• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
günaydın kızlar bugün hiç iyi hissetmiyorum kendimi:(
dün doktordu,misafir hazırlığıydı,temizlikti derken çok yorulmuşum gece bel ve kasık ağrısından sızmışım oturduğum yerde.sabahtan beride hem karın ağrısı hem ishal hiç halim yok yerimden kalkmak çok zor geliyo :(

Canim ayni durum bende var sen cok guzel anlatmissin ben anlatamiyorum bile yasadigim sanci durumunu. Bende bakmistim yalanci sancilarmis sanirim bunlar. Ben gun icinde cok yorulursam aksam yogun hissediyorum bu agrilari.

Hayirolsun canim doguramamak basimiza vurdu galiba :KK50:
Sanirim :)

Ben hiç onu düşünerek açmadım canım ama youtube da o videodan o videoya zıplarken bakmışım rap dinliyorum :KK45:

Yahu insandaki şu korku hiç gitmeyecekmi ki.

Hastanede arkadaşım şey demişti....
2 gündür toplam 3 saat uyudum. Niye demiştim. Acaba nefes alıyor mu, uyanmıyor bişey mi oldu korkusuna demişti :110:
Dogru canim o korku hic bitmryecek

AGRA AGRA seninlr dogum anini yasadik suan :) Allah bagidlasin guzel yavrunu

günaydın kızlar bugün hiç iyi hissetmiyorum kendimi:KK43:
dün doktordu,misafir hazırlığıydı,temizlikti derken çok yorulmuşum gece bel ve kasık ağrısından sızmışım oturduğum yerde.sabahtan beride hem karın ağrısı hem ishal hiç halim yok yerimden kalkmak çok zor geliyo :KK43:
Ya son gunlerde su misafirler niye geliyoki :/
Dun banada geleceklerdi.surekli grlicem gelicem dediler simdi kesinlestirdiler aylardir. Bende kabul etmedim bu kez dogumdan sonra beklerim dedim :-) birde onlara hizmetlemi ugrasicaz. Vaktiyle gelselermis simdi yuk olmak istemeleri bile ayip

NST bitti kızlar
Eve gidiyoruz
Herhangi bir sıkıntımız yok, beklemeye devam

Günaydın kızlar :KK54:

Günaydın canım

dün doktordu,misafir hazırlığıydı,temizlikti derken çok yorulmuşum gece bel ve kasık ağrısından sızmışım oturduğum yerde.sabahtan beride hem karın ağrısı hem ishal hiç halim yok yerimden kalkmak çok zor geliyo :KK43:

İyide canım o kadar iş, üstüne misafir. Kolay değil ki
Yat gün boyu hiç kalkma yerinden

Sanirim :)

Dogru canim o korku hic bitmryecek

AGRA AGRA seninlr dogum anini yasadik suan :) Allah bagidlasin guzel yavrunu

Sanırım canım....

Dun banada geleceklerdi.surekli grlicem gelicem dediler simdi kesinlestirdiler aylardir. Bende kabul etmedim bu kez dogumdan sonra beklerim dedim :-) birde onlara hizmetlemi ugrasicaz. Vaktiyle gelselermis simdi yuk olmak istemeleri bile ayip

En iyisini etmişsin canım kabul etmemekle...
Gerçekten şu günler en ağır dönemler yani...
Bebiş görmeye gelsinler artık

