Seninle aynıyız tatlım :)yok cnm bu sabah gittim öğrendim
Günaydın hayırlı cumalar kızlar. Bende yarın gidicem inşallah keseyi görürüz dua edin lütfen
Günaydın ben de haftaya keseyi görmeye gidicem yaklaşık olarak 5+4 olacak. acaba kese görünür mü?
canım dün gittim.şükürler olsun keseyi gördük 11mm. haftasıylas uyumluymuş 5 hafta 6 günlük görünüyorum. Bugünde tam 6 haftalık oldu. 2 hafta sonraya da kalp atışı için randevu verdi. sen ne yaptın canım?
Akşama eklerim inşallah yaş ve kaçıncı çocuk onu dersenizArkadaşlar biz de dün doktorumuza ilk kontrolümüz için gittik. Çok şükür her şey yolunda. Rabbim hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Beni de listeye ekleyebilir misiniz? :) bat 3 Mart , Bursa :)
Çok çok küçük daha ultrasonda gözükmezzKızlar Beta hcg değerim 189,2. Doktor randevu saatine kadar dayanamayacağım, sormak istedim. BAT 3 Nisandı. 4 hafta 5 günlük hamile olmam gerek son adet tarihine göre. Normal midir tecrübelerinize dayanarak?
Eger 5+4 se gorunur ama bazen kendi hesapladgmz hafta ile bebginki tutmuyo eger daha kucukse gorunmez ama 4 haftayi gecmisse gorunur
Kızlar kese gördük çok küçük 5 haftalık dedi ay sonu kalp atışı dinlemeye gitcez inşallah
Ayyy çok sevindim canım yaaKızlar kese gördük çok küçük 5 haftalık dedi ay sonu kalp atışı dinlemeye gitcez inşallah
Akşama eklerim inşallah yaş ve kaçıncı çocuk onu derseniz
Amin inşallah zaman su gibi geçiyor bir bakmışsınız kucağımızdaoy maşallah darısı başımıza :)
şimdi de kalp atışı için bekleme vakti.
Teşekkür ederim :)Ayyy çok sevindim canım yaa
Geçmiş olsun gözetim altında olacağın için sürekli bir sıkıntı çıkmaz inşallahBen aynı zamanda tiroid hastasıyım o yüzden hep doktorlardayım
Tamm cnm hayırlı olsun akşam eklerim inşallah30 yaşındayım, nasipse ilk bebeğimiz olacak
Maşallah. Çok sevindim canım, darısı bizlerin de başına inşallah.Kızlar kese gördük çok küçük 5 haftalık dedi ay sonu kalp atışı dinlemeye gitcez inşallah
Bugün kaçıncı gün?Bugün yine beta hcg baktirdim
5 nisan da 126
Bugün yani 8 nisanda 630 çıktı
Varsa silik olarak çıkma ihtimali var. İnşallah vardır.Yarın beklenen günüm yarın sabah idrar testi yapsam belli olur mu acaba?
Bende bulantı yok ama ilk bebeğimde de sıfır bulantı ve kusmayla dokuz ay geçirdim. Bakalım bu sefer nasıl olacak.Arkadaşlar nasıl gidiyor gebelikleriniz? Bulantısı başlayan var mı? Keseleriniz hangi hafta hangi günde görüldü? Bende sürekli bir açlık hissi, özellikle akşamları
bnm kramplarim yeni gecti muayenem carsamba gunu insalllah keseyi goruruz ..henuz bulantim yokArkadaşlar nasıl gidiyor gebelikleriniz? Bulantısı başlayan var mı? Keseleriniz hangi hafta hangi günde görüldü? Bende sürekli bir açlık hissi, özellikle akşamları