- 11 Ekim 2010
- 134
- 132
Benim bebeğim her altini degistirdigimizde hickiriyor.mide reflusunden mi yani? Egimli yerde mi degistirmeliyiz biraz tarif edebilir misin canım?Evet canım, mümkünse. Altını temizlemek için bacaklarını kaldırdığımızda midelerine baskı oluyo yavruların. Mide kapakçıkları tam gelişmediğinden de reflü oluyor. Hiç altını değiştirirken hıçkırmaya başladı mı mesela? Veya kustu mu?
Canım çok geçmiş olsun.Kızlar bebegım hastalandı. Burnu tıkalıydı doktora göturduk takip edlim dedi. Gece hiç uyumuyor. Şimdi bi baktım ishal olmuş birse
Canım bizdede oluyor her alt degistirdigimizde hickiriyor. Dr a sordum ben midesi genişliyor ve doyuyorsa oluyormuş öyle söyledi.Benim bebeğim her altini degistirdigimizde hickiriyor.mide reflusunden mi yani? Egimli yerde mi degistirmeliyiz biraz tarif edebilir misin canım?
canım bir kere bebekler çok esnek ve onların banyosunun 4-5 dk olması yeterli eğer eşin benimki gibi karışıyorsa cesaretin iyica kırılabilir ama korkulacak hiç birşey yok ben ilk gece çok kaka yapmıştı ve poposunu silmek içime sinmedi eşimide uyandıramadım ki uykusu çok ağır o zaman poposunu yılayınca cesaret aldımYa bende file ve küvet de var ama cesaret edemiyorum bi türlü bide usudumu çok ağlıyor korkuyorum yapabilir miyim acaba bikere eşim le beraberken kendim yıkmaya çalışayım bakalım becerebilirmiyim.o zaman gündüz de yikarım
Kızlar annem birgün durup birgün bebeğimi yıkıyor. Ancak eskidende yaparlaarmis. Banyo bittiğinde basassagi tutuyor su yuymasin diye hemen kaldırıyor ama ben korkuyorum kemiklerine bişey olacak diye
O hareketi sevmiyor ağlıyor hemen sizin bi bilginiz varmı?
Kremin adı ne canım..biz de doktora götürdük bişey yok gecer herseye takılmayın dedi gönderdi..
kızlar merhemin ismi locoderm... canım ben iki gündür bulunduğum sehir 7 derece ve uzunkollu cıtcıtlı badi,uzunkollu badi ,ve yelek giydiriyorum altta da külotluçorap ve pantolon giyidırıyorum... ev kaloriferli henüz yakmadılar...kremin adi neydi acaba siz kac kat giydiriyorsunuz bebege ama incede olduğu zaman hasta olur nasil ne giydirecegimi sasirdim valla ya
canım biberon zaten yavas akış aventin naturelini kullanıyoruz... ac bırakmaya da gönlüm elvermiyor zaten pramatüre doğdu...Canim Allah kolaylik versin. Aklima bisey gelmiyor ki hic. Ya biberonu birakip bir muddetvac kalacak, mecburen memeyi tutmsya calisacak, ya da acaba daha yavas akışlı bineron mu denesen? Bir emzirme uzmanına danış istersen fırsatın varsa
evde kim varki cnm o kadar grip olan birinden bulaştı heralde ogluna bakicak kimsen varsa az uzak dur oglundan bebise sendende gecebilirCildirmak uzereyimsaglik ocagi aman dikkat hasta etmeyin hastaneye yatar zature olur dedi.simdi buyuk oglum soguk alginligi geciriyor.ev kalabalik odum kopuyor bebege gececek diye
canım benim annem de 40 a kadar yaptı o hareketi her banyosunda... vucuudu esnek olsun diye yapılıyor...rusyada falan daha abartılı yapıyorlar o hareketi...vucut esneklik kazanıyor kemikler uzamaya meyilli oluyor :) yani yapmayı biliyordur annen sen takma onu kafana :)Kızlar annem birgün durup birgün bebeğimi yıkıyor. Ancak eskidende yaparlaarmis. Banyo bittiğinde basassagi tutuyor su yuymasin diye hemen kaldırıyor ama ben korkuyorum kemiklerine bişey olacak diye
O hareketi sevmiyor ağlıyor hemen sizin bi bilginiz varmı?
canım koru bebişini ama unutma onları süt koruyor bağışıklık kazandırıyor anne sütü...Cildirmak uzereyimsaglik ocagi aman dikkat hasta etmeyin hastaneye yatar zature olur dedi.simdi buyuk oglum soguk alginligi geciriyor.ev kalabalik odum kopuyor bebege gececek diye
canım bizim doktorda ilk 3 ay ayda bir muhakkak kontrol ettirin sonrasında iki ayda bire düşürün kontrolleri dedi... ben götürmüştüm canım bir aylıkken... canım sıkı giydirip pusetine koysan bişeycik olmaz inşallah...Oo maşallah Emel. Birinci ay asisini yaptırcam bende doktor önce gel kontrol edelim sonra yaptır dedi. Götürmeli miyim hava çok soğuk ya disari çıkarmak istemiyorum
canım ben 20 sini ilk kez duyuyorumMerhaba kızlar bebeğinizin 20 sini yaptınız mı? nasıl yapılıyor?
Canim illa refluden olmayabilir. Alt degistirirken bacaklarini kaldirmak midesine baski yapiyor baya. Sadece ovyuzden de olabilir. Ama egomli yuzeyde altini degistirmekten zarar gelmez. Bebek reflusunde bebek bir de sık sık kusuyor galiba. İnce bir yastığı kullanabilirsin ama sadrce kafsının altına degil komple sırtının altına koy ki boyun kaslarına yük binmesin yavrunun. Hatta biz 4-5 ay yatagının bi tarafını da yükselttik. Yatagın baş tarafının altına küçük bir battaniye kıvırıp koyduk. Ama bizr doktor demişti. Siz de doktora danışın bi benceBenim bebeğim her altini degistirdigimizde hickiriyor.mide reflusunden mi yani? Egimli yerde mi degistirmeliyiz biraz tarif edebilir misin canım?
Olduğu kadar canım. Şimdi bebeklerin mama şansı var. Annem hep anlatır, onların köyünde annesi doğumda ölen biri varmış, bebekken sulandırılmış inek sütüyle beslemişler. O bile koca adam olduysa bizim çocuklarımız da gayet güzel büyür inşallah:)canım biberon zaten yavas akış aventin naturelini kullanıyoruz... ac bırakmaya da gönlüm elvermiyor zaten pramatüre doğdu...
öyle canım yaa... cidden şükür günümüze... hem formül mamalar var hem de çeşit çok diye fiyatlar her cebe uyuyor hamdolsun...Olduğu kadar canım. Şimdi bebeklerin mama şansı var. Annem hep anlatır, onların köyünde annesi doğumda ölen biri varmış, bebekken sulandırılmış inek sütüyle beslemişler. O bile koca adam olduysa bizim çocuklarımız da gayet güzel büyür inşallah:)
evde kim varki cnm o kadar grip olan birinden bulaştı heralde ogluna bakicak kimsen varsa az uzak dur oglundan bebise sendende gecebilir