2016 Aralık Anneleri

kızlar benim bat 10 nisandı. bugün hcg 151 çıktı. sizin bat günü öğrendiğiniz değerler neydi? daha önce düşük yaptığım için progestan ve coraspin verdi günde 1 kere. progestan baş dönmesi yapar mı? bugün ilk belirti olarak 10 dk kadar başım döndü ama progestanın etkisi diye düşünüyorum

Herkese iyi aksamlar herkesin bebegi hayirli olsun simdiden kismetse bende bu aya talibim. Ama once size sormak istediklerim var. Simdi benim sat 13 mart. 3 nisanda kahverengi lekelenme gelmeye basladi. Ertesi gun dr gittim kan testi yaptirdim 0.100 cikti ama leke gelmeye devam etti 8 inde tam dr tekrar giderken bu sefer kirmizi kan geldi dr da soyledim gobekten ultrasonla bakti adet oluyorsun dedi. Fakat ne gelen var ne giden 13 nisan da adet olmam gerekiyor umarim olmam:) sizce hamile olabilme ihtimalim var mi? Bu arada 31 yaşındayım 2010 temmuz dogumlu bir prensesim var kardes istiyoruz:)

kızlar benim bat 10 nisandı. bugün hcg 151 çıktı. sizin bat günü öğrendiğiniz değerler neydi? daha önce düşük yaptığım için progestan ve coraspin verdi günde 1 kere. progestan baş dönmesi yapar mı? bugün ilk belirti olarak 10 dk kadar başım döndü ama progestanın etkisi diye düşünüyorum
Benim battan bir gün önce 50 çıktı.

Benim beklenen adetten 2 gün sonra 960 çıktı

Hemen döllenme olmuş demekki Maaşallah benım regl ıkın gün gecti beta 65. Lerde cıktı
Aslında ben de şaşırdım. Çünkü o ay doktora gitmiştim ve bana yumurtlayacağım günü söylemişti, eğer doktorun dediği güne göre yumurtlama oldu ise yumurtlamanın 14. Günü çıktı o değer. İkiz mi acaba diye şüpheleniyorum :) umarım herkes sağlıkla bebeğine kavuşur da bu değerlerin bir önemi yok

Merhaba Canım
Benim adetime bir hafta vardı 29 çikmisti beta değerim seninki de normal hamilesin yanı hayırlı olsunn

Herkese iyi aksamlar herkesin bebegi hayirli olsun simdiden kismetse bende bu aya talibim. Ama once size sormak istediklerim var. Simdi benim sat 13 mart. 3 nisanda kahverengi lekelenme gelmeye basladi. Ertesi gun dr gittim kan testi yaptirdim 0.100 cikti ama leke gelmeye devam etti 8 inde tam dr tekrar giderken bu sefer kirmizi kan geldi dr da soyledim gobekten ultrasonla bakti adet oluyorsun dedi. Fakat ne gelen var ne giden 13 nisan da adet olmam gerekiyor umarim olmam:) sizce hamile olabilme ihtimalim var mi? Bu arada 31 yaşındayım 2010 temmuz dogumlu bir prensesim var kardes istiyoruz:)

Canım ne sormustun sen
Canim bak bunu sormustum

beni de alın aranıza :KK22:
yaş 30 sat 10.03.2016 muhtemel doğum tarihi 15 aralık 2016
bir de su imza kısmında hamilelik takvimini nasıl yapıyorsunuz kızlar ben bir türlü beceremedim:KK70:

beni de alın aranıza :KK22:
yaş 30 sat 10.03.2016 muhtemel doğum tarihi 15 aralık 2016
bir de su imza kısmında hamilelik takvimini nasıl yapıyorsunuz kızlar ben bir türlü beceremedim:KK70:
Canım hoşgeldin hayırlı olsun inşallah, sorunsuz bir hamilelik dönemi geçiririz hepimiz.
Sağ üstte adının yazdığı profiline gir. Orada seçenekler arasında Hamilelik Takvimi yazacak. Tarihini doldur, güncelle. Olacaktır.

X