2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR LİSTE PAYLAŞIMI

Günaydın kızlar bendede sivilceler çıkmaya başladı regl geliyo sanırım daha bi hafta var gerçi ama sivilcelendim baya bir de goguslerim buyudu ama ağrı acı yok bu ne demek oluyo bilen varmi

Günaydın kızlar bendede sivilceler çıkmaya başladı regl geliyo sanırım daha bi hafta var gerçi ama sivilcelendim baya bir de goguslerim buyudu ama ağrı acı yok bu ne demek oluyo bilen varmi

canım adetten olabailir benim de adet zamanı olur sivilce çıkmaz sadece göğüslerimde gerçi ilk gebeliğimde de gögüslerim büyümş ve ağrı olmuştu

canım adetten olabailir benim de adet zamanı olur sivilce çıkmaz sadece göğüslerimde gerçi ilk gebeliğimde de gögüslerim büyümş ve ağrı olmuştu
Anladım canım bende ağrı felan yok acida yok ama buyuduler kesin regl geliyo o zaman

Evet canım ben yaptim tutmadı maalesef regl oldum yazmıştım ama görmedin sanirim bu arada listeden kaldirirsan sevinirim canım teşekkür ederim

tamam canım kaldırdım

başka bir listede de görmüştüm zaten olmadı oradan alırız iyi haberini :)

tamam canım kaldırdım

başka bir listede de görmüştüm zaten olmadı oradan alırız iyi haberini :)
Evet canım yok ordan cikicam siteye girmiycm artık ondan çıkıyorum yanlış anlama olmasın teşekkür ederim bu arada iyi günler hepinize inşallah hayırlısıyla hepiniz bebiş haberini alırsınız

X