- 5 Nisan 2016
- 184
- 167
Benim henüz başlamadı gibi. Dünden beri kasık Ağrı'm var sadeceGünaydın. Hayırlı cumalar anne adayları.. Dün sağlık ocağına verdiğim kan sonuçları çıktı Allaha şükür sorun yok. Doktora 6 hafta doldurunca gitmeyi düşünüyorum ama bel ağrısından mahvoldum sanırım normal süreç ilk bebekte de olmuştu ama bu kadar değildi sanırım. Mide bulantılarınız başladı mı benim az biraz var ama dayanışmaya ak gibi değil. Hayırlısıyla atlatalım inş
Sanırım sizde Bursadasınız. Doktorunuz kim?Günaydın. Hayırlı cumalar anne adayları.. Dün sağlık ocağına verdiğim kan sonuçları çıktı Allaha şükür sorun yok. Doktora 6 hafta doldurunca gitmeyi düşünüyorum ama bel ağrısından mahvoldum sanırım normal süreç ilk bebekte de olmuştu ama bu kadar değildi sanırım. Mide bulantılarınız başladı mı benim az biraz var ama dayanışmaya ak gibi değil. Hayırlısıyla atlatalım inş
Günaydın. Hayırlı cumalar anne adayları.. Dün sağlık ocağına verdiğim kan sonuçları çıktı Allaha şükür sorun yok. Doktora 6 hafta doldurunca gitmeyi düşünüyorum ama bel ağrısından mahvoldum sanırım normal süreç ilk bebekte de olmuştu ama bu kadar değildi sanırım. Mide bulantılarınız başladı mı benim az biraz var ama dayanışmaya ak gibi değil. Hayırlısıyla atlatalım inş
Hayırlı cumalar canım. Herkese günaydın.Hayırlı Cumalar Kızlar
Canım belli olmuyor benim 5+3 de görünmedi yarın tekrar gidicem inşallah görünürGünaydın ben de haftaya keseyi görmeye gidicem yaklaşık olarak 5+4 olacak. acaba kese görünür mü?
Canım belli olmuyor benim 5+3 de görünmedi yarın tekrar gidicem inşallah görünür
Bu meraklarımız doğuma kadar bitmeyecek. Keseden sonra sırada kalp atışını duymak varay inşallah görünür çok merak ediyorum :)
Bu meraklarımız doğuma kadar bitmeyecek. Keseden sonra sırada kalp atışını duymak var
Arkadaşlar biz de dün doktorumuza ilk kontrolümüz için gittik. Çok şükür her şey yolunda. Rabbim hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Beni de listeye ekleyebilir misiniz? :) bat 3 Mart , Bursa :)
Evet canım son ana kadar böyle tatlı telaşelerle geçecek kalp atişıda kişiden kişiye değişiyor keseden sonraki 2 hafta içinde çağırır doktorun onun için muhtemelenonu ne zaman görebiliriz acaba keseyi gördükten sonra? devamlı bişeyi merak ederek geçicek hamilelik galiba :)
bende bugün gittin 5+2 de görüldü çok mutluyum 2 haftadır bekliyordumCanım belli olmuyor benim 5+3 de görünmedi yarın tekrar gidicem inşallah görünür
Normal bi şey Can'ım bu canını sıkmana gerek yok bi kanama vs bi durum olmadığı sürece ... Vücudun adet döngüsüne alıştığı için adet Zaman'ı bu Ağrı'lar olabilir bi dahaki ay yıne yaşayabilirsin ama geçerÇok aşırı değil ama korkuyorum yine de
Teşekkürler canım. Haklısın. İnşallah hepimiz kötü birşey yaşamadan kucağımıza alırız sağlıklaNormal bi şey Can'ım bu canını sıkmana gerek yok bi kanama vs bi durum olmadığı sürece ... Vücudun adet döngüsüne alıştığı için adet Zaman'ı bu Ağrı'lar olabilir bi dahaki ay yıne yaşayabilirsin ama geçer