- 13 Şubat 2016
- 1.281
- 1.741
- 34
Canim valla n3 yapacagimi şasirdim inan. Eger şimdi de sende faydali olursa yaz da ben de yapayim. Son gunlerde rezene amason ravsan caylari denedim cocgumun midesi allak bullah oldu. Bebegin kac gunluk. Benimki 33 gunluk.Canım ben bir kaç gün kimyon çayı denemiştim. Sanki işe yarıyordu. 1-1.5 çay kaşığı kimyon üzerine kaynar su döktüm (1 su bardağı kadar). Bi dikişte içebilmek için soğumasını beklesim. 1-2 çay kaşığı da bebeğime verdim. Sanki gazını daha rahat atmıştı. 2 gündür yapmıyodum, bugün yinr gazdan ağladı yavrum. Şimdi tekrar yapıcam. Günde iki defa yapmıştım.
Cok gecmis olsun allahim bebeklerimize sifa versin. Yalniz kakalari zaten genellikle ishal kivaminda oluyor yani sadece anne sutu ise normal diye biliyorumKızlar bebegım hastalandı. Burnu tıkalıydı doktora göturduk takip edlim dedi. Gece hiç uyumuyor. Şimdi bi baktım ishal olmuş birse
çok geçmiş olsun canım günde 7 den fazla yapıyorsa ishal diye biliyorum bizimde bebişin burnu tıkanmış eczaneden burun aspiratoru aldık şimdilik iyi zaten canım bebişler eninde sonunda hasta oluyor yapacak birşey yok ne kadar dikkat etsekde önemli olan erken farketmek ve tedaviyi ihmal etmemekKızlar bebegım hastalandı. Burnu tıkalıydı doktora göturduk takip edlim dedi. Gece hiç uyumuyor. Şimdi bi baktım ishal olmuş birse
geçmş olsun anka inş hemen iyileşirKızlar bebegım hastalandı. Burnu tıkalıydı doktora göturduk takip edlim dedi. Gece hiç uyumuyor. Şimdi bi baktım ishal olmuş birse
canım henüz adet olmadım ben dediğim zaman daha 20 günlük lohusaydım ve kanamam durmamıştı... dediğin gibi sürekli sağıyorum ama bebeğim emmiyorneden bilmiyorum... sütü içiyor biberondan ama gögsüme yaklastırdıgımda bas bas bağırıyor...Canım, acaba adet veya yumurtlama dönemine denk gelmiş olabilir mi? Bu dönemlerde de süt ciddi şekilde azalabiliyor da. Sık sık emzirmeye veya sagmaya devam et bence.
bizde de oldu o doktor çok giydirmekten olmus dedi... bi krem verdi 4 gün kulladık gecti şükür...Merhaba kiZlar bende yeni katıldım araniza bende ekim annesiyim bi sorum olacaktı bebeğim 15 günlük bebeğim in vucudunda kucuk kucuk benekler var ve ici su topladi neden ola bilir sizinde de bebeğinizde oldumu???
22 gunluk canim. Sanki verdikten 2 saat sonra rahatliyor gibi. 18 aylik bir oglum da var. cok duzenli veremiyirun. Istersen ilk etapta sen ic sadece once. Gunde 3 kere icsen 2-3 gun boyunca etkisi var mi girursun. Gazi gidermuyir ana rahat atmasini sagliyor.Canim valla n3 yapacagimi şasirdim inan. Eger şimdi de sende faydali olursa yaz da ben de yapayim. Son gunlerde rezene amason ravsan caylari denedim cocgumun midesi allak bullah oldu. Bebegin kac gunluk. Benimki 33 gunluk.
Canim Allah kolaylik versin. Aklima bisey gelmiyor ki hic. Ya biberonu birakip bir muddetvac kalacak, mecburen memeyi tutmsya calisacak, ya da acaba daha yavas akışlı bineron mu denesen? Bir emzirme uzmanına danış istersen fırsatın varsacanım henüz adet olmadım ben dediğim zaman daha 20 günlük lohusaydım ve kanamam durmamıştı... dediğin gibi sürekli sağıyorum ama bebeğim emmiyorneden bilmiyorum... sütü içiyor biberondan ama gögsüme yaklastırdıgımda bas bas bağırıyor...
Merhaba kiZlar bende yeni katıldım araniza bende ekim annesiyim bi sorum olacaktı bebeğim 15 günlük bebeğim in vucudunda kucuk kucuk benekler var ve ici su topladi neden ola bilir sizinde de bebeğinizde oldumu???
bizde de oldu o doktor çok giydirmekten olmus dedi... bi krem verdi 4 gün kulladık gecti şükür...
kremin adi neydi acaba siz kac kat giydiriyorsunuz bebege ama incede olduğu zaman hasta olur nasil ne giydirecegimi sasirdim valla yabizde de oldu o doktor çok giydirmekten olmus dedi... bi krem verdi 4 gün kulladık gecti şükür...
Benimde ilk sac diplerindeydi simdi ise vucudunda var ama kafasinda gecfi vucudunda kaldıBenim bebegimde de var..özellikle yüz ve sacında..neden oluyo ki??ve nasıl gecer
22 gunluk olduk bizde de basladi gaz sancisi,allahim ne zormus cocugumu kivranirken gormek...bir de böbreklerinde sorun oldugu icin acaba ağrısı mi var diye ben her gun uzuntuden cok fena oluyorum.allahim.evlatlarimizi saglikla buyutmek nasip etsin
canim ten kokunuda rahatsiz oluyodur brnmde tandik biri vardı onunda bebeği senin bebegin gibi emmiyodu oda her emzirme de yikyodu göğsünu koku olmasin diyeCanim Allah kolaylik versin. Aklima bisey gelmiyor ki hic. Ya biberonu birakip bir muddetvac kalacak, mecburen memeyi tutmsya calisacak, ya da acaba daha yavas akışlı bineron mu denesen? Bir emzirme uzmanına danış istersen fırsatın varsa
Ya bende file ve küvet de var ama cesaret edemiyorum bi türlü bide usudumu çok ağlıyor korkuyorum yapabilir miyim acaba bikere eşim le beraberken kendim yıkmaya çalışayım bakalım becerebilirmiyim.o zaman gündüz de yikarımcanım sende istersen file al gerçekten çok rahat oluyor zaten kuzuların banyosu 4 5 dk bişey canın istediğinde yıkarsın bebişini
Altını fln değiştirirken de kafası yukarda mi olmalı yaniCanım benim oğlum da öyleydi, bebek reflüsü varmış. Emzirdikten spnra en az 10-15 dk dik pozisuonda omzumda tutuyordum. Altını değiştirken ve yatarken hep eğimli yüzeye yatırıyorduk.
Sab simplex aldım ben dün eczaneden inslh faydası olur çok iyi olduğunu söylediler.sende bi araştır istersenMerhaba... bebegimle ugrasmaktan bayadir giremiyorum. Bizim gaz sorunumuz var. Zinco ve biogaia fayda etmedi. Rezene anason ictim bebegime de bir seker kasigi verdim yine de olmadi. Bildiginiz bir formul var mi. Gece uyumadi yavrum hala da rahatsiz....
Evet canım, mümkünse. Altını temizlemek için bacaklarını kaldırdığımızda midelerine baskı oluyo yavruların. Mide kapakçıkları tam gelişmediğinden de reflü oluyor. Hiç altını değiştirirken hıçkırmaya başladı mı mesela? Veya kustu mu?Altını fln değiştirirken de kafası yukarda mi olmalı yani