Canimmmm hayirlisi iyi dileklerim seninle denin icin dua edicem inwAllah gelicek ay hayirli haberle geirsin
benim adet günüm 28 subat keseyi gördüm 13 Şubat bende gidecem inş. kalp atışlarını duyarizBilmiyorum ama doktora "son adet tarihim 2 mart" dedim, "o zaman 13 nisana kalp atisina bakalim" dedi. Hesabima göre tam 6. hafta dolmus oluyor.
Benimde iki hamileliyimde olmadi bundada yok dogrusu benimkide duwukle sonuclandi ilkim 4 aylik ama herhangi sepeb problem yuzunden deyil duwtuyum icinArkadaşlar sizin bulantınız oluyor mu? Benim önceki iki hamileliğimde de olmamıştı ve düşükle sonuçlandı. Bunda da hiç bulantı yok acaba normal mi?
protein ağırlıklı yemeye çalışıyorum yumurta en önemli şey 2 tane yemeye çalışıyorum badem, ceviz, hurma, süt., yoğurt, balik meyveHamile olduğunu yeni öğrenen arkadaşlara hayırlı olsun :)
Kızlar. Ben sizlere beslenme ile ilgili birşey soracağım beslenmenizde bir değişiklik yaptınız mi daha duzenlimi yiyorsunuz nasıl yapıyorsunuz veya ekstra birşey yiyormusunuz
Mesela ben ceviz tüketmeye çalışıyorum
İki hafta sonra gel dedi ama ben persembe kendi doktoruma gidicem onun ne dicegi bnm icin daha onemli bu doktorda bi sorun yok hersey olmasi gerektigi dedi fakat ben bes ay once tam bu zamanlarda dusuk yasamistim ozmn 4mm ydi kese ve 1 hfta sonra tekrar gel demisti ama suan 2 hafta snra gel kalp atisi icin diyince sanrm bu sefer korktugumu yasamicam :)
bana 5 haftalik değilken göbekten bakildi kese görüldü şükür benim anlamadığım rahim büyüyor daralıyor aslında bencede mantıklısı göbekten olmaliCanım bana kalsa beklerim bana dediği alttan bakilcan burada böyle diyor tüp bebek merkezi ya anlamadım bende sakıncası yok diyor o kadar birşey anlatmiyorlar zaten ultrosan kağıdı bile vermiyorlar
Yani bencede ama anlamadım bende neden böyle vajinal yapıyorlar karından yerine altı buçuk haftalık olucak sonuctabana 5 haftalik değilken göbekten bakildi kese görüldü şükür benim anlamadığım rahim büyüyor daralıyor aslında bencede mantıklısı göbekten olmali
benim baya göğsüm şiş ve açıyor ama benim ilaçlardan da olabilir senin normalmi yoldanmı oldu hamileliginKızlar göğsü ağrıyan var mı. En başından beri çok ağrıyor
riskli istemiyorum desen bak burda kaç kiside okuduk kanama oluyor bazen sen işini garantiye almak canımYani bencede ama anlamadım bende neden böyle vajinal yapıyorlar karından yerine altı buçuk haftalık olucak sonucta
Kese görünmesi için beta nın 2000 lerde olucak diye hatırlıyorum ilk oglum dAn görünür sıInkimerhaba bende aralik annesi olucam ins..
son adet 3 mart
6 nisanda hcgem 3862 idi.
yasim 30
ilk bebekim olacak insallah
femara kullamistim pcoluyum bu ay nasip oldu insallah hamileyim..
doktora gitmedim vajinal muayene olmak istemiyorum ilk gebeligimde vajinal muayene sonrasi kanamam basladi dusuk yaptim bu sefer beklicem..sizleri korkutmak istemem ama vajinalden ben korkuyorum artik..
carsamba doktora gidicem insallah görünür kesigimiz..
Oglum da 3-4 aylar arası olmuştu bunda sımdilik yokBenimde iki hamileliyimde olmadi bundada yok dogrusu benimkide duwukle sonuclandi ilkim 4 aylik ama herhangi sepeb problem yuzunden deyil duwtuyum icin
Canım benim ilk hamileliğimde ilk haftalarda hep vajinal bakmıştı doktorum. Allaha şükürler olsun hiç sıkıntı yaşamadık. Bu sefer henüz ultrasona girmedim. İlk randevum yarın.Günaydın Güzel anne adayları birşey danısıcam ben tüp bebek merkezinde devlette aşılama ile hamile kaldım keseyi görmek için cumu günü gitmistim vajinal muayne ile baktılar haftaya cuma yanı bu cuma kalp atışları için çağırdı ama yine vajinal muayne korkuyorum bende birşey olur diye ama oradaki Dr birşey olmaz bu doğal birşey diyor zaten gidersem son olacak evime yakın özel hastahanede eski Dr gitmek istiyorum bunuda bildiricem sizce gideyimmi hiç gitmeyeyim mi
Sağol Canım içimi rahatlattın CanımCanım benim ilk hamileliğimde ilk haftalarda hep vajinal bakmıştı doktorum. Allaha şükürler olsun hiç sıkıntı yaşamadık. Bu sefer henüz ultrasona girmedim. İlk randevum yarın.
Ben ilk hamileliğimde hiç bulantı ve kusma yaşamadım. Kızım 1.5 yaşında Allahın izniyle. Bunda da henüz birşey yok.Arkadaşlar sizin bulantınız oluyor mu? Benim önceki iki hamileliğimde de olmamıştı ve düşükle sonuçlandı. Bunda da hiç bulantı yok acaba normal mi?
Hayirli olsun insallah bi arkadasim askin beyinde cok iyi oldugunu soyledi bnde biraz baktim paket programlari felanda varmis seninki tek seferlik mi canimBen yarın gidiyorum ilk kontrole. Çukurambar koru, ümit bey