Cnm kahverengiyse panik yapacak bir durum yok diye biliyorum ama yine de vakit kaybetmeden doktora görün. Progestan başlar muhtemelenKizlar bu sabah kahve akinti geldi benden
Canım inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız evlatlarımızı, doktora ulaşır ulaşmaz size de haber vericem. İnşallah önemsizdirCnm kahverengiyse panik yapacak bir durum yok diye biliyorum ama yine de vakit kaybetmeden doktora görün. Progestan başlar muhtemelen
Keseyi gordunmu Canım kalp atışlarını neler dedi sana bana fakültede de hiçbirşey demediler haftaya gel tamam haftaya medicabile gidicem Oktay beye insSlm canım hoşgeldin gemlikteyim ben şimdilik Yalçın beye gidiyorum ama dün o yoktu serdal beye gittim devlet hastanesine ondanda memnun kaldım. Tüm sorularıma cevap aldım.
Bana dr ilk uc ay ve son bir bucuk ay yasak dedi. İlk uc aydan sonrada haftada biri gecmemeli dediÇok soru olacak ama birde kızlar size doktorlarımız ilişki konusunda ne dedi yasak yada serbest benimki serbest dedi ama ben korkuyorum yinede
Anladım Canım herkeze yasak denmiş genelde peki neden yasak dedi anlatmıştır drun sakıncalı diye bende haftaya iyi bir Dr gideceğim inşBana dr ilk uc ay ve son bir bucuk ay yasak dedi. İlk uc aydan sonrada haftada biri gecmemeli dedi
tşk ederim hb nasıl gidiyor hamilelik ilk mi sizinYeni gelenlere merhabalar how geldiniz canlar )) Bugun bebiwler nasil taze annecikler ))) wukrler olsun onlarla bawlayan her gunumuze ☺
kahverengi akintisi olan arkadawim sakin bowlama mutlaka doktoruna ulaw vakitlice tedbir gorulsun ..
GÖZÜN AYDIN CNM KALP ATIŞINI DA DUYARIZ İNŞ. AYNIYIZ SENİNLE BİR GÜN ÖNCE SENDEN. BEN DÜN GÖRDÜM KESEYİArkadaşlar ben şimdi çıktım doktordan allahıma şükürler olsun kesemiz göründü 10 gün sonra kalp atışı için çağırdı. Rabbim hepimizin yardımcısıdır şüphesiz
Canım bugün doktor her akşam yürüyüş önerdi yarım saat kadar. Temposuz, kendini sarsmadan. Bulantıların yoğun olmayacaktır dedi. Belki uygulamak istersin. Geçmiş olsun.Ben 6+2 deyim iki gündür full mide bulantısı midede yanma gurultu ağrı hepsini çekiyorum bugün doktora gittim ilaç verdi
Bugün ben de keseyi gördüm. 4+5'teyim. Bebek henüz görünmüyor. 2 hafta sonra kalp atışı için gidicez. Bu arada ilişki serbest dendi bize. :)
hoşgeldiniz bilgilerinizi yaazarsanız eklerim szide ilk sayfada tablo var bir bakınMerhaba bende araniza katılmak istiyorum benide eklerseniz sevinirim :)
hoşgeldnz tabiki eklerimMerhaba arkadaşlar, öncelikle tüm anne adaylarını tebrik ediyorum. Bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almak nasip olur inşallah. Geçen sene iki tane düşük yaşadım.
Beni de listeye ekler misiniz :) yaş 27 sat 4 mart ilk Bebek olacak inşallah , şehir İstanbul
TESEKKÜRLERRhoşgeldiniz bilgilerinizi yaazarsanız eklerim szide ilk sayfada tablo var bir bakın
hoşgeldnz tabiki eklerim