2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR LİSTE PAYLAŞIMI

Tabi önemli iste onu bilmiyorum ki doktora adet bitiminde gidince baslayabilirsin dedi ama toparlandimi noldu bilmiyorum üç ay geçti daha ve bi defa adet oldum biliyorsun bide parça dusurdum felan kurtejdan kalan o yüzden kafam kurcalaniyo

doktor birşey demedi mi rahimle ilgili peki ama iki adet dönemi beklemek sağlıklı diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum tabi

doktor birşey demedi mi rahimle ilgili peki ama iki adet dönemi beklemek sağlıklı diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum tabi
Muane ettikten sonra hiç bi sıkıntı yok dedi yumurtaliklarima baktı onlarda iyi dedi o kadar ama diyorum ya belirtide yok zaten bu ay olmicak biliyorum insan hisseder çünkü bidaki ay beraber ilerleriz yine ama bu defa arı sutunden tut herseyi yapmaya kararliyim

Muane ettikten sonra hiç bi sıkıntı yok dedi yumurtaliklarima baktı onlarda iyi dedi o kadar ama diyorum ya belirtide yok zaten bu ay olmicak biliyorum insan hisseder çünkü bidaki ay beraber ilerleriz yine ama bu defa arı sutunden tut herseyi yapmaya kararliyim
bende yapacağım canım arı sütüne başladım zaten adetin ikinci günü çörek otu bal tarçın yapacağım incir yiyorum devamlı birde test kullanacağım baakalım kısmet tabi

bende yapacağım canım arı sütüne başladım zaten adetin ikinci günü çörek otu bal tarçın yapacağım incir yiyorum devamlı birde test kullanacağım baakalım kısmet tabi
Aynen oyle bazen diyorum ki ne kadar cabalasakta rabbim ol dicek ki olacak inşallah yuzumuz güler ya inan surdan biri cikip hamileyim dedigimde nasıl mutlu oluyorum allah herkese tattirdirsin inşallah

Cnm benim son bat 13 yani 3 gun onceydi hamileydim kimyasal olmustu bugun doktora gitcez klomene basliycaz klomene ve igne tedavisine basliycaz subatin 8 zinde bakalim ne sonuc alcazz..

X