- 26 Ocak 2016
- 716
- 1.182
Ben bilmiyorum nasil bakacagini, aslinda senin gibi biraz da korkuyorum ama, sorun olmaz derse izin veririm galiba.Benimde son adet tarihi 1 mart cuma günü çağırdı kalp atışları için ama vajinal bakcakmis
Hayırlısı olsun 2. Vajinal olucak keseyede öyle baktı duyuyoruz Allah korusun halk arasında dusuk olur deniliyor ama Dr sakıncası yok diyor bende şaşırdım artıkBen bilmiyorum nasil bakacagini, aslinda senin gibi biraz da korkuyorum ama, sorun olmaz derse izin veririm galiba.
Canım inşallah. Hayırlı haberlerini bekliyoruzmerhaba kızlar benim sat 23 mart inşallah aşılamam tutarsa bende sizler gibi aralık annesi olacağım.. dua ediyorum bolca
Hayırlısı olsun 2. Vajinal olucak keseyede öyle baktı duyuyoruz Allah korusun halk arasında dusuk olur deniliyor ama Dr sakıncası yok diyor bende şaşırdım artık
merhaba kızlar benim sat 23 mart inşallah aşılamam tutarsa bende sizler gibi aralık annesi olacağım.. dua ediyorum bolca
inşallah teşekkür ederim canımCanım inşallah. Hayırlı haberlerini bekliyoruz
inşallah dualarınızda banada yer verin bu sefer yüzüm gülsün inşallah hayırla sağlıkla:)Insallah aramiza katilirsin sen de :)
inşallah dualarınızda banada yer verin bu sefer yüzüm gülsün inşallah hayırla sağlıkla:)
Herkese merhabalar bende aranıza yeni katıldım gece evde test yaptım bu ikinci gebeliğim inşallah hayirlisiyla kucağıma alırım Rabbim isteyen herkese nasip etsin henüz doktora gitmeyi düşünmüyorum nasılsa birşey gorunmeyecek beklemedeyim
Kizlar bir de ailelerinize ve arkadaslariniza söylediniz mi? Nasil söylediniz? Sürpriz yaptiniz mi :) Yaratici fikirler varsa paylassaniza
Benim doktorum vajinal görünür ama kanama olmadığı sürece vajinal bakmaya gerek yok demiş bir hafta sonra karından görmüştü keseyi
Ve hamileliğim kan testi ile kesinleşti kızlar transferimin 13. Günü 225.06 çıktı bende aralık annesiyim :)
sat 12 Mart
doğacağı tarih 16 Aralık
Yaş 29
Şehir Ankara
İlk çocuk olucak inşallah
Ayyy evet ınsallah oglum dada uyku halimden anlamıştı
Hamıle lık ıstedogonden bu tana günlük cevız balık yemeye özen gösteriyorum folik asit alıyorum maydonoz nane dere otu lımon tarz seyleri tüketmemeye gayret gösteriyorumHamile olduğunu yeni öğrenen arkadaşlara hayırlı olsun :)
Kızlar. Ben sizlere beslenme ile ilgili birşey soracağım beslenmenizde bir değişiklik yaptınız mi daha duzenlimi yiyorsunuz nasıl yapıyorsunuz veya ekstra birşey yiyormusunuz
Mesela ben ceviz tüketmeye çalışıyorum
Bende işleri bitirdim uyumakta. Paşam uyandıay bende de başladı uyku hali bugün okulda az kaldı uyuyacaktım o kadar sesin içinde esne esne bi hal oldum...
Canım bana kalsa beklerim bana dediği alttan bakilcan burada böyle diyor tüp bebek merkezi ya anlamadım bende sakıncası yok diyor o kadar birşey anlatmiyorlar zaten ultrosan kağıdı bile vermiyorlarIcin rahat etmezse biraz daha sabret daha gec duyarsin ama icin rahat olur.
Limonun ne sakıncası var CanımHamıle lık ıstedogonden bu tana günlük cevız balık yemeye özen gösteriyorum folik asit alıyorum maydonoz nane dere otu lımon tarz seyleri tüketmemeye gayret gösteriyorum
Kanı sulandırıyor Can'ım bebeklerımız henüz kan pıhtısı oldugu ıcın ilk aylar eğer kan pıhtılaşması rahatsızlığınız yoksa fazla tüketmeyin derimLimonun ne sakıncası var Canım
Benim tuttu inşaallah seninde tutar Canım mutlu haberlerini alırız buradanmerhaba kızlar benim sat 23 mart inşallah aşılamam tutarsa bende sizler gibi aralık annesi olacağım.. dua ediyorum bolca