2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Arkadaşlar keçeden bebek şekeri yapıyorum içleri elyaf dolgulu ve mıknatıslı istenilen renk ve şekilde yaparım isteyenlerle iletişime geçelim

Eklentiler

• IMG_20160121_193415.jpg
    87 KB · Görüntüleme: 68
  • IMG_20160121_140704.jpg
    51,9 KB · Görüntüleme: 70
Ekim annelerimiz yavaş yavaş belli olmuş maşallah Daha çok artması dileğiyle Rabbim kucagınıza almayıda nasip eder inş

Hanımlar benim kan değerim 3.haftada 6709 çıktı. Burda bakıyorum sizin değerlerinize,bende bi yükseklik söz konusu sanki. Kese bi tane göründü. Tek yumurta ikizi olabilir mi acaba ?

Hanımlar benim kan değerim 3.haftada 6709 çıktı. Burda bakıyorum sizin değerlerinize,bende bi yükseklik söz konusu sanki. Kese bi tane göründü. Tek yumurta ikizi olabilir mi acaba ?
cnm bazen diğer kese geç görünebiliyor, yada dediğin gibi tek yumurta ikizide olabılır Rabbim gönlüne göre versin inş

cnm bazen diğer kese geç görünebiliyor, yada dediğin gibi tek yumurta ikizide olabılır Rabbim gönlüne göre versin inş
Ayy olabilir diyosun yanii :) heyecanlandım ayol,hiç aklımda yoktu :) Rabbim hepimizin gönlündeki muradı nasip etsin tez zamanda.

Ayy olabilir diyosun yanii :) heyecanlandım ayol,hiç aklımda yoktu :) Rabbim hepimizin gönlündeki muradı nasip etsin tez zamanda.
inş cnmm bende çok isterim ikizim olmasını... beş yumosum var bu ay ama bir tanesi tutsa bile onada binlerce şükür...

inş cnmm bende çok isterim ikizim olmasını... beş yumosum var bu ay ama bir tanesi tutsa bile onada binlerce şükür...
Senin de mi tüp bebek olcak canım? Transfer ne zaman ? Ayy inşallahh hayırlısıyla güzel haberlerle gel..

Senin de mi tüp bebek olcak canım? Transfer ne zaman ? Ayy inşallahh hayırlısıyla güzel haberlerle gel..
yok cnm ben bu ay femara kullandım yumurtlama takibine gittiğimde doktorum bes tane yumurtam oluştuğunu birisi 20mm diğerleri 16-19mm arası değişiyor çatlatma iğnesi vurmadı gün aşırı ilişki dedi...

cnmm transfer sırasında bir tanemi döllenmiş yumurta koyuyorlar o zaman çift yumurta ikizi ihtimali yok ama tek yumurta ikizi olabilir inş

yok cnm ben bu ay femara kullandım yumurtlama takibine gittiğimde doktorum bes tane yumurtam oluştuğunu birisi 20mm diğerleri 16-19mm arası değişiyor çatlatma iğnesi vurmadı gün aşırı ilişki dedi...
Ooo yumurtalarının boyutu çok güzel.benim 19 mm olduğunda transferim gerçekleşti. Hadi inşallah doğal yoldan gelsin mucizen Benim tek embriyo kondu canım,yaşımdan dolayı. Çoğul gebelikleri önlemek amacıyla yasa değişmiş.

so
sonradan anladım cnm o zaman çift yumurta ikizi ihtimalin yok... sağlıklı olsun bir tabe olsun bizim olsun gerisi önemli değil benim bare bir tanesi tutsada mucizem gelse Rabbimin izniyle

so

sonradan anladım cnm o zaman çift yumurta ikizi ihtimalin yok... sağlıklı olsun bir tabe olsun bizim olsun gerisi önemli değil benim bare bir tanesi tutsada mucizem gelse Rabbimin izniyle
Sinkar cım geçen ay 2 yumoşun vardı bu ay 5 yumoşun var. Bence mutlu sona çok yaklaştın canım. Rabb im hayırlısı tez zamanda nasip etsin inş sana takipteyim bağlanmamak amaçlı yazmıyorum buraya. Çünkü eylül ayı için hala içim sızlamakta :)

Anlıyorum cnm seni sakın stres yapıpta süreci uzatma. Rabbim sana bir evlat daha nasip eder inş ben artık takmıyorum, bu ay çok rahatım bilmiyorum inş nasip olur banada arada bir yaz tatlım... Yumurtlama günün bttimi. Benim yarın yumurtlama günüm sanırım. Dün ilişki oldu birde yarın olucak inş... birde ben bu ayı kestiremiyorum beş tane yumurta var hangisi ne zamn çatlıyacak belli değil. Ben adete 3 gün kala gün aşırı denıyecegim. Artık birisi tutsun şansız bedevi olmam inş

Stres yapamıyorum zaten canım bu aydan pek ünidim yok ovu günüm pazartesiydi ben şehir dışındaydım anca o gece bindim sabahı geldim ama o gecede kızı uyutamadık gece 1 e doğru uyudu cadı kocam bilmem kaçıncı rüyasını görüyordu yani bu ay ilk kez salı ve dün yapabildik inş yumurtam geç çatlamıştır ne diyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…