş memeye yapışık büyüdüğünden yerimdek kalkıp hareket de edemiyorum. İşe başlayınca gider diye avunuyorum..Merhaba kızlar ..bebislere ve annelere sağlıklı günler ..
Biz nerdeyse 4.ayı doldurucaz ve hala gaz ile uğraşıyoruz. Emerken kivraniyo karnı sürekli garul gurul. Zinco.. nurse harvey's aldım fayda etmedi
Şimdi metsil veriyorum biraz iyi gibi
Ama sankı ishal yaptı
Aranızda metsil kullanan varmi
Bide benim 10 kilo fazlam ve kocaman gobegim var.1 ay sonra ise basliycam nasip olursa kendi kendine gidecek gibi değil
Stepper almayi düşünüyorum
Aranızda kullanan varmi yada daha etkili bi alet kullanan
Biraz toparlanmak istiyorum
Hayırlı olsun güle güle büyüt:)Kızlar merhaba :))) doğum yaptım ama yazamadım buraya telefonum bozuldu tamire gitti gelene kadar taka telefon kullandım İnternetim yoktu yazamadım belki merak etmissinizdr beni.kizimda bende çok şükür çok iyiyiz o kadar güzel doğum yaptım ki böyle doğumla 10 tane çocuk dogurulur epiduralli normal doğum yaptım çook şükür çok rahat geçti :) 7 ekimde doğum yaptım.kızım bu hafta 3 ayını bitirmiş olcak ilk iki ay çok uykusuzluk çektik ama 3 aya girdiğimizde gece uykularını düzene soktuk hala da oyle devam ediyoruz.sizler nasılsınız??? bebitolar nasıllar??? öpün benim için :))))
Heralde canm bebekler 6 aydan sonra kendi kendine dalma yetisini kazanıyolarmışBizimki de öyle ağlıyor kucakta yaylanarak sakinleşmek istiyor. Uyumak istemiyor mu diyip biyere yatırıp konuşuyorum oyun oynayayım diyorum orda da ağlıyor. Dalamadığı için heralde.
Canım ise de basliycaksan bence karnı doyunca memeyi çekip uyutmaya çalışBen de toparlanmak istiyorum ama hiçbişey yapamıyorum. Bebiş memeye yapışık büyüdüğünden yerimdek kalkıp hareket de edemiyorum. İşe başlayınca gider diye avunuyorum..
Bende o yuzden doyduğunu anlayınca hemen çekiyorum alışmasın keyif yapmaya sabahları falan emzirip çıkmak zor olurCanım ise de basliycaksan bence karnı doyunca memeyi çekip uyutmaya çalış
Ya emzik ver ya hafifçe salla.
Kokuna alisirsa sen yokken ortalığı yıkar .
Ya bu burnun içini temizleyip çekmek zararlı diye okudum, annem de eczacı yapmayın diye uyarıyor bizi. Burun içi hücrelere ve kılcal damarlara zarar verip burnun görevini yapmasını engelliyormuş.