- 16 Ocak 2011
- 4.493
- 4.528
Bir de bebeginizi nerde yatırıyorsunuz? Biz nerde uyursa heryere koyuyoruz. Koltukta, kendi yatağımızda.. Yatağında pek yatırmıyoruz bana uzak kalıyor biraz, bebeğim de huzursuz oluyor orda. Gun icinde hep kucakta uyuyor, koltuga koyuyoeuz uyanıyor. Aksamları salonda koltuğa minder koyup yatırıyoruz.Gece yatagımıza alıyoruz. Bazen de normal yumusak yastığın ustune yatırıyorum orda cok rahat ediyor. Yanlış mı yapıyoruz bilmiyorum ki.
bende gündüzleri salonda akşamlaroda yatağında yatırıyorum ki sadece tek bir yerde yatmaya alışmasınki bir yere gidersem yatağını aramasın biraz daha büyüsün pusettede yatıracam şu anda çok rahat değil kıyamıyorum o yüzden bence doğru olanı yapıyorsun misafirliğe giderken yataklarını götüremicez sonuçtaBir de bebeginizi nerde yatırıyorsunuz? Biz nerde uyursa heryere koyuyoruz. Koltukta, kendi yatağımızda.. Yatağında pek yatırmıyoruz bana uzak kalıyor biraz, bebeğim de huzursuz oluyor orda. Gun icinde hep kucakta uyuyor, koltuga koyuyoeuz uyanıyor. Aksamları salonda koltuğa minder koyup yatırıyoruz.Gece yatagımıza alıyoruz. Bazen de normal yumusak yastığın ustune yatırıyorum orda cok rahat ediyor. Yanlış mı yapıyoruz bilmiyorum ki.
Sağol canım açıklaman için.annem sırtını yastıkla destekleyerek almış altını,hickirmadi diyo.dedigin işe yaradi gercekten.Canim illa refluden olmayabilir. Alt degistirirken bacaklarini kaldirmak midesine baski yapiyor baya. Sadece ovyuzden de olabilir. Ama egomli yuzeyde altini degistirmekten zarar gelmez. Bebek reflusunde bebek bir de sık sık kusuyor galiba. İnce bir yastığı kullanabilirsin ama sadrce kafsının altına degil komple sırtının altına koy ki boyun kaslarına yük binmesin yavrunun. Hatta biz 4-5 ay yatagının bi tarafını da yükselttik. Yatagın baş tarafının altına küçük bir battaniye kıvırıp koyduk. Ama bizr doktor demişti. Siz de doktora danışın bi bence
Örnek resim;
https://www.walmart.com/ip/23604075...75035&wl11=online&wl12=23604075&wl13=&veh=sem
canım düzeni bebek kuracak sende ayak uyduracaksın sadece :) bizde öyle oldu :)Kızlar bebeğinizi uyuttugunuzda siz de uyuyo musunuz? Biz 2 haftalik olduk ama gündüz annem,gece ben başında uyanık bekliyoruz. Sabah annem gelene kadar başındayım bebişin. Ne zamana kadar devam ederiz,nasıl düzen kurarız bilmiyorum.
düzeni anne kurar bebek ayak uydurur diyorlar bi de yalanmış :)) nasıl bir düzen kurdunz emelcanım düzeni bebek kuracak sende ayak uyduracaksın sadece :) bizde öyle oldu :)
gece bebiş uyduğnda bende uyuyorm tabikiKızlar bebeğinizi uyuttugunuzda siz de uyuyo musunuz? Biz 2 haftalik olduk ama gündüz annem,gece ben başında uyanık bekliyoruz. Sabah annem gelene kadar başındayım bebişin. Ne zamana kadar devam ederiz,nasıl düzen kurarız bilmiyorum.
Sevindim canım. İnşallah hep rahat eder yavruşun:)Sağol canım açıklaman için.annem sırtını yastıkla destekleyerek almış altını,hickirmadi diyo.dedigin işe yaradi gercekten.
canım uyku saatti düzene girdi :) mesella gece uyandığı saatler belli artık o saatlerde benim gözler otomatik açılıyor :) ondan sonra 3 saatte bir acıkıyor o da düzene girdi :) gece 1.30 gibi bi kere 4.30 gibi bi de sabah 6.30 onu uyanma saatleri :) zaten sonradan ben uyumuyorum uyanıyorum :) annem daha da düzene girecek diyor bakalım :) ilac saatleri kaka saati de belli... oyun saatimiz bile var o saatlerde hayatta uyumuyor beyefendidüzeni anne kurar bebek ayak uydurur diyorlar bi de yalanmış :)) nasıl bir düzen kurdunz emel
ben eve geldiğimizden beri uyuyorum 10 günlüktü şimdi 38 günlük ama ilk zamanlar muhakkak yan yatış yastığı kullanıyordum şimdi de yan olup olmadığına dikkat ediyorumKızlar bebeğinizi uyuttugunuzda siz de uyuyo musunuz? Biz 2 haftalik olduk ama gündüz annem,gece ben başında uyanık bekliyoruz. Sabah annem gelene kadar başındayım bebişin. Ne zamana kadar devam ederiz,nasıl düzen kurarız bilmiyorum.
