- 9 Nisan 2014
- 254
- 320
canım dün gittim.şükürler olsun keseyi gördük 11mm. haftasıylas uyumluymuş 5 hafta 6 günlük görünüyorum. Bugünde tam 6 haftalık oldu. 2 hafta sonraya da kalp atışı için randevu verdi. sen ne yaptın canım?AngelDream tatlım naptın doktor işini
bende bugün gittin 5+2 de görüldü çok mutluyum 2 haftadır bekliyordum
Hosgeldin hayrli olsun bende bursadayimArkadaşlar biz de dün doktorumuza ilk kontrolümüz için gittik. Çok şükür her şey yolunda. Rabbim hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Beni de listeye ekleyebilir misiniz? :) bat 3 Mart , Bursa :)
Ayyy arkadaşım ne güzel maşallah. Ben yarın sabah gidicem inşallah.canım dün gittim.şükürler olsun keseyi gördük 11mm. haftasıylas uyumluymuş 5 hafta 6 günlük görünüyorum. Bugünde tam 6 haftalık oldu. 2 hafta sonraya da kalp atışı için randevu verdi. sen ne yaptın canım?
hadi bakalım senin de güzel haberlerini bekliyoruz canım:)Ayyy arkadaşım ne güzel maşallah. Ben yarın sabah gidicem inşallah.
evet canım idrara sıkışık gitmen lazım ilk aylardaHayırlı cumalar kızlar. Keselerini görenler sıkısıp mı gitti
aynı yerde oturuyoruzMerhabaSevgi_16 gemlikte oturuyorum Yalçın beye gidicem şimdilik
4 gün önce 8000 deydi ozaman görünmedi gelirken idrara sıkışık gel dediyaa ne güzel göründü mü? beta kaçtaydıı.
darısı başımıza :)
Evet cnm patlayacak gibi gittim biraz zor gördü böyle gelmeseydin yine göremezdik dediHayırlı cumalar kızlar. Keselerini görenler sıkısıp mı gitti
Amin inşallah Allah isteyen herkese nasip etsinaynı yerde oturuyoruzhayırlısı olsun canım hakkında inşallah sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın bebeğini..
Canım doktor bana sıkışık gel dediHayırlı cumalar kızlar. Keselerini görenler sıkısıp mı gitti
Keciboynzu denedik artar derken düsme oldu bal muz denedk oda olmadi bakalm bide havucu deniyeym insallh cnm bnm insallh en ykin zmnda kvusurz ywrlarmzaewt cnm malesefbuğün üçüncü günüm sabah klomen içtim, aksamda içecegım bes gun boyunca sabah aksam kullanmam gerekiyor... birde doktorum inofolic combi verdi ... hayırlısı artık cnm eşinin sperm testlerınde sorun var diye üzülme cnm hersey normal ama bizde de 20 aydan berı olmuyor.... Rabbımım ol demesını bekleyecegız bak avokado, muz ve bal karısımı spermlerin sayısını artırıyormuş. birde günde 1 bardak taze sıkılmış havuç suyuda erkeklerın spermlerın artması açısından cok faydalı aklında bulunsun cnm.... inş Rabbım 2017 de anne olmayı nasip eder bize
yok cnm bu sabah gittim öğrendim
Maşallah, tebrik ederim. Doktor kaç hafta sonraya randevu veri canım? Yani ilk randevundan sonra gittiğinde kaçıncı haftan olacak?
hoşbuldum arkadaşım, teşekkür ederim. inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız :)Hosgeldin hayrli olsun bende bursadayim
bana alttan muayene yaptı doktor, ben üstten yapar diye bir dünya su içip gitmiştim. çok şükür kesemizi gördük onunla ilgisi var mı bilemiyorum..Hayırlı cumalar kızlar. Keselerini görenler sıkısıp mı gitti