2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
S sinkar bu 5 yumurtan olduğunu nerden öğreniyorsun Sinkar doktora gidip baktırıyormusun? bilmiyorum gerçekten ondan soruyorum normal rutin kontrolle gittim ben bu yaşıma kadar kadın doktoruna sadece
Cnm ben femara kullandım yane yumurtlama i!acı ve doktorum belli aralıklarla yumurtlama takibine çağırıyor en son adetimin 12.günü gittim ve alttan beni muayene etti ve beş yumosumun olduğunu birisi 20mm diğerleri 16-19mm arası olduğunu söyledi , iğne vurulacaktim ama riskli diye vurmadi :110:

Ne güzel bir rüya Rabbim gönlüne gore versin kuzum :KK66: bende rüyamda Rahmetli babaannemi gördüm . Bizim eve geliyordu çok mutluydu yüzü guluyordu bende yemek ikram ettim en son artık ben kalkayim diyor , bende onu ugurluyorum, tekrar salonuna geciyorum babaannemin oturduğu yerde bebek görüyorum, erkek bebek sarışın çok tatlı bir bebek :KK66: bende bebeği alıp babaannemin arkasından koşuyorum, babaanne bebeği unuttun alsana diyorum, babaannem diyorki ; o artık senin ona iyi bak diyor :KK66: çok uzattim ama rüyadan çok etkilendim :KK66: son üc aydır buna benzer rüyalar bende cevremdeki kişilerde görüyor ve hepsi erkek bebegimin olduğunu görüyor :KK66: Rabbim inş daha fazla beklenmez bizi :anneadayı::anneadayı::KK200: MarV-el MarV-el
Ayy çok güzelmis okurken tüylerim diken diken oldu :) rabbim gönlümüze göre versin :):)

Cnm ben femara kullandım yane yumurtlama i!acı ve doktorum belli aralıklarla yumurtlama takibine çağırıyor en son adetimin 12.günü gittim ve alttan beni muayene etti ve beş yumosumun olduğunu birisi 20mm diğerleri 16-19mm arası olduğunu söyledi , iğne vurulacaktim ama riskli diye vurmadi :110:
S sinkar anladım teşekkür ederim canım hadı hayırlısı bakalım

Ben de varım dün beta hcg 506 çıktı bakalım yarın gidicez tekrar. Bugün adet günüm sizce nasıl değeri miniğimin?
Canim bende yarin gidicem kan vermeye sali gunu cikar sonucum
Yarın da benim bat günüm :) bakalım ne olucak bu ay idrar testi yapmadım hiç kan testi de geçerse yapcam :)

Hayırlı olsun canım :) rabbim sağlıkla kucağına almayi nasib etsin inşallah :) bence maşallah değeri çok güzel :)
Cok heycanli.insallah adet olmazsin:KK68:
hayırlı olsun Erikcim darısı bizlere olsun bütün bebek isteyenlere hayırlısıyla
Amin canim Allah isteyen herkese nasip etsin

Yarın da benim bat günüm :) bakalım ne olucak bu ay idrar testi yapmadım hiç kan testi de geçerse yapcam :)

Hayırlı olsun canım :) rabbim sağlıkla kucağına almayi nasib etsin inşallah :) bence maşallah değeri çok güzel :)
Canım çok teşekkür ederim cevap için. Hayırlısyla senden de duyarız inş güzel haberler.

Merhaba arkadaslar bende ekim annesi olmak istiyorum bat carsamba gunu..esim istedigi icin yarin sabah test yapicam ben bat gunu yapmayi dusunuyordum bi yandan heyecan bi yandan endise var :KK17:hamile arkadaslar bizlere de dua edin lutfen..9 aylik evliyim ve hic korunmadik benden sonra evlenen yakinlarimin hepsi hamile onlar icin mutluyum fakat kendim icin uzgunum :110: 30 yasindayim haliyle insan yas geciyo diye dusunuyo Allahim nasip etsin herkese ve bana :KK49:

ekim anne adayları ve aday adayları günaydınlar dilerim :KK66: nasılsınz ? :emir_bebek:

Günaydın kızlar ya benimki daha çok küçük 6. Haftada doktora gitsem diyorum kalp atışını görürmü acaba doktora giden varmı keseyi veya kalp atışını duyan

Günaydın canım senin bat ne zaman?
cnm inan bu ay hiç hesaplamadım birde bes yumurtam var ne zaman çatlar ne zaman adet oluırum hiç bilmiyorum :KK66: ama tahminim 7 şubat gibi :KK66: çalışmalara devam ediyorum :KK66:

Günaydın kızlar ya benimki daha çok küçük 6. Haftada doktora gitsem diyorum kalp atışını görürmü acaba doktora giden varmı keseyi veya kalp atışını duyan
Beta ana bağlı canım görebilmen için 6 bini geçmesi gerekiyor. Kan değerlerini hesapla ona göre git hayırlı olsun

a
Benim yaklaştı sayılır canım 31 ocak :KK43: 27 günde bir oluyorum
ayyy ne güzel bayagı yaklaşmış inş müjdeli haberi verirsin cnm :KK66: ama adet olsan da morralini sakın bozma :KK66: çalışmalara devam .... er yada geç Rabbim nasip edecek inş :KK66:

X