2016 Aralık Anneleri

merhaba bende aralik annesi olucam ins..
son adet 3 mart
6 nisanda hcgem 3862 idi.
yasim 30
ilk bebekim olacak insallah

femara kullamistim pcoluyum bu ay nasip oldu insallah hamileyim..
doktora gitmedim vajinal muayene olmak istemiyorum ilk gebeligimde vajinal muayene sonrasi kanamam basladi dusuk yaptim bu sefer beklicem..sizleri korkutmak istemem ama vajinalden ben korkuyorum artik..
carsamba doktora gidicem insallah görünür kesigimiz..

son adet 3 mart
yasim 30

doktora gitmedim vajinal muayene olmak istemiyorum ilk gebeligimde vajinal muayene sonrasi kanamam basladi dusuk yaptim bu sefer beklicem..sizleri korkutmak istemem ama vajinalden ben korkuyorum artik..
Ayy Canım hoşgeldin benzer durumdayız bende Pkoluyum ve kistim var bende aşılama ile kaldım 3 sene sonra ilk keseyi gormek için vajinal yaptılar cuma kalp atışları için de vajinal dediler birşey olmaz dediler bende korkuyorum

Arkadaşlar merhaba sizlerden birşey öğrenmek istiyorum bugün evde test yaptım ve pozitif çıktı kanda baktırmak istiyorum aç mı yoksa tok mu gidiliyor birde aile hekimleri bakıyormu yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
Farketmez canm aile hekimleri bakiyo ama 12 ye kdr bizim burda bide ertesi gun veriyolar sonucu

son adet 3 mart
yasim 30

Hoşgeldiniz yarın eklerim inşallah hangi şehir

Kizlar 4+5 im kesem 5.7 mm olarak gozuktu sizce boyu nasil iyi mi :)
İyi bence bir daha için ne zaman gel dedi

İyi bence bir daha için ne zaman gel dedi[/QUOTE]
İki hafta sonra gel dedi ama ben persembe kendi doktoruma gidicem onun ne dicegi bnm icin daha onemli bu doktorda bi sorun yok hersey olmasi gerektigi dedi fakat ben bes ay once tam bu zamanlarda dusuk yasamistim ozmn 4mm ydi kese ve 1 hfta sonra tekrar gel demisti ama suan 2 hafta snra gel kalp atisi icin diyince sanrm bu sefer korktugumu yasamicam :)

Tüp ben de denemistim, ne kadar zor bir sürec oldugunu biliyorum, cok sükür ise yaramis :)
çok şükür canım çok şükür :KK200:

Hayırlı olsun Canım sagsalim kucağına almak da nasip olsun
amin canım sağolasın :KK200:

HAYIRLI OLSUN CNM
sağol canım teşekkür ederim :KK200:

allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...
amin canım sağolasın :KK200:

Benim de ağrıyor canım, dokununca bile. Eve gelir gelmez çıkartıyorum çamaşırımı, çok sıkıntı veriyor. Bir de sol kasık ağrım, bel ağrım, uyku ve yorgunluk halim var benim.:KK43:
Ayy o yorgunluk hali halsizlik bende de çok var hiçbirşey yapmaya halim yok resmen bel ağrısı da cabası ama sanırım normal bunlar yapacak birşey yok

Ayy o yorgunluk hali halsizlik bende de çok var hiçbirşey yapmaya halim yok resmen bel ağrısı da cabası ama sanırım normal bunlar yapacak birşey yok
Bel- sol kasık ağrısı olduğunda, olumlu birşey, sevinin. Demek ki bebiş büyümeye çalışıyor ki, yerleşirken ağrısı oluyor diyorlar. İnşallah öyledir canım :anneadayı::KK69:

İyi bence bir daha için ne zaman gel dedi
İki hafta sonra gel dedi ama ben persembe kendi doktoruma gidicem onun ne dicegi bnm icin daha onemli bu doktorda bi sorun yok hersey olmasi gerektigi dedi fakat ben bes ay once tam bu zamanlarda dusuk yasamistim ozmn 4mm ydi kese ve 1 hfta sonra tekrar gel demisti ama suan 2 hafta snra gel kalp atisi icin diyince sanrm bu sefer korktugumu yasamicam :)[/QUOTE]
Tedbir her zaman iyidir :KK66:

Benimde agriyor sizin karninizda hafif adet sancilanmasi var mi acaba bide benide listeye eklermisiniz :)

22 yasindayim istanbuldayim ilk gebeligim
Var ara sıra
Bat - 06.03.2016
Tahmini dogum- 14-12-2016
Eklerim tabii yarın inşallah

Oluyor Canım batma da oluyor
Bnm resmen süt dolar sızlar öyle bir ağrı
Benim de ağrıyor canım, dokununca bile. Eve gelir gelmez çıkartıyorum çamaşırımı, çok sıkıntı veriyor. Bir de sol kasık ağrım, bel ağrım, uyku ve yorgunluk halim var benim.:KK43:
Uyku ve yorgunluk halim var ama zamanım yok :) hem çalışıyorum hm örgünde öğrenciyim hayatım çok koşuşturmalı Allah dağına göre kar verirmiş bana şimdilik göğüs ağrısı daha ziyade :)

Bende de aynı durum var. İnanmakla inanmamak arası. Tedirginim, ailemden uzaktayız, ne olur ne olmaz diye eşim ve ben dışında kimseye bebek haberini söylemedik. Allah korusun birşey olur, endişe ederler hemen gelemezler diye. İnşallah hepimiz için sorunsuz güzel hamilelik olur ve bebişleri sağlıkla kucağımıza alırız.
Biz yakın çevremize söyledik, uzun yıllar beklenen bir bebek(ler )tir kendisi :anneadayı::anneadayı: ben ki çok rahat bir insanım ancak; her hareketimi tartıyorum.

Arkadaşlar sizin bulantınız oluyor mu? Benim önceki iki hamileliğimde de olmamıştı ve düşükle sonuçlandı. Bunda da hiç bulantı yok acaba normal mi?

X