- 2 Mart 2015
- 1.703
- 721
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben normal doğum yaptım epiduralsiz ıkınma hissini kendin anlıyorsun Epidural de dr ebe seni yönlendiriyor doğum sancısı da doğum anı da zor değil bence 8 saat sancı çektim 4 saati öleceğim gibi geçti ama hhep aklımda şu vardı sonunda büyük mutluluk var ve geçecek o sancı bitecek sürece değşl sonuca kilitlendim Rabbim hayırlı kolay doğumlar nasip etsibKızlar ne güzel herkes Kurtulmuş yavrularına kavuşmuş darısı aralık annelerinin başına diyeyim , hepiniz sağlıkla büyütün yavrularınızı, aranızda epidural normal doğum yapan var mı tecrübelerini akratarabilecek çok rica ediyorum varsa yazsın normal de epidural sakkıncalı mı ıkınmayı engeller mi ? Doğum sancısı mı doğum anı mı daha zor ?
Sağlıkla büyüt bebeğini canımBen normal doğum yaptım epiduralsiz ıkınma hissini kendin anlıyorsun Epidural de dr ebe seni yönlendiriyor doğum sancısı da doğum anı da zor değil bence 8 saat sancı çektim 4 saati öleceğim gibi geçti ama hhep aklımda şu vardı sonunda büyük mutluluk var ve geçecek o sancı bitecek sürece değşl sonuca kilitlendim Rabbim hayırlı kolay doğumlar nasip etsib
Whatsapa bende gelmek istiyorum nasıl ekliyorsunuzKız face grubu hamileyken açılmıştı ben yokum orda whatsaptayim oraya
Meryem suresini oku canim bol bolArkadaslarmerhaba dogimun kolay gecmesi icin okudugunuz dualar nelerdi
Canım bebişin ishal maleseffff ..ya. usuttun ya da sen usudun senden geçti.kılzar bebeğim yeşil ve su gibi yapıyor kakasını. daha doğrusu bi gün öyle bi gün yeşil sulu. üşütürse olur diyorlar ama termometreyle gexiyorum resmen. 25-26 arası oluyor hep oda sıcaklığı en kötü 24,5 falan gece. alt patikli iki tane giydiryorum uzun kollu çıtçıtlı badi onun üxtüne de uzun kollu zaten. penye battaniyeyle yarım kundak yapıyorum. üstüne de tek kat halinde sarmadan penya battaniye atıyorum. gece onun yerine yün örgü battaniye örtüyorum. sizce üşür mü bu şekile? bu yeşil su gibi kaka niye olur ki
Canım bebişin ishal maleseffff ..ya. usuttun ya da sen usudun senden geçti.
Sebebİ enfeksiyon da olabilir .mutlaka doktora götür bence
Biz enfeksiyon kapmisiz 5 gündür hastanedeydik
Nereye gelelim kuzum?
Whatsapp grubu kurduk canim. Bana ozelden numarani yaz ekliyim senide istersenNereye gelelim kuzum?
Bu arada ben de 25 Ekim'de doğum yaptım,iyiyiz şükür.Prensesin ve sen nasılsınız canım?
Canım yeni okudum mesajı .evet tahlille anlaşılıyor ne var ne yok.bebeklerde hersey daha çabuk ilerliyomuş . öksürük olsun hafif ateş olsun sakin ihmal etmeyin .inslh bişeyı yoktur..çok geçmiş olsun. yarın gidecez tahlil falan mı yaptılar canım enfeksiyon olduğunu anladılar? ay yazık bebişlerimize
Canım tahlilleri yaptır tabi. Ama tavsiyem alttaki sayfayı da oku. Belki bebeğin son sütü alamıyordur. Memeden hemen çekiyor musun?kılzar bebeğim yeşil ve su gibi yapıyor kakasını. daha doğrusu bi gün öyle bi gün yeşil sulu. üşütürse olur diyorlar ama termometreyle gexiyorum resmen. 25-26 arası oluyor hep oda sıcaklığı en kötü 24,5 falan gece. alt patikli iki tane giydiryorum uzun kollu çıtçıtlı badi onun üxtüne de uzun kollu zaten. penye battaniyeyle yarım kundak yapıyorum. üstüne de tek kat halinde sarmadan penya battaniye atıyorum. gece onun yerine yün örgü battaniye örtüyorum. sizce üşür mü bu şekile? bu yeşil su gibi kaka niye olur ki
bende whatsapa hic girmedim yetisemem çünkü 2 cocukla tele zor bakiyorum buralardada kimse kalmadi tadi kacti 1 aylik kontrolü gecirdik bizde kiloda almışız baya boyda atmisiz kizim uzun olucakmis öyle dediler insallah sizinde iyi geçerKızlar herkes whatsappa geçmiş heralde buraya bakan yok. benim şarjım dayanmadı için mecbur çıktım gruptan . . .
Günlerdir taşınma işiyle uğraştık . bebekle baya zor oluyormuş . neyseki bitirdik , sütüm gidecek diye ödüm koptu. yorgunluktan ara ara süt azaldı gibi ama mama verdim mecbur . şimdi dinledikçe artacak inş .
Buarada boğaz ağrısı çekiyorum çok fena hasta olmamak için cebellesiyorum . bebeğimi emzirirken ağzımı kapatıyorum . kakasını hafif cıvık 3 gündür inş . ishale dönmez . Pazartesi Q ay kontrolümüz var bakalım inş . iyi beslemisizdir .