2016 Aralık Anneleri

Günaydın. Hayırlı cumalar anne adayları.. Dün sağlık ocağına verdiğim kan sonuçları çıktı Allaha şükür sorun yok. Doktora 6 hafta doldurunca gitmeyi düşünüyorum ama bel ağrısından mahvoldum sanırım normal süreç ilk bebekte de olmuştu ama bu kadar değildi sanırım. Mide bulantılarınız başladı mı benim az biraz var ama dayanışmaya ak gibi değil. Hayırlısıyla atlatalım inş

Benim henüz başlamadı gibi. Dünden beri kasık Ağrı'm var sadece

Sanırım sizde Bursadasınız. Doktorunuz kim?

Benim sabahları hafif bir bulantım oluyor canım, gün içinde de midemde hafif yanma/reflü gibi. Ama dayanılmayacak gibi değil ikisi de. Bel ve sol kasık ağrılarım nerdeyse sürekli var ama o da hafif şimdilik çok şükür.

Günaydın hayırlı cumalar kızlar. Bende yarın gidicem inşallah keseyi görürüz dua edin lütfen

Günaydın ben de haftaya keseyi görmeye gidicem yaklaşık olarak 5+4 olacak. acaba kese görünür mü?

Maşallah, tebrik ederim. Doktor kaç hafta sonraya randevu veri canım? Yani ilk randevundan sonra gittiğinde kaçıncı haftan olacak?

onu ne zaman görebiliriz acaba keseyi gördükten sonra? devamlı bişeyi merak ederek geçicek hamilelik galiba :)
Evet canım son ana kadar böyle tatlı telaşelerle geçecek kalp atişıda kişiden kişiye değişiyor keseden sonraki 2 hafta içinde çağırır doktorun onun için muhtemelen

Teşekkürler canım. Haklısın. İnşallah hepimiz kötü birşey yaşamadan kucağımıza alırız sağlıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…