- 16 Aralık 2014
- 60
- 75
- 42
İlk kontrolden sonra frekans tutarsa doğum paketi düşünüyoruz biz.Hayirli olsun insallah bi arkadasim askin beyinde cok iyi oldugunu soyledi bnde biraz baktim paket programlari felanda varmis seninki tek seferlik mi canim
Arkadaşlar sizin bulantınız oluyor mu? Benim önceki iki hamileliğimde de olmamıştı ve düşükle sonuçlandı. Bunda da hiç bulantı yok acaba normal mi?
Benim battan bir gün önce 50 çıktı.kızlar benim bat 10 nisandı. bugün hcg 151 çıktı. sizin bat günü öğrendiğiniz değerler neydi? daha önce düşük yaptığım için progestan ve coraspin verdi günde 1 kere. progestan baş dönmesi yapar mı? bugün ilk belirti olarak 10 dk kadar başım döndü ama progestanın etkisi diye düşünüyorum
Benim battan bir gün önce 50 çıktı.
Tesekkur ederim cnm eksik olma bende size dua edecegim Rabbim sağ salim yavrularınızı kucağınıza almayı nasip etsinCanimmmm hayirlisi iyi dileklerim seninle denin icin dua edicem inwAllah gelicek ay hayirli haberle geirsin
Benim beklenen adetten 2 gün sonra 960 çıktıkızlar benim bat 10 nisandı. bugün hcg 151 çıktı. sizin bat günü öğrendiğiniz değerler neydi? daha önce düşük yaptığım için progestan ve coraspin verdi günde 1 kere. progestan baş dönmesi yapar mı? bugün ilk belirti olarak 10 dk kadar başım döndü ama progestanın etkisi diye düşünüyorum
Cevabınız içimi rahatlattı, teşekkürlerBen ilk hamileliğimde hiç bulantı ve kusma yaşamadım. Kızım 1.5 yaşında Allahın izniyle. Bunda da henüz birşey yok.
Hemen döllenme olmuş demekki Maaşallah benım regl ıkın gün gecti beta 65. Lerde cıktıBenim beklenen adetten 2 gün sonra 960 çıktı
Aslında ben de şaşırdım. Çünkü o ay doktora gitmiştim ve bana yumurtlayacağım günü söylemişti, eğer doktorun dediği güne göre yumurtlama oldu ise yumurtlamanın 14. Günü çıktı o değer. İkiz mi acaba diye şüpheleniyorum :) umarım herkes sağlıkla bebeğine kavuşur da bu değerlerin bir önemi yokHemen döllenme olmuş demekki Maaşallah benım regl ıkın gün gecti beta 65. Lerde cıktı
Merhaba Canımkızlar benim bat 10 nisandı. bugün hcg 151 çıktı. sizin bat günü öğrendiğiniz değerler neydi? daha önce düşük yaptığım için progestan ve coraspin verdi günde 1 kere. progestan baş dönmesi yapar mı? bugün ilk belirti olarak 10 dk kadar başım döndü ama progestanın etkisi diye düşünüyorum
Canım ne sormustun senyaa kızlar benim duruma da bir yorum yapsanız da benim de içim rahatlasa:)
Herkese iyi aksamlar herkesin bebegi hayirli olsun simdiden kismetse bende bu aya talibim. Ama once size sormak istediklerim var. Simdi benim sat 13 mart. 3 nisanda kahverengi lekelenme gelmeye basladi. Ertesi gun dr gittim kan testi yaptirdim 0.100 cikti ama leke gelmeye devam etti 8 inde tam dr tekrar giderken bu sefer kirmizi kan geldi dr da soyledim gobekten ultrasonla bakti adet oluyorsun dedi. Fakat ne gelen var ne giden 13 nisan da adet olmam gerekiyor umarim olmam:) sizce hamile olabilme ihtimalim var mi? Bu arada 31 yaşındayım 2010 temmuz dogumlu bir prensesim var kardes istiyoruz:)
Canim bak bunu sormustumCanım ne sormustun sen
Canım belki gebeliğe hazırliyordur kendini böyle olan çok bir dahaki ay hamiş kalabilirsin gibime geldi arkadaşım öyle olmuştu sen ay sonunda betayı tekrarla kanaman gelmezseCanim bak bunu sormustum
22 yaş ilk çocuk istanbul ve 14 aralık tahmini doğumyaş şehir doğacak tarih v kaçıncı çocuğunuz olduğunuda yazarsanız ekleyim inş.
Canım hoşgeldin hayırlı olsun inşallah, sorunsuz bir hamilelik dönemi geçiririz hepimiz.beni de alın aranıza
yaş 30 sat 10.03.2016 muhtemel doğum tarihi 15 aralık 2016
bir de su imza kısmında hamilelik takvimini nasıl yapıyorsunuz kızlar ben bir türlü beceremedim