Kizlar ben de dogum hikayemi yaziim.
1 ekim gece 4 gibi tuvalete gitmek için uyandım, yataktan kalktığım zaman hafif sıcak akıntı hissettim, çok az olduğu için normal akıntı dedim. Sonra 6.30 gibi yine uyandım ve yatagın ıslandığını gördüm, bir bardak kadar su, acaba idrarmi dedim, kokladım, hayır idrar kokmuyor. Eşimi hemen uyandırdım, şaşkın halda galiba suyum geldi dedim, şaşkın şaşkın baktık, napıcaz diye düşündük. Zaten sabah 9da doktor randevum vardı, beklemeye karar verdim, su ara ara gelmeye devam ediyordu, kahvaltımızı yaptık, doktora gittik. Suyum geldi dedim. Doktor ne kadar geldi, eminmisin sordu. Bi anda ya idrar çıkarsa nasıl rezil olurum diye düşündüm. Doktor kontrol etti, su değil dedi, ama yine nstye gönderdi ve ped verdi. Sonuç: hastaneye yatış ama yolun daha başındayız. 1 gece hastanede kaldım, günboyu lavman yapıldı, hafif sancılar kasılmalar ebenin ağrılı müayineleri (doktor aynı müayineyi daha acısız şekilde yapıyor :/), açılma 2 cm ve sancılar düzensiz ve yetersiz ve su gelmesi durdu, ebeye söylediğimde 'suyun bitti' söyledi, ama bebek gayet hareketli. Ebeye 'ee böyle devam ederse nolucak' sordum. (Koskoca doktora değil de nedem ebeye soruyorsun?!!) Su bittiği için yarın sezaryene alınabilirsin dedi. Doktor gece geldi müayine etti, su kesesi duruyor, bebeğin kalp atışı normal, açılma ve sancı yok, ilerleme olmazsa yarım eve göndereceğim dedi, nasıl olsa zamanına var dedi. Ben hayal kırıklığı - eşime bu bebek bu gece gelecek dedim :)))). Gece 4-5 gibi düzenli ve gerçek sancılar başladı. Daha önce yaşadığım sancıların doğum sancısı olmadığını anladım. 5dakdan bir daha önce 30 san sonra 1 dak devam eden belden sancı, başka sancıya benzemiyor.. gittikce şiddet arttı. Ben artık sancı geldiğinde ağlamaya başladım. Ebe müayinesi: açılma 4sm, sancı düzenli, birazdan doktor gelecek dedi. Artık şiddet artıyor ve epidural istedim. Sancılar artık tavan yapıyor ve 1 dak sürüyor, dayanamıck gibi oluyor, doktorum aradı epidural yaptırmamamı istedi, çoğu gitmiş azı kalmış dedi, ben inat ettim yaptırdım, bir az sonra doktorla anestezi uzmanı geldi, saat 10 gibi doğumhaneye aldılar beni, epidural yapıldı (lokal anestezi haric can acıtmıyor), doktor müayine etti açıklık 6cm, geri kalan zamanı doğumhanede geçirmemi istedi. Belden gelen ağrı yok, sancı var, aynı sancıları hissediyorum, artık daha uzun sürüyor ve kısa aralıklı, o sancıyı anlatamam, ne zaman biticek bu ıztırab diyorsun, epiduralın dozunu az verdiler ve dozu artırmam için alet verdiler. Sancı geldiğinde inlemeden, ağlamadan duramıyorum, bazen bağırıyorum hatta. Doktor bu iş bugün bitecek dedi, geceyi uykusuz geçirdiğin için fazla seni yıpratamayız dedi. Anestezi uzmanı ne olur olmaz yine kaldı. Doktor yarım saat sonra kontrol etti ve tam açıklık. Hadi şimdi iş sende dedi, her şey güzel dediğim zaman ıkınacaksın. Bende ikinma hiss sifir epidural aldigim icin, doktor sancilri takip ederek ikin diyor ve ben ikiniyorum ama dogru yapamiyorum, canim cok aciyor, dogum surecim 1 saat surdu, yorgun dustum, sancilar arasi resmen uyuya kaliyordum catalda, sanci zamani artik yapamiyordum, cataldan cikiyordum, biri bacagimi digeri kolumu tutuyor, doktor cok ugrasti kesisiz olsun, ama ben yapamadım ve hala da pişmanlığını duyuyorum. Sonra her şey biranda oldu, doktor kesi attı tabii ben hiç bir şey hiss etmiyorum. Son ıkınma, doktor afferin dedi, ben kafası çıktı sandım, ama doktorun bir şeyle uğraşdığını gördüm ve elinde bebeğim :)) Ya Rabbim şükür dedim, bebeğimi doktor sanki tavşan kulağından tutarmış gibi topuklarından tutmuş, o anda ağladım, acayip duygular, bitti mi yani??? O benim bebeğimmi? Bebeği temizleyip göğüsüme yatırdılar, süt sürdüler ağzına. Tüm sancı bir anda yok oldu, sonra bebeğim kucağımda tekerlikli sandalyede doğumhaneden çıktım.
Hala yapamadığımın ve pes ettiğimin pişmanlığı var içimde, görevimi yapamamış gibi hissediyorum. Bu da benim zorlu geçen doğum hikayem, normal doğuma pişmanmısın sorsanız hayır derim. İkinci doğum hakta ne düşünüyorsun derseniz şuan hiç bir şey düşünemiyorum. Ama doğru doktoru seçdiğime bir daha emin oldum.
Hepinize kolay doğumlar dilerim. Sorulara açığım :)

