Masallah keyifciye:) Bizimki de kucakçı. Tiny loveden memnun musun, sallanıyor mu? Kaça kadar salonda oyalanıyor? Biz 10-11 e kadar oyalanıyoruz salonda, sonra yataga geciyoruz. Uyumuyor pek zaten gece de.
Biz de 10 11 gbi yatak odasina geciyoruz canm ama dedigin gbi saatte bir kalkiyor zaten ama gece düzeni olsun diye yatak odasında besikte yatırıyorum. Tiny love dan memnunum iyiki almışız onun içindeyken rahatça odadan ayrilabiliyorum, sallanıyor cnm bi de titreşimi var ama bizimkinin pek titresimle isi olmadı. Fiyatı pahalı geldi bize cnm o yüzden ikinci el aldk netten komple içi çıkıp yıkanıyor gönül rahatlığıyla kullanıyorum.
Sepet dediğin sallanır beşik mi? Bizimki koltukta yatıyor acaba ben de mi alsam taşınabilir bişey.
Park yatak var galiba sende, biz ikeadan ahsap besik aldık heryere goturemiyoruz. Mamaroo nasıl bişey memnun musun?
Bu acıdan bakınca öyle tabi. Pusete takılan anakucagı var bizde, icine destek yastıgı koyduk bazen ona koyuyoruz. Onda da cok durması omurga gelisimi için zararlıymış. Çok durmuyo zaten bizimki 10 dk dursa iyi.