2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
emel benimde sütüm çok azaldı ve görümcenin yanında emzirmiştim ondan bi gün önce. Sütün fışkırıyo falan demişti ertesi gün çekildi sütüm azaldı şu an mama takviyesi yapıyorm damla damla çok az süt var. Yapacak bi şey yok artk. Bende uyarıyorm sizi kızlar kv yanında bile emzirmeyin emel deyince dikkat ettim bende bi de stres yaptm çok onun da etkisi var. Katlandı sıkıntılar. Olsun mama versek de büyüyolae şükür ne yapalm

Ben tekim mecburen akşam yıkıyoruz eşimle Yapack bişeyim yok Allah büyük inslh bişey olmaz
canın bende tekim eşimle akşam yıkıyorduk eşimin işinde mesai kavramu yok nr zaman geleceği belli olmuyor küvet ve file aldık cesaret ettim tek yıkarım diye baktım gayetde yıkıyorum şimdi eşimi beklemiyorum bebişde isilikde olduğu için artık gün aşırı yıkamaya karar verdim

Oyle canim iyi olsunlarda... Ben olabildigince sagip vericegim insallah tamamen bitince Allah kerim... Lactamil,natal cay ,rezene,anason iciyorum biraz biraz ise yariyorlar bide zihinime hep sutum cok diye sinyal veriyorum ki daha da artsin :) 6 aya kadar verebiliyim de en azindan...

canım ben verdim bebeğim 1 gün boyunca kıvrım kıvrım kıvrandı hiç uyuyamadı hep ağladı karnına masaj yapınca tahatlıyordu dra götürmek zorunda kaldım direkt bişeymi verdin dedi yani senin bebiş hazmetmiş olabilir ama her bebek aynı olmuyor maalesef

Bende halen tık yok...Bu oğlan doğmak istemiyor.Bacağımda 3 haftadır sinir sıkışması var dönemiyor rahat oturamıyor kalkamıyor ve yürüyemiyorum ağrıdan.
Sizlerin sohbetine katılamıyorum anca tecrubelerinizden yararlanacağım doğunca...

A Ankaaa bebeğin göz şaşılığı ile ilgili birkaç şey okumuştum.Belli bir sure şaşı ve gözleri numaralı gibi bozuk görürmüş bebekler.Onun için odaklanma alıştırması icin yurtdışında 30cm yakınına (bu beşiğinin kenarı olabilir) alıştırma kartonları asıyorlar.Bahsetmişdim daha önce sanırım. Siyah beyaz kontras basit grafikler. Aşağda örnek koydum kontras olması önemli ilk aylarda basit şekiller daha sonrasında surat, hayvan figürleri gibi hikayelştirme tanıtma şekilleri gibi olanlar.

Eklentiler

• 3.jpg
    31,7 KB · Görüntüleme: 34
  • 1.png
    129,3 KB · Görüntüleme: 38
  • Screen Shot 2016-08-27 at 04.03.32.png
    65,3 KB · Görüntüleme: 30
  • Screen Shot 2016-08-27 at 04.04.39.png
    66 KB · Görüntüleme: 40
  • Screen Shot 2016-08-27 at 04.07.01.png
    184,8 KB · Görüntüleme: 30
  • 13.png
    121,1 KB · Görüntüleme: 42
Kızlar bende annemin konuşmasına ket vuramiyorum. Sağolsun çok yardımcı ama her telefonla arayana ve eve gelene maşallah sütü çok iyi mama vermiyoruz diyor. Anne herkese söyleme diyorum. Yok devam ediyor. Allahım kem gözlerden korusun inş. Ne diyim yapacak bişey yok.

Merhaba kiZlar bende yeni katıldım araniza bende ekim annesiyim bi sorum olacaktı bebeğim 15 günlük bebeğim in vucudunda kucuk kucuk benekler var ve ici su topladi neden ola bilir sizinde de bebeğinizde oldumu???

ahh ahhh anne söyleme dediğin zamanda ayy tek senin çocuğun mu var oluyor

Merhaba kiZlar bende yeni katıldım araniza bende ekim annesiyim bi sorum olacaktı bebeğim 15 günlük bebeğim in vucudunda kucuk kucuk benekler var ve ici su topladi neden ola bilir sizinde de bebeğinizde oldumu???
oldu canım hemde yüzü şu an ergen gibi sivilceli çirkin oldu benim oğluşum nazar değmesin diye dra gittim direkt sıcaktan dedi ve hakikaten kaynanam gelmişti tepki göstermişti çocuk bunlarda üşüyor da böyle olur muda eşimde destekçi oldu çok kalmayacak kalbi kırılmasın diye ok dedim ama demez olaydım serin tutmak gerek birde yünlü bişeyler giydiriyorsan ondan da olabilir hoş kışın nasıl serin tutacaksak bebiş hastalanır korkusu ile

aynen cnm ya nasil serin tutucaz bilmiyorum havalarda SOĞUK artik ya HASTA OLURSA DİYE KORKUYORUM
birde sadece yüzünde ise ormama veriyormusun bilmiyorum ama sütünün yaradığı gelişimi iyi gittiği anlamına geliyormuş eşim araştırmış arkadaşda öyle dedi pamuğa kendi sütünden sık ve yüzünü sütünle sil ben bugün başladım bakalım geçecek mi kuzumun çirkinliği hoş bana her hali tatlı geliyor acıdan kıvranması ve o kıvranırken gözümün içine yardım et anne der gibi bakması dışında

Canım, acaba adet veya yumurtlama dönemine denk gelmiş olabilir mi? Bu dönemlerde de süt ciddi şekilde azalabiliyor da. Sık sık emzirmeye veya sagmaya devam et bence.

Aynen sarılık ve kusma bizde de öyle ne yapacağımı şaşırdım. yarın doktora götürecem bakalım ne diyecek
Canım benim oğlum da öyleydi, bebek reflüsü varmış. Emzirdikten spnra en az 10-15 dk dik pozisuonda omzumda tutuyordum. Altını değiştirken ve yatarken hep eğimli yüzeye yatırıyorduk.

Merhaba... bebegimle ugrasmaktan bayadir giremiyorum. Bizim gaz sorunumuz var. Zinco ve biogaia fayda etmedi. Rezene anason ictim bebegime de bir seker kasigi verdim yine de olmadi. Bildiginiz bir formul var mi. Gece uyumadi yavrum hala da rahatsiz....

Canım ben bir kaç gün kimyon çayı denemiştim. Sanki işe yarıyordu. 1-1.5 çay kaşığı kimyon üzerine kaynar su döktüm (1 su bardağı kadar). Bi dikişte içebilmek için soğumasını beklesim. 1-2 çay kaşığı da bebeğime verdim. Sanki gazını daha rahat atmıştı. 2 gündür yapmıyodum, bugün yinr gazdan ağladı yavrum. Şimdi tekrar yapıcam. Günde iki defa yapmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…