- 26 Ocak 2016
- 716
- 1.182
Canım bana kalsa beklerim bana dediği alttan bakilcan burada böyle diyor tüp bebek merkezi ya anlamadım bende sakıncası yok diyor o kadar birşey anlatmiyorlar zaten ultrosan kağıdı bile vermiyorlar
Aaa bak bilmiyordum Canım teşekkürler bilgi verdiğin icinKanı sulandırıyor Can'ım bebeklerımız henüz kan pıhtısı oldugu ıcın ilk aylar eğer kan pıhtılaşması rahatsızlığınız yoksa fazla tüketmeyin derim
Oyleler Canım orası biraz tuhaf bir yer stajerlerle giriyorlar falan biran önce bırakmak istiyorum normal ultrason yok sanırım tüp bebek olduğu içinAma sen istemezsen bakamaz. Hic bir sey yapamaz, burda öyle ne demekmis
Ayy Canım hoşgeldin benzer durumdayız bende Pkoluyum ve kistim var bende aşılama ile kaldım 3 sene sonra ilk keseyi gormek için vajinal yaptılar cuma kalp atışları için de vajinal dediler birşey olmaz dediler bende korkuyorummerhaba bende aralik annesi olucam ins..
son adet 3 mart
6 nisanda hcgem 3862 idi.
yasim 30
ilk bebekim olacak insallah
femara kullamistim pcoluyum bu ay nasip oldu insallah hamileyim..
doktora gitmedim vajinal muayene olmak istemiyorum ilk gebeligimde vajinal muayene sonrasi kanamam basladi dusuk yaptim bu sefer beklicem..sizleri korkutmak istemem ama vajinalden ben korkuyorum artik..
carsamba doktora gidicem insallah görünür kesigimiz..
Farketmez canm aile hekimleri bakiyo ama 12 ye kdr bizim burda bide ertesi gun veriyolar sonucuArkadaşlar merhaba sizlerden birşey öğrenmek istiyorum bugün evde test yaptım ve pozitif çıktı kanda baktırmak istiyorum aç mı yoksa tok mu gidiliyor birde aile hekimleri bakıyormu yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
Hoşgeldiniz yarın eklerim inşallah hangi şehirmerhaba bende aralik annesi olucam ins..
son adet 3 mart
6 nisanda hcgem 3862 idi.
yasim 30
ilk bebekim olacak insallah
femara kullamistim pcoluyum bu ay nasip oldu insallah hamileyim..
doktora gitmedim vajinal muayene olmak istemiyorum ilk gebeligimde vajinal muayene sonrasi kanamam basladi dusuk yaptim bu sefer beklicem..sizleri korkutmak istemem ama vajinalden ben korkuyorum artik..
carsamba doktora gidicem insallah görünür kesigimiz..
İyi bence bir daha için ne zaman gel dediKizlar 4+5 im kesem 5.7 mm olarak gozuktu sizce boyu nasil iyi mi :)
Benimde agriyor sizin karninizda hafif adet sancilanmasi var mi acaba bide benide listeye eklermisiniz :)Kızlar göğsü ağrıyan var mı. En başından beri çok ağrıyor
Bat - 06.03.2016Benimde agriyor sizin karninizda hafif adet sancilanmasi var mi acaba bide benide listeye eklermisiniz :)
22 yasindayim istanbuldayim ilk gebeligim
çok şükür canım çok şükürTüp ben de denemistim, ne kadar zor bir sürec oldugunu biliyorum, cok sükür ise yaramis :)
amin canım sağolasınHayırlı olsun Canım sagsalim kucağına almak da nasip olsun
sağol canım teşekkür ederimHAYIRLI OLSUN CNM
amin canım sağolasınallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...
Oluyor Canım batma da oluyorKızlar göğsü ağrıyan var mı. En başından beri çok ağrıyor
Benim de ağrıyor canım, dokununca bile. Eve gelir gelmez çıkartıyorum çamaşırımı, çok sıkıntı veriyor. Bir de sol kasık ağrım, bel ağrım, uyku ve yorgunluk halim var benim.Kızlar göğsü ağrıyan var mı. En başından beri çok ağrıyor
Ayy o yorgunluk hali halsizlik bende de çok var hiçbirşey yapmaya halim yok resmen bel ağrısı da cabası ama sanırım normal bunlar yapacak birşey yokBenim de ağrıyor canım, dokununca bile. Eve gelir gelmez çıkartıyorum çamaşırımı, çok sıkıntı veriyor. Bir de sol kasık ağrım, bel ağrım, uyku ve yorgunluk halim var benim.
Bel- sol kasık ağrısı olduğunda, olumlu birşey, sevinin. Demek ki bebiş büyümeye çalışıyor ki, yerleşirken ağrısı oluyor diyorlar. İnşallah öyledir canımAyy o yorgunluk hali halsizlik bende de çok var hiçbirşey yapmaya halim yok resmen bel ağrısı da cabası ama sanırım normal bunlar yapacak birşey yok
İki hafta sonra gel dedi ama ben persembe kendi doktoruma gidicem onun ne dicegi bnm icin daha onemli bu doktorda bi sorun yok hersey olmasi gerektigi dedi fakat ben bes ay once tam bu zamanlarda dusuk yasamistim ozmn 4mm ydi kese ve 1 hfta sonra tekrar gel demisti ama suan 2 hafta snra gel kalp atisi icin diyince sanrm bu sefer korktugumu yasamicam :)[/QUOTE]İyi bence bir daha için ne zaman gel dedi
Var ara sıraBenimde agriyor sizin karninizda hafif adet sancilanmasi var mi acaba bide benide listeye eklermisiniz :)
22 yasindayim istanbuldayim ilk gebeligim
Eklerim tabii yarın inşallahBat - 06.03.2016
Tahmini dogum- 14-12-2016
Bnm resmen süt dolar sızlar öyle bir ağrıOluyor Canım batma da oluyor
Uyku ve yorgunluk halim var ama zamanım yok :) hem çalışıyorum hm örgünde öğrenciyim hayatım çok koşuşturmalı Allah dağına göre kar verirmiş bana şimdilik göğüs ağrısı daha ziyade :)Benim de ağrıyor canım, dokununca bile. Eve gelir gelmez çıkartıyorum çamaşırımı, çok sıkıntı veriyor. Bir de sol kasık ağrım, bel ağrım, uyku ve yorgunluk halim var benim.
Biz yakın çevremize söyledik, uzun yıllar beklenen bir bebek(ler )tir kendisiBende de aynı durum var. İnanmakla inanmamak arası. Tedirginim, ailemden uzaktayız, ne olur ne olmaz diye eşim ve ben dışında kimseye bebek haberini söylemedik. Allah korusun birşey olur, endişe ederler hemen gelemezler diye. İnşallah hepimiz için sorunsuz güzel hamilelik olur ve bebişleri sağlıkla kucağımıza alırız.