Boyun kaç ve Nasıl besleniyorsun ve hareketli misin
1,69 Boyum işim dolayısıyla oturarak çalısıyorum hareket olsun diye merdiven kullanıyorum devamlı akşamları plates hareket falan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Boyun kaç ve Nasıl besleniyorsun ve hareketli misin
Hareketli bir yaşamın var o Zaman sen beslenmede hata yapıyorsun1,69 Boyum işim dolayısıyla oturarak çalısıyorum hareket olsun diye merdiven kullanıyorum devamlı akşamları plates hareket falan
Evde mekik çek Can'ım hemen erir faydası olur emin ol benim bir göbeğim vardı belki inanmazsın ama bacak aramı göremiyordum ilk 20 ile başladım en son 200 ile mekik çektim şuan malesef yapamıyorum boyun fıtığım varAMA İŞTE GÖBEĞİM VAR ONDAN İSTİYORUM AÇIKÇASI
Evde mekik çek Can'ım hemen erir faydası olur emin ol benim bir göbeğim vardı belki inanmazsın ama bacak aramı göremiyordum ilk 20 ile başladım en son 200 ile mekik çektim şuan malesef yapamıyorum boyun fıtığım var
idrar testi yaptm kızlar smd tek cizgi net hemde neden adet olmuyorm ben yaaayap bakalım canım yaa hadi bakalım:)
bnde olmadım ya ama test yapmdımidrar testi yaptm kızlar smd tek cizgi net hemde neden adet olmuyorm ben yaaa
bende kıntrolde kıst cıkmamstı eylülde gec yumurtlamıssn demişti o ay bu ayda mı öyle acababnde olmadım ya ama test yapmdım
kıstm var onda mı acaba
walla ben birsey anlamadım 24 de olmuştum en son 28 günde bir oluyorum 21 bu gün tık yok regli olmadımbende kıntrolde kıst cıkmamstı eylülde gec yumurtlamıssn demişti o ay bu ayda mı öyle acaba
ben en son 17 aralıkda oldum 30 31 gunde bir olurum ses yok benimdewalla ben birsey anlamadım 24 de olmuştum en son 28 günde bir oluyorum 21 bu gün tık yok regli olmadım
hayırlısı bakalmben en son 17 aralıkda oldum 30 31 gunde bir olurum ses yok benimde
Kızlar sohbeti buradan mı yapıyoruz?
Arkadaşlardan birisi burası dedi diğeri başka bir link verdi neyse neden yapmıyorsun spor ?Yok canım sohbet topigi burasi degil
aynı başlık sadece sonunda liste paylaşımı yazmıyor oradan yapıyoruz
Artık yapmıyorum malesef spot keşke yapsam
Arkadaşlardan birisi burası dedi diğeri başka bir link verdi neyse neden yapmıyorsun spor ?
Spor ve motivasyon topiği var Oray'ı takip et canım çok faydası var ve ilk önce kendine şu soruyu sor ama içten sor bu kiloyu ömür boyu taşımak istiyor Musun Mutlu Musun ?Yok canım burası değil ama kızlar buraya da yazıyor sıkıntı yok :)
Valla tembel im diyelim :'(
Spor ve motivasyon topiği var Oray'ı takip et canım çok faydası var ve ilk önce kendine şu soruyu sor ama içten sor bu kiloyu ömür boyu taşımak istiyor Musun Mutlu Musun ?
O zaman spor yapıcaksın canımdeğilim canım kesinlikle mutlu değilim, istediğim şeyleri giymiyorum ve giydiklerimi de yakıştırmıyorum
5 kilo fazlam var azıcık görünüyor ama o kadar değiştiriyor ki beni ya da bana öyle geliyor ama mutsuz etmeye de yetiyor