2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR LİSTE PAYLAŞIMI

Evet canım yok ordan cikicam siteye girmiycm artık ondan çıkıyorum yanlış anlama olmasın teşekkür ederim bu arada iyi günler hepinize inşallah hayırlısıyla hepiniz bebiş haberini alırsınız

amin canım inşallah Allah isteyen herkeseeeeeeeeeeeee hayırlısıyla sağlıklı bebekler nasip ederrrr :KK68:

kızlar bende birsey yok cuma günü doktora gttm idar yolarım enfonksiyon varmış kusmalar ondan bebiş yok ama daha adet olamdım :)

20 sinde olcam kist var dedi bence o adet kist kadın doğam gitcem radevu alıpcam
Pes etmek yok yeni hedef Şubat olsun,bende acaba hamilemiyim diyordum mide kalkması baş dönmesi kasikta batma göğüsleri hassasiyet.. ama suan o hissimi kaybettim şubatta endoskopi yapılacak mide sorunu yaşıyorum Özür dilerim kabızlık şişlik. .. ve okudum ki bu da bulantı ve kasikta ağrı yaparmış nasip

Pes etmek yok yeni hedef Şubat olsun,bende acaba hamilemiyim diyordum mide kalkması baş dönmesi kasikta batma göğüsleri hassasiyet.. ama suan o hissimi kaybettim şubatta endoskopi yapılacak mide sorunu yaşıyorum Özür dilerim kabızlık şişlik. .. ve okudum ki bu da bulantı ve kasikta ağrı yaparmış nasip
bakalım ya dünde cok sancılandım çok rahatsızdım bu gün gene var nalamdım wallla regli olmasam tekar doktara gdcem

Hadi canım insallah iyi haberlerini bekliyoruz :KK200:
İnşallah canim inan gerildim bi daha kan verip beklemek gerek yok diorm sonra rabbim en guzelini bilir diorm. Mantar olmus bu ay antibtyk falan kullandm ondanda gecikmis olabilir diolar ondan bekliorm en iyisi beklemek midem asiri bulanio adet olurkende oyle olurum ben ondan heran olcak gibiyim. Iliskiyede dewam ediyorz zarari olirmi bilmiorum adetin gelmesine. Doktora gitsem adet söktürücü verecek biliorm cikamadm isin icinden

13 Ocakta erkenden regl oldum, zaten şubattan sonraya attım bebiş olayını inşallah, termal otele gitme durumumuz var, zararı olur belki diye düşündüm

yarın benim adet günüm yüksek ihtimallede olurum yani pek umut yok

kızlar bu gün adet günüm fakat adet olmadım dün doktora gttm gene kisler varmış iki yumurtalıgımda

Kızlar bende düşünüyorum ama 2016 son aylarına dogru katılabilir miyim grubunuza olabilir mi ? Sizleri takip etmek istiyorum?

Kızlar bende düşünüyorum ama 2016 son aylarına dogru katılabilir miyim grubunuza olabilir mi ? Sizleri takip etmek istiyorum?

tabii ki canım benim, bilgileri ver ekleyelim hemen

sohbet topiğimiz diğer topik

burada liste paylaşım güzel haberleri yayınlıyoruz

sen spor yarışmasında hep birinci gelen miyav_su musun:)

X