canim benim gözün aydın darısı başımıza inşallah şuanda bende normal dogum için bekliyorum bebeğimi henüz açıklık yok sadece sana şunu soracam bende normal dogum esnasında epidural istiyorum sen pişman. mi oldun yani hissizlik ıkılmanın engelledimi

bende sinir oluyorum canım o gelen misafirlere

cenım senin doğum ne zaman son zamanlarındasın ya zor olur artık.

Günaydın kızlar biliyormusunuz çok söyleniyordum ama hamilelikte ayrı güzel bir duyguymuş şimdi özledim 2 yıl sonra tekrarlasam mı :lülülü:

yengec4 yengec4 geçmiş olsun Can'ım ishal doğumun yaklaştığını gösterir derler ama yakın mı acaba
MutluBulut_ MutluBulut_ doğumdan bir gün önce benim evde doluydu çok stresliydi o gece suyum geldi heralde stresten diye düşündüm sabah 9 da doğumum vardı misafirler gece 1 de uyumuştu tabi bende çok sinir olmuştum
AGRA AGRA ne güzel anlatmışsın kolay bir doğumun olmuş gibi değilmi maşallah benim sezeryan oldu güya ama 2 saat doğum Ağrı'sında çektim :spor: annelik Nasıl gidiyor ben daha gazını çıkaramıyorum öğrenemedim
Selen_Ay Selen_Ay nst iyi çıkması güzel bence sende 40 beklicen gibi iyi olur iyice gelişir yumurcak:KK46:

Iyi sen diyebilmissin ben diyemiyorumda ama zor geliyor gercekten.

Günaydın kızlar biliyormusunuz çok söyleniyordum ama hamilelikte ayrı güzel bir duyguymuş şimdi özledim 2 yıl sonra tekrarlasam mı :lülülü:

yengec4 yengec4 geçmiş olsun Can'ım ishal doğumun yaklaştığını gösterir derler ama yakın mı acaba
MutluBulut_ MutluBulut_ doğumdan bir gün önce benim evde doluydu çok stresliydi o gece suyum geldi heralde stresten diye düşündüm sabah 9 da doğumum vardı misafirler gece 1 de uyumuştu tabi bende çok sinir olmuştum
AGRA AGRA ne güzel anlatmışsın kolay bir doğumun olmuş gibi değilmi maşallah benim sezeryan oldu güya ama 2 saat doğum Ağrı'sında çektim :spor: annelik Nasıl gidiyor ben daha gazını çıkaramıyorum öğrenemedim
Selen_Ay Selen_Ay nst iyi çıkması güzel bence sende 40 beklicen gibi iyi olur iyice gelişir yumurcak:KK46:

Bende hamileligimi özlerim gibi geliyor :)

Mrb kızlar misafirle uğraşanların Allah yardımcısı olsun. Ben kendimle ugradamiyorum bu aralar ;) allahtan burda tanidik yok da gelelim diyen yok o yuzden ;)

