- 24 Temmuz 2008
- 25.481
- 44.482
Tamam cnm kusura bakma kafam yerinde degildi yasadigimiz durumdan dolayi yanlis bilgi vermisim bende yanlislik sizde yok kusura bakmayin tekrardan..
Olsun canım hiç sıkıntı değil değiştirdim ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam cnm kusura bakma kafam yerinde degildi yasadigimiz durumdan dolayi yanlis bilgi vermisim bende yanlislik sizde yok kusura bakmayin tekrardan..
Olsun canım hiç sıkıntı değil değiştirdim ben
arkadaşlar aranızda çörek otu kürü uygulayan var mı
canım biz daha çalışmalara başlamadık ben daha isteyip istemediğimden bile emin değilim heves gelsin diye taıkılıyorum buralarda, liste falan yapıyorum :)
Burası liste paylaşımı ya sen şu linke bir yaz orası daha kalabalık
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...yi-planlayanlar.854376/page-229#post-44401068
Günaydın kızlar bendede sivilceler çıkmaya başladı regl geliyo sanırım daha bi hafta var gerçi ama sivilcelendim baya bir de goguslerim buyudu ama ağrı acı yok bu ne demek oluyo bilen varmi
Anladım canım bende ağrı felan yok acida yok ama buyuduler kesin regl geliyo o zamancanım adetten olabailir benim de adet zamanı olur sivilce çıkmaz sadece göğüslerimde gerçi ilk gebeliğimde de gögüslerim büyümş ve ağrı olmuştu
Anladım canım bende ağrı felan yok acida yok ama buyuduler kesin regl geliyo o zaman
Ya oylede canım insan uzuluyo bildigin regl gunumu bekliyorum suanda kesin olcam ama tabi belli olmaz hayirlisi insallah: )dur canım panik yapma :)) belki sende farklı olacak belirtiler herkeste aynı olmuyordur ki :)))
aynen canım strese girme sakın bak o çok etkiliyorYa oylede canım insan uzuluyo bildigin regl gunumu bekliyorum suanda kesin olcam ama tabi belli olmaz hayirlisi insallah: )
Tamam canım cuma gunu kan testi vercem kesin sonucu alırım o zamanaynen canım strese girme sakın bak o çok etkiliyor
Evet canım ben yaptim tutmadı maalesef regl oldum yazmıştım ama görmedin sanirimZ Zeyert1204 canım totem tuttu mu?
Evet canım ben yaptim tutmadı maalesef regl oldum yazmıştım ama görmedin sanirim
Evet canım ben yaptim tutmadı maalesef regl oldum yazmıştım ama görmedin sanirim bu arada listeden kaldirirsan sevinirim canım teşekkür ederimZ Zeyert1204 canım totem tuttu mu?
Yok canım benim düzensiz zaten listeden çıkayım bentüh canım yok görmedim yeni bat ne yazalım ?
Evet canım ben yaptim tutmadı maalesef regl oldum yazmıştım ama görmedin sanirim bu arada listeden kaldirirsan sevinirim canım teşekkür ederim
Evet canım yok ordan cikicam siteye girmiycm artık ondan çıkıyorum yanlış anlama olmasın teşekkür ederim bu arada iyi günler hepinize inşallah hayırlısıyla hepiniz bebiş haberini alırsınıztamam canım kaldırdım
başka bir listede de görmüştüm zaten olmadı oradan alırız iyi haberini :)