2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Merhaba arkadaşlar öncelikle bebişleriniz hayırlı olsun güle güle büyütün :) Geçen sene Ekim ayında avent natural süt pompası almıştım çok çok az kullandim çünkü çalışmadım ücretsiz izne ayrıldım. Düşünen olursa satmayı düşünüyorum 150 tl ye . Özelden görüşebiliriz hoşçakalin :)

Kızlar ne güzel herkes Kurtulmuş yavrularına kavuşmuş darısı aralık annelerinin başına diyeyim , hepiniz sağlıkla büyütün yavrularınızı, aranızda epidural normal doğum yapan var mı tecrübelerini akratarabilecek çok rica ediyorum varsa yazsın normal de epidural sakkıncalı mı ıkınmayı engeller mi ? Doğum sancısı mı doğum anı mı daha zor ?
Ben normal doğum yaptım epiduralsiz ıkınma hissini kendin anlıyorsun Epidural de dr ebe seni yönlendiriyor doğum sancısı da doğum anı da zor değil bence 8 saat sancı çektim 4 saati öleceğim gibi geçti ama hhep aklımda şu vardı sonunda büyük mutluluk var ve geçecek o sancı bitecek sürece değşl sonuca kilitlendim Rabbim hayırlı kolay doğumlar nasip etsib

Ben normal doğum yaptım epiduralsiz ıkınma hissini kendin anlıyorsun Epidural de dr ebe seni yönlendiriyor doğum sancısı da doğum anı da zor değil bence 8 saat sancı çektim 4 saati öleceğim gibi geçti ama hhep aklımda şu vardı sonunda büyük mutluluk var ve geçecek o sancı bitecek sürece değşl sonuca kilitlendim Rabbim hayırlı kolay doğumlar nasip etsib
Sağlıkla büyüt bebeğini canım
Peki suyun gelince hemen hastaneye koşturmak mı gerekli evde duş falan alsam hemen sancılar başlıyor mu?
Önerebileceğin bişey var mı bana canım ya ilk doğum ve inanılmaz heyecan ve korku var başaramazsam diye .

Brnim hafif hafif sancım vardı ama düzene girmemişti hastaneye gittim sancım var diye düzensiz çıktı gene eve geldim suyum patladı tekrar gittik ama öncesinde duş almıştım zaten yani sancı başlarsa duş alabilirsin rahatlarsın hatta iyi olur doğum doğal bi süreç kendini korkutma sakın nefes egzersizleri süreci baya kolaylaştırıyor onlara muhakkak bak derim

Kızlar ben de gelicem whatsappa .
Bayandiyete mesajattım ulaşmadımı scabaa

kılzar bebeğim yeşil ve su gibi yapıyor kakasını. daha doğrusu bi gün öyle bi gün yeşil sulu. üşütürse olur diyorlar ama termometreyle gexiyorum resmen. 25-26 arası oluyor hep oda sıcaklığı en kötü 24,5 falan gece. alt patikli iki tane giydiryorum uzun kollu çıtçıtlı badi onun üxtüne de uzun kollu zaten. penye battaniyeyle yarım kundak yapıyorum. üstüne de tek kat halinde sarmadan penya battaniye atıyorum. gece onun yerine yün örgü battaniye örtüyorum. sizce üşür mü bu şekile? bu yeşil su gibi kaka niye olur ki :KK43:

kılzar bebeğim yeşil ve su gibi yapıyor kakasını. daha doğrusu bi gün öyle bi gün yeşil sulu. üşütürse olur diyorlar ama termometreyle gexiyorum resmen. 25-26 arası oluyor hep oda sıcaklığı en kötü 24,5 falan gece. alt patikli iki tane giydiryorum uzun kollu çıtçıtlı badi onun üxtüne de uzun kollu zaten. penye battaniyeyle yarım kundak yapıyorum. üstüne de tek kat halinde sarmadan penya battaniye atıyorum. gece onun yerine yün örgü battaniye örtüyorum. sizce üşür mü bu şekile? bu yeşil su gibi kaka niye olur ki :KK43:
Canım bebişin ishal maleseffff ..ya. usuttun ya da sen usudun senden geçti.
Sebebİ enfeksiyon da olabilir .mutlaka doktora götür bence
Biz enfeksiyon kapmisiz 5 gündür hastanedeydik

Canım bebişin ishal maleseffff ..ya. usuttun ya da sen usudun senden geçti.
Sebebİ enfeksiyon da olabilir .mutlaka doktora götür bence
Biz enfeksiyon kapmisiz 5 gündür hastanedeydik

çok geçmiş olsun. yarın gidecez tahlil falan mı yaptılar canım enfeksiyon olduğunu anladılar? ay yazık bebişlerimize

Canım tahlilleri yaptır tabi. Ama tavsiyem alttaki sayfayı da oku. Belki bebeğin son sütü alamıyordur. Memeden hemen çekiyor musun?
https://bebekyapimbakimonarim.kadinlarkulubu.com/2013/03/tomrisin-emzirme-notlar-6-temel.html?m=1
Linkte bi sorun var galiba. "Tomris'in emzirme notları ön süt son süt" diye arat bulursun canım

Kızlar herkes whatsappa geçmiş heralde buraya bakan yok. benim şarjım dayanmadı için mecbur çıktım gruptan . . .
Günlerdir taşınma işiyle uğraştık . bebekle baya zor oluyormuş . neyseki bitirdik , sütüm gidecek diye ödüm koptu. yorgunluktan ara ara süt azaldı gibi ama mama verdim mecbur . şimdi dinledikçe artacak inş .
Buarada boğaz ağrısı çekiyorum çok fena hasta olmamak için cebellesiyorum . bebeğimi emzirirken ağzımı kapatıyorum . kakasını hafif cıvık 3 gündür inş . ishale dönmez . Pazartesi Q ay kontrolümüz var bakalım inş . iyi beslemisizdir .

Kızlar herkes whatsappa geçmiş heralde buraya bakan yok. benim şarjım dayanmadı için mecbur çıktım gruptan . . .
Günlerdir taşınma işiyle uğraştık . bebekle baya zor oluyormuş . neyseki bitirdik , sütüm gidecek diye ödüm koptu. yorgunluktan ara ara süt azaldı gibi ama mama verdim mecbur . şimdi dinledikçe artacak inş .
Buarada boğaz ağrısı çekiyorum çok fena hasta olmamak için cebellesiyorum . bebeğimi emzirirken ağzımı kapatıyorum . kakasını hafif cıvık 3 gündür inş . ishale dönmez . Pazartesi Q ay kontrolümüz var bakalım inş . iyi beslemisizdir .
bende whatsapa hic girmedim yetisemem çünkü 2 cocukla tele zor bakiyorum buralardada kimse kalmadi tadi kacti :KK43: 1 aylik kontrolü gecirdik bizde kiloda almışız baya boyda atmisiz kizim uzun olucakmis öyle dediler insallah sizinde iyi geçer

X