Günaydın kızlar iki gündür giremiyorum annem geldi çok mutluyum yalnız son 3 gündür fena bi ishalim var su içiyorum bol bol muz leblebi yiyorum ama geçmiyor mümkün değil. Bugün randevum var gideceğim umarım bebeğin suyu iyidir hepinizi çok özledim cidden çok alışmışım size ya dünden beri aklım sizde kızlar ne yaptı doğuran var mı diye. Hepinizi öpüyorum kızlar :KK60:

birazda ben istedim gelmelerini kuzenler geldi azcık moral olur doktor konusunda çok bunaldım ne zamandır diye.sağolsun beni yerimden kaldırmadı kuzenim ve eşim hep servisi onlar yaptılar ama öncesinde o temizlik ortalığı toplama bitirdi beni

cenım senin doğum ne zaman son zamanlarındasın ya zor olur artık.

benim bugün itibariyle 10 gün kaldığını söylüyor ama inşallah doğum belirtisi değildir bu ishal daha hiç bişi hazırlamadım beeennn:skandal:

Kızlar merhaba teşekkürler yorumlarınız için benden sonra Doğum yapan olmadı sanırım Harika bir duygu ama benim canım çok acıdı sonda taktılar ameliyata giderken sonda mahvetti beni normal sezeryan oldum gözümü açtığım da ilk sorum bebeğim nerde oldu ve karnımda dikişten dolayı ağrı vardı kızım 3410 kilo 51 cm doğdu hemşireler 2 saatte bir emzirin dedi süt gelmese de emzirin süt anesteziden dolayı 2 gün gelmez dediler ben yine de emzirdim çok şükür hemen kavradı memeyi bugünde sütüm geldi sütünüz gelmediği için bebeğe mama veriyorsunuz korkmayın memeyi almazsa diye şuanda ben dün öğlen taburcu oldum mememi alıyor mamayı aramıyor yani bebekten şeker ölçümü yapıldı iyi dediler çocuk doktoru baktı herşey normal görünüyor dedi işitme doktora da herşey normal dedi şimdi pazartesi çocuk doktoruna götürecez sağlık ocağına ordan da annelik çok farklı birşey Rabbim herkese yaşatsın Doğum yapacak arkadaşlarda bir avazda kurtulmayı nasip etsin bir arkadaş sarıp sarmalamazsın demiş bir de ameliyattan çıktığı ilk anı atıyım

Eklentiler

• IMG_6716.webp
    IMG_6716.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 49
Kızlar eve daha yeni girdim. Yorgunluktan ölüyom ama yazmadan da edemedim
Eşim dün akşam kaza yapmıştı o yüzden sabah fakülteye bi arkadaş bırakmıştı. Gelirken otobüsle geldik ama bizim buraya daha öyle çok otobüs yok ve çok yol yürüdüm :(
Sıcak bi taraftan, bacaklarım ayrı ağrıyor diğer taraftan :(

Bebişin gelesi yoksa da bunca yol yürümeye kesin gelir artık

Ay bu arada kırk bin nazla dürte dürte hakaret ettirdiğim kızım NST de yerinde durmadı. Ordaki kız bak sen yaramaza durmuyor dedi. Geçen hafta hiç ses etmemişti halbuki...

gelmiyor benim bebekte :) sen normal mi yapacaktın selenay

Evet canım nasipse normal doğum

Ben de kızımın içerdeki hareketlerini özlicem gibi... Hatta gibisi fazla kesin özlicem yaaa

Ben de ishalin bebeğin geleceğine işaret diye biliyom ya, artık eskilerin lafımıdır doğrumudur bilinmez..

