2016 Aralık Anneleri

Günaydın hayırlı cumalar kızlar. Bende yarın gidicem inşallah keseyi görürüz dua edin lütfen

İnsallah canim sanada hayirli cumalar

Günaydın ben de haftaya keseyi görmeye gidicem yaklaşık olarak 5+4 olacak. acaba kese görünür mü?

Eger 5+4 se gorunur ama bazen kendi hesapladgmz hafta ile bebginki tutmuyo eger daha kucukse gorunmez ama 4 haftayi gecmisse gorunur

Canim benim kendi hesaplamama gore doktora gttgimde 5+4 dü kesen 9 mm dedi 4,5 haftalik dedi dun aksam ultrasona girdim 21 mm dedi baska bi doktor. 5+6 da 11 mm normalse ilk gttgim doktormu bilemedi daha kucuk soyledi ve ilk gttigmde ayin 5 iydi dun 7 si iki gunde yani

Akşama eklerim inşallah yaş ve kaçıncı çocuk onu derseniz

Kızlar Beta hcg değerim 189,2. Doktor randevu saatine kadar dayanamayacağım, sormak istedim. BAT 3 Nisandı. 4 hafta 5 günlük hamile olmam gerek son adet tarihine göre. Normal midir tecrübelerinize dayanarak?
Çok çok küçük daha ultrasonda gözükmezz

oy maşallah darısı başımıza :)
şimdi de kalp atışı için bekleme vakti.
Amin inşallah zaman su gibi geçiyor bir bakmışsınız kucağımızda
Ayyy çok sevindim canım yaa
Teşekkür ederim :)
Ben aynı zamanda tiroid hastasıyım o yüzden hep doktorlardayım
Geçmiş olsun gözetim altında olacağın için sürekli bir sıkıntı çıkmaz inşallah
30 yaşındayım, nasipse ilk bebeğimiz olacak
Tamm cnm hayırlı olsun akşam eklerim inşallah

Arkadaşlar nasıl gidiyor gebelikleriniz? Bulantısı başlayan var mı? Keseleriniz hangi hafta hangi günde görüldü? Bende sürekli bir açlık hissi, özellikle akşamları

Son düzenleme:
Arkadaşlar nasıl gidiyor gebelikleriniz? Bulantısı başlayan var mı? Keseleriniz hangi hafta hangi günde görüldü? Bende sürekli bir açlık hissi, özellikle akşamları
Bende bulantı yok ama ilk bebeğimde de sıfır bulantı ve kusmayla dokuz ay geçirdim. Bakalım bu sefer nasıl olacak.

bnm kramplarim yeni gecti muayenem carsamba gunu insalllah keseyi goruruz ..henuz bulantim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…