2016 Aralık Anneleri

Arkadaşlar sizin bulantınız oluyor mu? Benim önceki iki hamileliğimde de olmamıştı ve düşükle sonuçlandı. Bunda da hiç bulantı yok acaba normal mi?
Benimde iki hamileliyimde olmadi bundada yok dogrusu benimkide duwukle sonuclandi ilkim 4 aylik ama herhangi sepeb problem yuzunden deyil duwtuyum icin

protein ağırlıklı yemeye çalışıyorum yumurta en önemli şey 2 tane yemeye çalışıyorum badem, ceviz, hurma, süt., yoğurt, balik meyve

Bnm resmen süt dolar sızlar öyle bir ağrı

[/QUOTE]

Bir nevi öyle oluyor zaten Canım onun için hazırlık

[/QUOTE]
Bir nevi öyle oluyor zaten Canım onun için hazırlık

Canım bana kalsa beklerim bana dediği alttan bakilcan burada böyle diyor tüp bebek merkezi ya anlamadım bende sakıncası yok diyor o kadar birşey anlatmiyorlar zaten ultrosan kağıdı bile vermiyorlar
bana 5 haftalik değilken göbekten bakildi kese görüldü şükür benim anlamadığım rahim büyüyor daralıyor aslında bencede mantıklısı göbekten olmali

bana 5 haftalik değilken göbekten bakildi kese görüldü şükür benim anlamadığım rahim büyüyor daralıyor aslında bencede mantıklısı göbekten olmali
Yani bencede ama anlamadım bende neden böyle vajinal yapıyorlar karından yerine altı buçuk haftalık olucak sonucta

Kese görünmesi için beta nın 2000 lerde olucak diye hatırlıyorum ilk oglum dAn görünür sıInki

Canım benim ilk hamileliğimde ilk haftalarda hep vajinal bakmıştı doktorum. Allaha şükürler olsun hiç sıkıntı yaşamadık. Bu sefer henüz ultrasona girmedim. İlk randevum yarın.

Iyi aksamlar kizlar bnde carsamba gunu gidecegim insallah ilk kontrolume :) beslenmeyle ilgili canan karatayin hamileler icin karatay diyeti kitabini aldim okuyorum gayet aciklayici

Canım benim ilk hamileliğimde ilk haftalarda hep vajinal bakmıştı doktorum. Allaha şükürler olsun hiç sıkıntı yaşamadık. Bu sefer henüz ultrasona girmedim. İlk randevum yarın.
Sağol Canım içimi rahatlattın Canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…