ay ben onun oyun saatlerini yerim oyunlara ne zaman başladınız ve neler yapıyorsuncanım uyku saatti düzene girdi :) mesella gece uyandığı saatler belli artık o saatlerde benim gözler otomatik açılıyor :) ondan sonra 3 saatte bir acıkıyor o da düzene girdi :) gece 1.30 gibi bi kere 4.30 gibi bi de sabah 6.30 onu uyanma saatleri :) zaten sonradan ben uyumuyorum uyanıyorum :) annem daha da düzene girecek diyor bakalım :) ilac saatleri kaka saati de belli... oyun saatimiz bile var o saatlerde hayatta uyumuyor beyefendi
canım geçmiş olsun bebiş 1 aylık oldu mu bence bera testinide yaptırmalısın bu testler devlet hastanesinde yapılıyor biz Yenimahalle devlet hastanesinde yaptık ama ankarada en iyi yapan yer Gazi üniversitesi hastaneyi bir ara randevu al vede odyoloji bölümü ile konuş ne yapman gerekiyor diye çünkü 3 gün önce yıkanmalı gibi koşulları var inş bir sıkıntı çıkmaz canımKızlar bugün işitme testine girdik. Sol kulağında istenilen alınamadı. Dr. Endişelenmeyin doğumda ki sıvı kalmış olabilir haftaya birdaha bakalım dedi. Ama hiç duymasa %25lik kısımda dolmazdi dedi. İçim rahat değil, böyle olan oldumu aranızda? Bidaha ölçüm yapıldığında duzelmismiydi?
canım emzirme yastıgına yaslayıp cıngırak çalıp sarkı söylüyorum kendilerine :) cıngırak sesini çok seviyor şimdilik muzik kutusu müzikleri de çok hoşuna gidiyor acınca anında sakinlesip etrafa bakııyoruz :)benim sarkı söylemem de çok hoşuna gidiyor :) kendileri ömrüm boyunca benim sesimi beğene tek kişi :)ay ben onun oyun saatlerini yerim oyunlara ne zaman başladınız ve neler yapıyorsun
haa bide ellerimizi kesfetmeyi çok seviyoruz uzun uzun bakıyoruz ellerimize :)canım emzirme yastıgına yaslayıp cıngırak çalıp sarkı söylüyorum kendilerine :) cıngırak sesini çok seviyor şimdilik muzik kutusu müzikleri de çok hoşuna gidiyor acınca anında sakinlesip etrafa bakııyoruz :)benim sarkı söylemem de çok hoşuna gidiyor :) kendileri ömrüm boyunca benim sesimi beğene tek kişi :)
Geceleri besiginde yatırıyoruz canm gündüzleri de salonda oturduğumuz icin tiny love ana kucağı aldık onda yatırıyoruz mızıkladığında omzuma alıyorum en çok orayı seviyor sıpam:)
Biz sadece gece yatarken yanımızda beşiği nde yatıyor. Onun harici oturdugumuzda sepetinde yanımızda yatıyor.
Canım ben yatagını her yere taşıyorum . Mamaroo da salonda idare ediyoruz.
bende gündüzleri salonda akşamlaroda yatağında yatırıyorum ki sadece tek bir yerde yatmaya alışmasınki bir yere gidersem yatağını aramasın biraz daha büyüsün pusettede yatıracam şu anda çok rahat değil kıyamıyorum o yüzden bence doğru olanı yapıyorsun misafirliğe giderken yataklarını götüremicez sonuçta
Bizimki hala eldivenli:) Cesaret edemedim kesmeye cok küçük ve kıpır kıpır durmuyo.haa bide ellerimizi kesfetmeyi çok seviyoruz uzun uzun bakıyoruz ellerimize :)
canım ben de cesaret etmiyordum ama ellerini kullanmadan bişey ögrenemiyecekleri yazıyordu bi yerde ben de cıkardım eldivenleri öğrenmemız hızlandı tutmayı ögrendi şimdi bilinçli olarak el uzatmaya da başladı ama henüz tam olarak alma eylemii gerçekleştirmiyor... o da olacak inşallah :) tırnaklarını kestinmi bişey olmaz inşallah...Bizimki hala eldivenli:) Cesaret edemedim kesmeye cok küçük ve kıpır kıpır durmuyo.
Gece uyuyorum ben de. Once yatagında yatıyodu ve yatak uzaktı bana. HuZursuz oluyodum uyuyamıyodum kalkıp bakıyodum. Artık yatağımıza alıyorum babasıyla ortamızda uyuyor. Mızıklanınca hemen müdahele edebiliyorum. Gündüz uyuyunca da anneme emanet edip uyuyamasam da uzanıp dinlenmeye çalışıyorum. Oğluş pek müsaade etmiyor ama :)Kızlar bebeğinizi uyuttugunuzda siz de uyuyo musunuz? Biz 2 haftalik olduk ama gündüz annem,gece ben başında uyanık bekliyoruz. Sabah annem gelene kadar başındayım bebişin. Ne zamana kadar devam ederiz,nasıl düzen kurarız bilmiyorum.
Canm hic korkma bizim de sol kulakta oldu bi hafta sonra bi daha gitti testten geçti kulakta sıvı olabiliyormuş endişelenmeyin demişti dr ki öyle oldu içini ferah tut cnmKızlar bugün işitme testine girdik. Sol kulağında istenilen alınamadı. Dr. Endişelenmeyin doğumda ki sıvı kalmış olabilir haftaya birdaha bakalım dedi. Ama hiç duymasa %25lik kısımda dolmazdi dedi. İçim rahat değil, böyle olan oldumu aranızda? Bidaha ölçüm yapıldığında duzelmismiydi?