Canım ben de benim kızdan ümidi kestim
Gelmicek gibi yumurcak

Ama az önce komşumu gördüm eski topraklardan, kadın şey dedi. Salı günü onlardaydım. Karnın iyice aşşağılamış öncekinden farklı, yakındır doğurman dediler : ) belki bakarsın 3 güne gelir kızım : )

Ay gelsin artık çok istiyorum yaaaa

Günaydın kızlar iki gündür giremiyorum annem geldi çok mutluyum yalnız son 3 gündür fena bi ishalim var su içiyorum bol bol muz leblebi yiyorum ama geçmiyor mümkün değil. Bugün randevum var gideceğim umarım bebeğin suyu iyidir hepinizi çok özledim cidden çok alışmışım size ya dünden beri aklım sizde kızlar ne yaptı doğuran var mı diye. Hepinizi öpüyorum kızlar :KK60:

Sen anneyi bulmuşsun canım ne güzel, daha bişey düşünme yani
Daha doğum yapan yok ama o ishal geçmiyorsa senin sezeryan öne gelebilir bak : )

birazda ben istedim gelmelerini kuzenler geldi azcık moral olur doktor konusunda çok bunaldım ne zamandır diye.sağolsun beni yerimden kaldırmadı kuzenim ve eşim hep servisi onlar yaptılar ama öncesinde o temizlik ortalığı toplama bitirdi beni

benim bugün itibariyle 10 gün kaldığını söylüyor ama inşallah doğum belirtisi değildir bu ishal daha hiç bişi hazırlamadım beeennn:skandal:

Ben geçen yazdığını nasıl olmuş yanlış okumuşum zaten :D
40. Bulmıcak gibi :D

Sen de bu gidişle bulmıcan ha
Hazır et herşeyini

Eğer eşim kaza yapmasaydı ben bugün inip son ufak tefek eksiğimi alacaktım ama nasip değilmiş bakalım

NST bitti kızlar
Eve gidiyoruz
Herhangi bir sıkıntımız yok, beklemeye devam

Günaydın canım

İyide canım o kadar iş, üstüne misafir. Kolay değil ki
Yat gün boyu hiç kalkma yerinden

Sanırım canım....

En iyisini etmişsin canım kabul etmemekle...
Gerçekten şu günler en ağır dönemler yani...
Bebiş görmeye gelsinler artık
Bizim dogumlar son gunu bulacak sanirim :D
Insanlar anlayissiz cidden :/

bende sinir oluyorum canım o gelen misafirlere
Dimi :/

Sezeryan tarihi belli diye dimi canim uzaktan mi gelmislerdi ?
Iyi sen diyebilmissin ben diyemiyorumda ama zor geliyor gercekten.
Kuzum baska biri olsa bende diyemezdim ama bu kisiler daha once gelicez diyip tum hazirliktan sonra gelmeyen, ustune aylardir hatta hamileliktrn once bile surekli sana gelicez haftaya diyip sonra ses cikmayanlar :D simdi su zamana gelmisiz kalkmis bana yarin gelicez diyo (: buyrun beklerim diyecegimi saniyodu tabi ama ben oyle demedim :D vallahi iyi ettim :D

Yakin olunca daha kolay tabi canim :) iyi gelmistit o zaman sanada

Bizim dogumlar son gunu bulacak sanirim :KK70:
Insanlar anlayissiz cidden :/

Dimi :/

Sezeryan tarihi belli diye dimi canim uzaktan mi gelmislerdi ?

Kuzum baska biri olsa bende diyemezdim ama bu kisiler daha once gelicez diyip tum hazirliktan sonra gelmeyen, ustune aylardir hatta hamileliktrn once bile surekli sana gelicez haftaya diyip sonra ses cikmayanlar :KK70: simdi su zamana gelmisiz kalkmis bana yarin gelicez diyo :-) buyrun beklerim diyecegimi saniyodu tabi ama ben oyle demedim :KK70: vallahi iyi ettim :KK70:

Yakin olunca daha kolay tabi canim :) iyi gelmistit o zaman sanada
Canım geçmiş olsun eşin iyidirler inşallah bende bugün suyun azalmış alalım seni falan der mi acaba diyorum ama bakalım. Birazdan belli olacak herşey

Back
X