- 24 Temmuz 2008
- 25.481
- 44.482
Beni de ekler misiniz?
38 yaş ----- 3 Aylık evli ---- İlk çocuk ------ Bat 13 Şubat
ekledim canım benim:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beni de ekler misiniz?
38 yaş ----- 3 Aylık evli ---- İlk çocuk ------ Bat 13 Şubat
İnşallah canim inan gerildim bi daha kan verip beklemek gerek yok diorm sonra rabbim en guzelini bilir diorm. Mantar olmus bu ay antibtyk falan kullandm ondanda gecikmis olabilir diolar ondan bekliorm en iyisi beklemek midem asiri bulanio adet olurkende oyle olurum ben ondan heran olcak gibiyim. Iliskiyede dewam ediyorz zarari olirmi bilmiorum adetin gelmesine. Doktora gitsem adet söktürücü verecek biliorm cikamadm isin icinden
olmadım canım daha test, yarın yaapyım dıorm idrar testiCanım hala olmadın değil mi_?
olmadım canım daha test, yarın yaapyım dıorm idrar testi
Evet o benim meşhur olmuşum haberim yokcanım 6 yıllık evliyim yaşım 32 başka bir birde beni nerden tanıyorsun merak ettimtabii ki canım benim, bilgileri ver ekleyelim hemen
sohbet topiğimiz diğer topik
burada liste paylaşım güzel haberleri yayınlıyoruz
sen spor yarışmasında hep birinci gelen miyav_su musun:)
Evet o benim meşhur olmuşum haberim yokcanım 6 yıllık evliyim yaşım 32 başka bir birde beni nerden tanıyorsun merak ettim
KIZLAR HAYIRLI OLSUN LISTENIZ BENİ DE EKLEYEBILIR MISINIZ :)
YAS:31
2bucuk yillik evliyim
ilk cocugum olacak gelirse
BAT 24 OCAK
AMA BU AY PEK UMUDUM YOK O YÜZDEN 24 SUBAT DA YAZABILIRSINIZ
Olmadım walla ara kanma suanda 2 gün geciktim bu günde tık yokGeçmiş olsun,ara kanama oldu mu hiç ?kistlerde ara kanama olurmuş merak ettim ve geçmiş olsun
Gerçekten mi keşke bırakmasaydın zaten topik kapandı şimdi başka topikteyiz önemlinolan birincilik degil süreklilik olmak şimdi yapıyor Musun spor?Kızlar bilgisayara geçince ekleyim hemen
Miyavsu ben de katılmıştım yarışmaya ama seni görünce bıraktım :)
saağol cnm ama ara kanma olmadım şimdi regli de olmadım 2 gün geciktimGeçmiş olsun,ara kanama oldu mu hiç ?kistlerde ara kanama olurmuş merak ettim ve geçmiş olsun
Bende zayıflamak istiyorum aslında ama bir türlü sürekli yapamıyorumKızlar sohbeti buradan mı yapıyoruz?
Canım ben önce sağlık sonra Bebek için istiyorum tabiki Takdir-i İlahi neden yapamıyorsun ki ?Bende zayıflamak istiyorum aslında ama bir türlü sürekli yapamıyorum
Canim sohbet linkimiz asagida:Kızlar sohbeti buradan mı yapıyoruz?
Teşekkürler canımCanim sohbet linkimiz asagida:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2016-da-hamile-kalmayi-planlayanlar.854376/
Ben 61 kiloyum ama 58 55 olmak istiyorum :) bir gün yapıyorum sonra yoruldum diye yapmıyorumCanım ben önce sağlık sonra Bebek için istiyorum tabiki Takdir-i İlahi neden yapamıyorsun ki ?
evet burdanKızlar sohbeti buradan mı yapıyoruz?
Boyun kaç ve Nasıl besleniyorsun ve hareketli misinBen 61 kiloyum ama 58 55 olmak istiyorum :) bir gün yapıyorum sonra yoruldum diye yapmıyorum