2016 Aralık Anneleri

Ben bilmiyorum nasil bakacagini, aslinda senin gibi biraz da korkuyorum ama, sorun olmaz derse izin veririm galiba.
Hayırlısı olsun 2. Vajinal olucak keseyede öyle baktı duyuyoruz Allah korusun halk arasında dusuk olur deniliyor ama Dr sakıncası yok diyor bende şaşırdım artık

ben de dün öğrendim ben de beklemedeyim gitmedim bi 6 haftalık olsun o zaman gideceğim...

Kizlar bir de ailelerinize ve arkadaslariniza söylediniz mi? Nasil söylediniz? Sürpriz yaptiniz mi :) Yaratici fikirler varsa paylassaniza

bizim taraftan önce anneme söyledik onu da kızıma söylettim anneanne kardeşim olacak dedi..
annem de çok sevindi sonra babam biliyor..
eşim kendi ailesine söylemek istemedi biraz daha geçsin söyleriz dedi...

Benim doktorum vajinal görünür ama kanama olmadığı sürece vajinal bakmaya gerek yok demiş bir hafta sonra karından görmüştü keseyi

çok önemli bişey olmadığı sürece vajinal muayene yaptırmayın..
ben ilk gebeliğimde yaptırmıştım sonra kanamam oldu.. çok şükür bebeğime bişey olmadı şimdi 4 yaşında ama dedim ya mecburiyetten öğrendiğimin ikinci haftası merdivenlerden düşmüştüm...

Ve hamileliğim kan testi ile kesinleşti kızlar transferimin 13. Günü 225.06 çıktı bende aralık annesiyim :)
sat 12 Mart
doğacağı tarih 16 Aralık
Yaş 29
Şehir Ankara
İlk çocuk olucak inşallah

allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...

Hamıle lık ıstedogonden bu tana günlük cevız balık yemeye özen gösteriyorum folik asit alıyorum maydonoz nane dere otu lımon tarz seyleri tüketmemeye gayret gösteriyorum

Kızlar halsizlik ve bel Ağrı'm devam ediyor akıntım Az az geliyor şeffaf sekil de sizde durum nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…