2016 Aralık Anneleri

Arkadaşlar nasıl gidiyor gebelikleriniz? Bulantısı başlayan var mı? Keseleriniz hangi hafta hangi günde görüldü? Bende sürekli bir açlık hissi, özellikle akşamları
bnm kramplarim yeni gecti muayenem carsamba gunu insalllah keseyi goruruz ..henuz bulantim yok

Kizlar ilk gebeligim bulantim felan yok ama kuyruk sokumum agrimaya basladi normaldede hergun yuruyus yapardim simdide yuruyuslere devam ediyrm ondan mi oldu aceba boyle bir agri yasayan var mi ?

Arkadaşlar nasıl gidiyor gebelikleriniz? Bulantısı başlayan var mı? Keseleriniz hangi hafta hangi günde görüldü? Bende sürekli bir açlık hissi, özellikle akşamları
Ben 6+2 deyim iki gündür full mide bulantısı midede yanma gurultu ağrı hepsini çekiyorum bugün doktora gittim ilaç verdi

Merhaba bende araniza katılmak istiyorum benide eklerseniz sevinirim :)

Kizlar ilk gebeligim bulantim felan yok ama kuyruk sokumum agrimaya basladi normaldede hergun yuruyus yapardim simdide yuruyuslere devam ediyrm ondan mi oldu aceba boyle bir agri yasayan var mi ?

Canim aynen benimde kuyruk sokumum ağryo baya hemde ve yurysten falan degil bnce cunku ben yapmazdm yani. Doktora sordum güldü bana senin bebegin sanki 9 aylik da dedi oralarin agricak dedi . sanki ben yalan soyluyorum yani yalniz degilsin

Canim aynen benimde kuyruk sokumum ağryo baya hemde ve yurysten falan degil bnce cunku ben yapmazdm yani. Doktora sordum güldü bana senin bebegin sanki 9 aylik da dedi oralarin agricak dedi . sanki ben yalan soyluyorum yani yalniz degilsin
Benimde öyle kızlar ya sanki cıkıcak yerinden çok fena agriyor

Günaydın kızlar bel ağrım çok fazla olunca beklemedim nerdeyse koşarak dokt gittim. İyi ki gitmişim keseyi gördük :) bel ağrısının bu kadar çok olması pek bebekle ilgili değil dedi beyin cerrahı ile görüştüm o da şimdilik bişi yapamayız bol istirahat dedi ve ağrı kesici verdi. Neyse önemli olan keseyi görmekti sanırım benim için inanın ağrım falan kalmadı :) kalp atışı için iki hafta sonra gidicez.

Merhaba arkadaşlar, öncelikle tüm anne adaylarını tebrik ediyorum. Bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almak nasip olur inşallah. Geçen sene iki tane düşük yaşadım.

Beni de listeye ekler misiniz :) yaş 27 sat 4 mart ilk Bebek olacak inşallah , şehir İstanbul

Cok gecmis olsunn RABBIM bu bbebeginizi kucaginiza almayi nasip etsin.dusuklerin sebebi belli mi peki yani pihtilasma sorununuz mu var acaba

Cok gecmis olsunn RABBIM bu bbebeginizi kucaginiza almayi nasip etsin.dusuklerin sebebi belli mi peki yani pihtilasma sorununuz mu var acaba
Teşekkür ederim, sağolun. İlk gebeliğim 11. Haftada kalbi durdu ikincisinde ise 8. Haftada kendiliğinden düştü. Tüm testleri yaptırdım ancak hiçbir sebep bulunamadı. Doktorlar denemeye devam Dedi. Bu sefer umutluyum inşallah bebeğim sağlıkla dünyaya gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…